Lukas

Lukaseus píše:Ahojte chcem sa vas opytat co je natom pravdy dopocul som sa ze ked by som cvicil seikeny drepy a brusaky vraj takyto clovek ma viac sily ako nejaky kulturista co dviha cinny vraj seikenmi a brusakmi a drepmi najlepsie posilujeme svalstvo. Aky je vas nazor alebo co ste o tom poculi???
Lukas
Anonymní píše:Lukaseus píše:Ahojte chcem sa vas opytat co je natom pravdy dopocul som sa ze ked by som cvicil seikeny drepy a brusaky vraj takyto clovek ma viac sily ako nejaky kulturista co dviha cinny vraj seikenmi a brusakmi a drepmi najlepsie posilujeme svalstvo. Aky je vas nazor alebo co ste o tom poculi???
Lukas
Jestli vic síly než kulturista nevim,to asi néé ale to asi nebude cílem,kulturista je trénovanej na explozivní sílu a žere pytle steroidů,aby měl hnáty jako konve,ale časově dlouho rozhodně nevydrží,taky vidíš jak se hejbou,jak když se rozjíždí vlak..ty dřepy asi jo človeče,skoušel jsem to asi měsíc,fakticky pořádně a je to pěkně hustej záhul na hnáty i celkově na tělo,to by člověk neřekl. pak se mě dělalo špatně jen jsem viděl ten multipress ve fitku
chtělo by to dostat jenom tu kulturistickou sílu ale ne ty hnusně nateklý nohy metr přes stehno jak mají plus rychlost a výdrž,z toho bys měl asi fest vražedný nohy, to by chtěl každej![]()
Břicho bez debat jo
Karel
Sai . viděls někdy kulturistu běhat?....já jednou v životě a byl to neskutečněj zážitek..... slon byl proti němu těžkej atlet:lol:
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník