Moderátor: Picard
Jugl píše:Dáme dohromady své zkušenosti, znalosti....
pište na email:jugli@seznam.cz
adho píše:hmm... s nunchaku sa da robit viac, ako si mysliteIch sila je samozrejme v švihových technikách (furi), ale skusali ste uz s nunchaku bodat (tcuki waza), sekat (uchi waza), blokovat inu zbran (uke waza), robit páky (kansetcu waza) a ine makke techniky (shime waza, gari waza), pripadne s nimi niekoho transportovat (kumi kyo)??
![]()
![]()
adho píše:for jox_of: Nunchaku sa da robit ako DÓ, alebo JUTSU. Problem je v tom, ze nejaky manik sa nauci 4 tahy z knizky a otvori si SUPERULTRANUNCHAKUFIGHTINGCLUB. no a potom uci uplne bullshity... Ale vsak na to si uz pomaly v cechach a na slovensku zvykame, nie??
janik píše:Mna by skor strasne zaujimalo kde sa daju kupit kvalitne nunchaku. Pretoze tie amaterske odrody dostat aj dokonca u nas v svk :D ale myslim nejake profesionalnejsie. Jeden cas fungovala stranka www.nunchak.cz, kde bola moznost si ich aj obiednat, ale akosi nereagovali :(. Tak neviete mi poradit?
Je to tak. Jen si dovolim trochu hnidopišsky upřesnit vyjádření aby to někoho nezmátlojanik píše:Pretoze cim vecsie su tym je vecsia aj uhlova rychlost a aj celkova sila pri dopade
Janik píše:Mozes mi vysvetlit ako myslis to blokovanie, pretoze to som nikdy s nunchakmi neskusal. Teda skusal, ale zeby som sa nato spoliehal ze v boji by som blokoval nunchakmi to nie.![]()
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků