Prosím poradte..

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod Gino » ned 25. led, 2009 11:22

Hm, zajimave tema. Nedavno jsem taky dostal nabidku, nebo spise pobidku k tomu, abych si mohl stanim na dverich privydelat. Jednalo se o Cross Club v Holesovicich. Ja, rozumite tomu? 75kg na 200cm :lol: Meli by ze me srandu :lol:

Uvazoval bych o tom, tak po pribrani 15ti kilo na tech dejme tomu 90kg. Ponevadz, nemyslim si sice (rozhodne ne), ze vyhazovac musi byt nutne hrouda nafouklych svalu, ale musi zcela jiste vypadat alespon jako normalni clovek. Precijen, kdyz ma nekdo o 30,40kg+ vice a dojde na situaci telo na telo, tak s vami zamava neprijemne.

Nechci toho kluka, co tu toto vlakno nacal, nejak podcenovat, ale v 18ti letech a 70kilech bych se na nejake vyhazovani radeji vyprdnul. Vazne to neni takova romantika.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1831
Registrován: stř 07. dub, 2004 23:00
Bydliště: Uz zase CR

 

Příspěvekod wordsworth » ned 25. led, 2009 11:31

Hele, znám dost 70kilových dveřníků co mají respekt a taky dost mastodontů z kterých mají všichni srandu. Záleží na tom,co umíš a co máš v hlavě.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 202
Registrován: čtv 31. kvě, 2007 23:00

Příspěvekod Gino » ned 25. led, 2009 12:02

wordsworth píše:Hele, znám dost 70kilových dveřníků co mají respekt a taky dost mastodontů z kterých mají všichni srandu. Záleží na tom,co umíš a co máš v hlavě.


Tak jo, zil jsem nejakou dobu v UK a tam jsou kluby na kazdem rohu, ponevadz mladez vetsinou nesedi cely vecer v jednom podniku, ale praktikuje tzv. clubbing. Muzu rict, ze v drtive vetsine se jako ochranka objevovali skutecne panove typu Kevina Costnera z "Osobni strazce". Jenze tam je ve vetsine tech normalnich (+lepsich) podniku ochranka naprosto profesionalni a uplne na jne urovni, nez je clovek zvykly ze zdejsich obycejnych podniku. Ve zdejsich podnicich skutecne vidam v drtive vetsine kluky, kteri i mozna neco odcvicili nekde na Juod, Boxu, nebo i jinde, ale zajiste nejvic casu stravili a travi v posilovne.

Nejsem si jisty, jestli je u nas spolecnost pripravena na profesionalne fungujici doormany. Ty lepsi podniky a akce zcela jiste ano, ale mluvime o tech obycejnych klubech, diskotekach atp. V UK jsem nikdy nevidel, ze by se nekdo s ochrankou pral. Prisli vetsinou oba vyhazovaci, drapli problemoveho jedince (jeden pod rukama, druhej za nohy) a vynesli ho zadnim exitem ven. Tim to koncilo. A ne jako u nas, kde se clovek boji, ze kdyz nekoho chce vynest, tak mu na zada skocej dalsi dva (jeho kamaradi). Proste ta uroven je celkove nekde jinde a proto si zada i jiny pristup.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1831
Registrován: stř 07. dub, 2004 23:00
Bydliště: Uz zase CR

Re: Prosím poradte..

Příspěvekod Clodman » ned 25. led, 2009 19:53

TRiTON píše:Ahoj(předem se omlouvam,jestli-že tu již podobné téma je,ale já ho nenašel)
Je mi 17,mam 180 cm a 70 kg..dělám kickbox,ale potřeboval bych nabrat hmotnost a oběm,abych si mohl v 18 přividělávat jako doorman..Myslíte,že můžu docílit nárůstu svalstva(představoval bych si tak 10kg/rok) posilováním s vlastní vahou,nebo mam spíše chodit do posilovny?A jestli ta posilovna,tak jestli si mam aspon třeba na 10 hodin zaplatit trenera,protože sem nikdy na strojích neposiloval a nevím jak, a nechat si sestavit plán?Díky za každou radu..


radsi bych se zlepsil v cestine byt tebou..:)..tehle temat taky je tak 100, urcite..:)
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 274
Registrován: pát 19. lis, 2004 0:00
Bydliště: Pardubice

Předchozí

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků

cron