aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...
Moderátor: Picard
od Kid » pát 22. čer, 2007 19:24
Jsem judista a jelikož začínají prázdniny tak kroužek juda už skončil. Chtěl bych se zeptat jak můžu sám judo trénovat.

-
Kid
- diskutér - nováček

-
od CiD » pát 22. čer, 2007 20:03
na tvojom mieste by som sa snazil najst si niekoho pokrocilejsieho z vasho klubu a ukecat ho nato, aby chodil s tebou trenovat...
a inak taka klasika ako tony klikov, brusakov, behania a este veeela dasich cvikov na kondicku

aj toto raz pominie
-
CiD
- pokročilý diskutér

-
od Kid » pát 22. čer, 2007 20:24
Cviky na kondičku už dělám šlo mi spíše o techniku, ale i tak dík

-
Kid
- diskutér - nováček

-
od TongPa » pát 22. čer, 2007 22:33
Kid píše:Jsem judista a jelikož začínají prázdniny tak kroužek juda už skončil. Chtěl bych se zeptat jak můžu sám judo trénovat.

Nijak. Fyzičku už trénuješ (jak píšeš), ale pokud nebudeš mít sparringpartnera, můžeš na trénink juda zapomenout. Existují sice tréninkoví paňáci (např.
http://teamx.cz/store/pytle-hrusky/3 ), ale to je nouzovka, spíše vhodná pro zápasnické takedovny.
Ale něco mě přece jen napadlo!
Můžeš zkusit porazit nějaký strom pomocí O Soto Gari!

-
TongPa
- mistr diskutér

-
od Lada » pát 22. čer, 2007 22:48
nekoho si k sobě splaš, když né lepšího tak aspoň někoho s kým budeš moct trénovat, opakovat a pak stačí jen ucházející počasí a trochu měkčí podloží

-
Lada
- mistr diskutér

-
od seanae » pon 25. čer, 2007 8:25
Jesli nikoho nesezeneš a mas dobry zaklady, tak bys to zvlad treba podle knizek nebo aspon videi na netu. Jesli jsi pochopil ty zakladni pohyby a techniky tak to zvladnes. Aspon pro seznameni. Nebude to potom zadna novinka, az to na vas mistr vybali.

-
seanae
- diskutér - nováček

-
od luen » pon 25. čer, 2007 8:28
seanae píše:Jesli nikoho nesezeneš a mas dobry zaklady, tak bys to zvlad treba podle knizek nebo aspon videi na netu. Jesli jsi pochopil ty zakladni pohyby a techniky tak to zvladnes. Aspon pro seznameni. Nebude to potom zadna novinka, az to na vas mistr vybali.

Jen bych prosil ... tohoto clovicka nebrat vazne

On sam je dle vseho pomateny samouk

-

luen
- mistr diskutér

-
od jox » pon 25. čer, 2007 9:24
Kid píše:Jsem judista a jelikož začínají prázdniny tak kroužek juda už skončil. Chtěl bych se zeptat jak můžu sám judo trénovat.

Potkal jsem jednou v létě judistu, jak si na louce trénoval pády a bleskové a ještě bleskovější nástupy do technik. Jestli to vydržel celé léto, tipl bych si, že pro sebe udělal víc než jen "údržbu".
-
jox
- mistr diskutér

-
od TRiTON » pon 25. čer, 2007 19:11
Kondička,kondička a zase kondička..myslím si,že málokdo má takovou kondičku,že dokáže celej zápas makat absolutně naplno..A to že něco zapomeneš,tak toho bych se až tak nebal..za 3-4 treningi si všechno oživíš..
-
TRiTON
- pokročilý diskutér

-
Zpět na japonská bojová umění a sporty...