kampilan píše:A jaký máte názor na Martina Hradeckého a jeho školu, četl jsem si tady příspěvky a moc jsem se toho z nich nedověděl. Kvalita výuky by měla být dobrá, ale nikdo moc zkušeností nepopsal, jenom z nějakého jednodenního semináře...
no bejt tebou, tak tohle tady moc veřejně nešířím, protože jestli sem pan Hradecký chodí a ten tvůj příspěvek si přečte tak asi nebude takového malověrného kandidáta ve svém klubu chtít. Musíš tomu víc věřit chlape, je to prestižní záležitostkampilan píše:no právě, že poznatky ze seminářů asi nebudou odpovídat poznatkům z regulérní výuky, takže asi defendua nebudu otravovat. Právě, že přihlásit se asi nebude snadné, protože, jak už ste psali, oficiálně skončil nábor, tak bych chtěl nějaké info předtím, než se začnu snažit se tam dostat, protože kdyby se zadařilo, tak abych po prvním tréninku neodešel s tím, že se tam dělá něco uplně jiného, než jsem očekával. Tím bych ztrácel svůj i pana Hradeckého čas.
BuFF píše:Ale je to dobrej nápad, místo cesty do zahraničí pozvat si učitele na soukromku přímo domůasi trochu finančně náročnější, ale za pohodlí se vždycinky připlácí.
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků