aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...
Moderátor: Picard
od Raphael » ned 17. srp, 2008 15:34
Nevíte někdo, jestli se v Olomouci někde trénuje kyokushin? Našel jsem sice zmínku na netu, ale na meil mi nikdo neodpověděl

Chci sice začít trénovat i kick box, kterej je myslim v Olomouci na dobrej úrovni, ale Kyokushin to je citová záležitost. A pak už je tu jen alternativa jezdit do Brna k Tomáši Kinclovi, což asi bude taky na úrovni.
btw: Nemáte někdo zkušenosti s bujinkanem v Olomouci?
-
Raphael
- diskutér - nováček

-
od RBR » ned 17. srp, 2008 20:18
Raphael píše:Nevíte někdo, jestli se v Olomouci někde trénuje kyokushin? Našel jsem sice zmínku na netu, ale na meil mi nikdo neodpověděl

Chci sice začít trénovat i kick box, kterej je myslim v Olomouci na dobrej úrovni, ale Kyokushin to je citová záležitost. A pak už je tu jen alternativa jezdit do Brna k Tomáši Kinclovi, což asi bude taky na úrovni.
btw: Nemáte někdo zkušenosti s bujinkanem v Olomouci?
O Kyokushinu v Olmiku jsem zatím neslyšel, možná by stálo za to zajít do budoshopu v Koruně, tam mají přehled o místní scéně. Pokud by nic nevěděli tak nebývá než počkat do září, to se většinou vyrojí náborové letáky. Pak už zbývá jen Brno nebo kick.
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od Raphael » ned 31. srp, 2008 18:21
V Koruně jsem žádnej budoshop nenašel...

-
Raphael
- diskutér - nováček

-
od xiuwei » ned 31. srp, 2008 20:07
V ČR jsou dvě organizace kyokushinkai a na svých stránkách mají určitě výpis škol v ČR,tak se koukni na net do vyhledávače

-
xiuwei
- mistr diskutér

-
od petrsoroe » ned 31. srp, 2008 21:15
ten budoshop není úplně v Koruně,ale kousek vedle.Musíš vejít bránou do takového dvora a pak do prava se dát po schodech dolů
-
petrsoroe
- diskutér - nováček

-
od RBR » pon 01. zář, 2008 7:51
Raphael píše:V Koruně jsem žádnej budoshop nenašel...

Z druhé strany v suterénu budovy. Vchod ze dvora, doprava, po schodech dolů. Měl bys to najít, protože kick box se trénuje právě tam.
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od Raphael » pon 01. zář, 2008 8:54
díky chlapi, trochu jsem hledal na netu a někde to tam fakt je, takže už nebude problém to najít...Krom kickboxu se tam trénuje myslim i jiu-jitsu, který chci taky zkusit
-
Raphael
- diskutér - nováček

-
od RBR » pon 01. zář, 2008 9:32
Raphael píše:díky chlapi, trochu jsem hledal na netu a někde to tam fakt je, takže už nebude problém to najít...Krom kickboxu se tam trénuje myslim i jiu-jitsu, který chci taky zkusit
OK! Good luck! Jinak kick boxerů je tam jak blech a gym má omezené prostory, takže ze začátku tam nejspíš nebude moc místa na cvičení, než se řady nadšenců trochu proberou.
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od Chmelki » úte 26. říj, 2010 13:50
Ahoj, taky bychom chtěli konečně začít trénovat s kamarádem. Po roční pauze se konečně začínám starat a rozjíždět novej klub kyokushinu. Jsem nyní v kontaktu s Michalem Starým z Prahy. Nevím jak moc se s ním kdo znáte. Já bych řekl, že já dost. Říkal mi, že s Hozou budou zakládat nový svaz. Takže bych si potom pod nimi udělal zkoušky. Takže pokud byste chtěli někdo s námi trénovat, zatím jen neoficiálně. Potom jako klub, tak se podívejte na
www.kyokushin.tym.cz . Nebo mi napište mail na
bychmelki@gmail.com či telefon 728 339 008. Martin Chmelař (7. kyu)
-
Chmelki
- diskutér - nováček

-
od RBR » úte 26. říj, 2010 18:55
Chmelki píše:Ahoj, taky bychom chtěli konečně začít trénovat s kamarádem. Po roční pauze se konečně začínám starat a rozjíždět novej klub kyokushinu. Jsem nyní v kontaktu s Michalem Starým z Prahy. Nevím jak moc se s ním kdo znáte. Já bych řekl, že já dost. Říkal mi, že s Hozou budou zakládat nový svaz. Takže bych si potom pod nimi udělal zkoušky. Takže pokud byste chtěli někdo s námi trénovat, zatím jen neoficiálně. Potom jako klub, tak se podívejte na
Nic ve zlém, ale ze 7.kyu chceš někoho vést? Jak dlouho kyokushin cvičíš?
RBR
PS: máte otřesně pomalé stránky

