©koda, že na Budoshow v Praze žádná ukázka FMA, neproběhla, takhle by se dost lidí mohlo seznámit s tímhle skvělým uměním. Samozřejmě nevím jak na tom jsou v ČR zdejší učitelé FMA, jestli o tom zda na Budoshow někdo vystoupí nebo ne, nerozhoduje zase nějaké politikaření

. Každopádně jeden příklad za všechny, mám kamaráda který vede oddíl Jiujitsu a po Budoshow v jejich městě, kde byly ukázky od více oddílu Jiujitsu, mi pak psal že hned druhý den po vystoupení mu volalo hodně lidí a měli zájem se přihlásit do jeho oddílu, takže snad FMA na Budoshow v Praze příští rok, tedy doufám.
Jinak opožděně k tomu výcviku u PČR, já vím moc dobře Severine jak to u naší složky chodí, je smutné, když se podíváš do zahraničí a nemusíme chodit daleko stačí se podívat, že učitel modernarnis vyučoval něco z FMA na Slovensku, a u PČR to prostě nejde. Země okolo nás se snaží své příslušníky co nejlépe připravit a u nás je to škoda komentovat. Vždycky se směju, když máme výcvik z donucovacích prostředků takové pí....ny by na ulici použil jenom deb.l. Ale k takovému poznání příjde, vždycky, člověk pouze vlastní, někdy draze zaplacenou zkoušeností.

Netvrdím, že všude je to stejné, jsou i světlé vyjímky.