Andronicus píše:to patrik
a ty sa pochval, co robit pre zlepsenie situacie ludi vokol?
Tanshimga píše:Neviem co vies o zázemí ostatných bojových umení. Vieš napríklad podrobnosti vzniku Aikido a o naboženskej príslušnosti OSensei Uyeshiba?
Pri vašom súčasnom nastavení mysle ste to ináč pochopiť ani nemohli.
diviak píše:neviem ako vy, ale ja sa tu normalne bavim.....![]()
viac ako na www.vesmirni-lide.cz
ked mam blbu naladu, idem tam. VL mi vzdy pomozu
ukropcany píše:O čom to točíš?Andronicus píše:-Trochu mi pripominas marxistu. Oni tvrdili, ze duch je len vysokoorganizovana hmota:) Neviem do akej miery poznas duchovne veci (popisovane samanizmom,Budhizmom,Hinduizmom,Krestanstvom,Islamo... maju toho sakra vela spolocneho ohladom duchariny:) Vsetci hovoria, ze mame jeden povod (ci uz je to prvotna prazdnota, alebo samotny Boh, Krisna, Alah, ci rozporuplne TAO, ktore sa neda inak nazvat ako cesta...) Ak nieco vies o deleni a jednote, zvies, ze samotny Boha sa rozdelil na Muzsky a Zensky princip a by sa potom zjednotil v dokonalosti. Aj my by sme sa dokazali v harmonii zladit, kazdy s vlastnou individualitou (tak tu mi nikto nepopirie!!!) do jedneho harmonickeho celku:)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
patrik píše:Kdo z tvůrců nějakého systému nebyl věřící nějakého náboženství...
san píše:Makoto a dufam ,ze tie vase organy daju do poriadku aj rok: 1938,1948,1968... A vsetky tie v Ceskych zbrojovkach v komunizme vyrobene zbrane.
san píše: Sam priznavas ze chodis po rozum k doc.Vojtiskovi ktory je Tvojim lunakom a masiruje takisto tvoje mozgove zavity...
jox píše:patrik píše:Kdo z tvůrců nějakého systému nebyl věřící nějakého náboženství...
Soráč že ti podkopávám argument, ale ňák snadno zapomínáš na Andromedu...
Zpět na korejská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník