Pindik_LM píše:Takze nemate dovot kydat na bojove umenie, ktore ste este necvicili.Nechapem ako moste sudit bojove umenie ,ktore ste nespoznali, neviete co obsiaha mosno len z clankov a z pat desiatej piatej ruky.
Pindik_LM píše:A ZVORAZNUJEM ,ZE TO NENI LEN O MOONOVI je to ako kazde ine bojove UMENIE nie SPORT..
Pindik_LM píše: a su uz majstri alebo treneri maju mozno vecsi vztah k moonovia alebo filozofii ..
Pindik_LM píše: Tento vykend sme mali sustredenie a bolo plne energie kazdy sa snazil prekonavat a vy co , podaktory sa tu snazite zkritizovat polovicu bojovych umeni a predbiehate a prekonavate sa len v kydani spiny ...
Pindik_LM píše: Majster zistil na sustredini ,mal podlamna za spravne sa o tom so mnou porozpracat mohol som sa spytat co whd a moon . A ja som to nepotreboval lebo mne bavi won hwa do jeho myslienky a veci s nim spojene a to kopy formy proste ,ze je to univerzalne bojove umenie a nezaujima ma ze je spojene s moonom .
Pindik_LM píše:-------------------n3cr0m4nc3r------------ inak je jdno vydeo ktore by ta mohlo presvedcit budo show 2006 myslim tam slovenski whdisti podali jeden s nalepsich vykonov
Pindik_LM píše:teraz tu vediem monolog ale nikto netvrdil ze whd nema nic s moonom to sa tu vy co na secko kydate asik nefite dohodnut
Pindik_LM píše:inak vies preco hovorim o treningoch ,lebo tu ide o whd na tejto stranke a uz ste tu dost potrepali ,ze whd je nebespecne takze ja preto hovorim o whd treningoch lebo toto je whd forum nie moon forum
Pindik_LM píše:Prosim MAKATO tak mi povec o tom moonovi ja zatial iba viem ,ze je to org. za svetovy mier .Tak povec ty ,co o tom vies
Zpět na korejská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků