Zdravím! Tohle je můj první příspěvek, tak ne že mě hned setřete, odradíte od všeho a zničíte tak kariéru budoucímu majstrovi

.
Je mi 15 let a chtěl bych (a velmi pravděpodobně budu) navštěvovat tréninky nějakého BU, ale ještě nevím kterého. Pokud se popíšu, tak měřím 177,5 cm a vážím 65 kilogramů. Nejsem těžkopádný, ale é přemety s otočkou a podobné zvrhlosti mi asi nikdy nepůjdou. Bohužel, bydlím ve Vítkově (jsem si jist že víte kde to je

) a nejbližší možnost, kde trénovat je Opava. Tam se ale budu stěhovat krátce po prázdninách, takže bych chodil rád někam na tréninky. Zkouším doma 1 - 3 hodiny denně trénovat celkem intenzivně sám, ale bez někoho se zkušenostma to nemá cenu, což vy jistě sami dobře víte. Mám i boxovací pytel na trénování ran. No a teď k mému problému: Jsem takový průměrný sportovec a chtěl bych vědět co byste mi asi doporučili za bojové umění? Vím že jste mě neviděli a nemůžete soudit a navíc já sám bych si měl něco zkusit nebo sledovat a rozhodnout se, co se mi bude líbit a co mi bude vyhovovat, ale přesto, zkusil bych rád Aikido, Taekwondo nebo Jiu-Jitsu, co byste mi poradili vy?
Kromě toho, než někam začnu chodit, co byste mi doporučili dělat za cviky, abych měl aspoň částečný základ až někam začnu chodit? Zcela jistě tam budu nejhorší dost dlouho, ale aspoň ať to tak dlouho netrvá

.
Předem díky všem za rady ...