-
RBR
- mistr diskutér

-
od Chmelki » stř 03. lis, 2010 7:39
RBR píše:Chmelki píše:Ahoj, taky bychom chtěli konečně začít trénovat s kamarádem. Po roční pauze se konečně začínám starat a rozjíždět novej klub kyokushinu. Jsem nyní v kontaktu s Michalem Starým z Prahy. Nevím jak moc se s ním kdo znáte. Já bych řekl, že já dost. Říkal mi, že s Hozou budou zakládat nový svaz. Takže bych si potom pod nimi udělal zkoušky. Takže pokud byste chtěli někdo s námi trénovat, zatím jen neoficiálně. Potom jako klub, tak se podívejte na
Nic ve zlém, ale ze 7.kyu chceš někoho vést? Jak dlouho kyokushin cvičíš?
RBR
PS: máte otřesně pomalé stránky

Ahoj,
jo mám 7. kyu no a co? Když se tu objeví někdo kdo má vyšší kyu a bude nás trénovat, tak budu jenom rád. Cvičím asi 4 roky. Měl jsem roční pauzu, kdy jsem polevil. Ale chci se dostat zpět. No a navíc znám asi 2 lidi co mají 7 kyu a taky trénují. Další začínal se 7. kyu a nyní už má pořádnej klub a 2. kyu.
-
Chmelki
- diskutér - nováček

-
od wordsworth » stř 03. lis, 2010 9:38
Jestli ten kyokushin cvičíš, proč chceš vést tréninky a ne makat sám na sobě? V Ol se cvičí se slušným nasazením, nechápu proč zakládat další oddíl.
-
wordsworth
- pokročilý diskutér

-
od hellas » stř 03. lis, 2010 14:23
wordsworth píše:Jestli ten kyokushin cvičíš, proč chceš vést tréninky a ne makat sám na sobě? V Ol se cvičí se slušným nasazením, nechápu proč zakládat další oddíl.
Ne každýmu sedne jak a co ten druhé cvičí/učí.
Velká Morava
-
hellas
- mistr diskutér

-
-
od RBR » stř 03. lis, 2010 21:33
Chmelki píše:Ahoj,
jo mám 7. kyu no a co? Když se tu objeví někdo kdo má vyšší kyu a bude nás trénovat, tak budu jenom rád. Cvičím asi 4 roky. Měl jsem roční pauzu, kdy jsem polevil. Ale chci se dostat zpět. No a navíc znám asi 2 lidi co mají 7 kyu a taky trénují. Další začínal se 7. kyu a nyní už má pořádnej klub a 2. kyu.
Jde o to co můžeš nabídnout, tvé know how. Technický stupeň není rozhodující, ale délka praxe, proto jsem se na ni ptal. Netvrdím, že to v Olmiku pořádně nerozjedeš a časem se nevytáhneš. Máš příležitost, neboť o pořádně karate v Olomouci nezakopneš.
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od RBR » čtv 04. lis, 2010 21:52
Kluky dobře znám. V jejich případě bych o karate moc nemluvil, spíš kickbox více vystihuje to co dělají. Dost těžko se to definuje, je to spíš směs karate a kickboxu. Nicnéně Ukropovi se budou líbit, rozhodně to nejsou žádní energetici a dýchači
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od wordsworth » pát 05. lis, 2010 15:56
No, bouchaj do lap a řežou se. Meditacím a filozofii se věnují po treninku. V tělocvičně se maká. Proto je to kickbox?
-
wordsworth
- pokročilý diskutér

-
od RBR » sob 06. lis, 2010 22:54
wordsworth píše:No, bouchaj do lap a řežou se. Meditacím a filozofii se věnují po treninku. V tělocvičně se maká. Proto je to kickbox?
Nikoliv, nepochopil si na co jsem narážel, nejspíš jsem se špatně vyjádřil.
Prostě více inklinují k tomu kickboxu než ke karate, i když mnozí z nich mají karatistickou (sportovní karate) minulost.
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od wordsworth » ned 07. lis, 2010 12:46
Ne, tys nepochopil, co jsem se snažila říct. Kdys byl naposledy v tělocvičně? Nechcu, aby to skončilo hádkou o principech karate. Jen když se někde začne spárovat, je jedno v jakém BU/BS, tak se tréninkové metody a používané techniky dost podobají. Lowkick má určitě nějaký japonský název a nácvik probíhá stejně nebo podobně u karatisty či thaiboxera.
-
wordsworth
- pokročilý diskutér

-
Zpět na japonská bojová umění a sporty...