Moderátor: Picard
Mimochodem zmíněný Liu jia Liang(San De heshang-mnich) má v HK kungfuškolu a je dost dobrejpm píše:filmy od Lau Galeunga stoji za to, v Levnych knihach je tusim k mani 36. komnata Shaolinu; ty ostatni co se tam prodavaji stoji celkem za prd, patri k tomu slabsimu, co Shaw Bros vyprodukovali. ve starych HK filmech jsou dlouhe sekvence autentickych stylu, ovsem samozrejme prizpusobene pro film. posmesne/neposmesne, film je film, real gf je real gf.
jasněěě, spletl jsem si jména Liu jia Liang *Liu Jia Hui, obadva super, viděl jsi Mad Monkey? Tam hraje ten starší brácha(režisér), taky teď nedávno natočili skvělou prču s Wu JIngem taky o opici, už jsem zapoměl jak se to jmenuje... Apropó, teď jsem si koupil DVD s kompletním Sammo Hungem,viděl jsi film LinShi Rong(Lam Saiwing?), dobrá prča, Huang Fei Hunga tam hrál takovej ten děda, jak ho hrál hodněkrát. Pěkný, mam rád tyhle starý filmy!pm píše:cest Paela, myslis asi Lau Gafaie (Liu Jiahui) alisa mnicha Saam Dak (San De) - je to sympatak, ale myslim si ze Lau Galeung (Liu Jialiang), jeho starsi (nevlastni) bratr, reziser, herec a choreograf, je jina trida. mam nejake nefilmove zaznamy jak cvici, a je to fakt borec. mj. je to dobry pritel nasi gf rodiny, jeho otec Lau Jaam (Liu Zhan) byl spoluzakem taty neho sifu.
ale rád, víš že se vždycky chystám a pak prolítnu Čechama ani mi nezbyde čas na pivko. Ale tentokrát budu přes Vánoce, takže by to mohlo vyjít, přijedu někdy po Mikuláši! Takže někdy těsně před vánocema, to mě už nebude snad nikdo votravovat, tak se URĆITÉ potkáme, vezmu nějaký filmy.pm píše:Mad Monkey je parada, ten druhej film se jmenule Drunken Monkey, a je to taky super - kdyz si vezmes ze Lau Galeungovi je tam pres sedesat, tak tam vyvadi slusny kousky. Lam Saiwing se Sammo Hungem je taky klasa, Wong Feihunga tma hraje Kwan Tak-Hing, a choreografie je proste skvela (kaligraficka scena). koukej se uz taky stavit, soudruhu!
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků