Wing Chun Kuen Phai

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod hellas » čtv 04. čer, 2009 15:26

ukropcany píše:4luen - šak si to tam zmaž, potvora lenivá... :twisted: :wink:


A Sifu řekni, ať si to na "ofiko" stránkách smázne taky, když Ti říkal, ať to tam nedáváš :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

 

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » čtv 04. čer, 2009 15:34

luen píše:4Bizon: být paranoidní myslel bych si, že máš MU (multi účet) a schováváš se v této diskuzi ještě za jiného nicka :lol: Vážně mi tohle přijde uhozený a zbytečný :wink:


Neboj. Multi účet nemám, protože se za svoje názory nestydím.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Jendis » čtv 04. čer, 2009 16:32

kurnik....sere mne,že lidi,který znám osobně(možná ne nijak extra dobře),ale znám.......jako pohodový a super kluky,tak se tu dohadujou o úplným hovně.

Pásky......co jsem slyšel,tak je p.Rzounek kdysi zavedl,aby věděl,na jaké je kdo úrovni......nikdy jsem,v jeho souvislosti,neslyšel,že by za to chtěl nějaký extra fufníky,bo tak něco. ®e jsi,Luene,lenoch a nesmazal jsi to...tak se teď nediv.......opravdu to trochu vypadá,že "kážete vodu,ale pijete vínko".....
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod jeikob » čtv 04. čer, 2009 17:00

pucmaz píše:
luen píše: Tohle divadlo neni na miste - kritizuji tento a podobne pristupy!


Takovy zpusob zkousek ma svoje klady, jednim z nich muze byt prave ta motivace. Je neco jineho, kdyz si pomoci takovych zkousek nekdo akorat plni kapsu a prodava certifikaty... stejne jako kdyz treba zaky nuti kupovat tricka se znakem dojo atd.
To ale neznamena, ze jsou certifikaty a zkousky (a treba i ty tricka) automaticky vsechny k nicemu, nebo ze je to cele jen divadlo. Vsechno zalezi jen na lidech...


přesně tak .třeba pokud ve škole klubu cvičí děti .tak třeba pro ně je to motivace nosit třeba triko jako starší a pokud za to triko zaplatí par stovek jako za triko jinde ,tak není co řešit. třeba už sem psal ke karate prostě pásky nějak patřej nemůžu si pomoct. ale opět je to hlavně asi záležitost pro děti,přijde mi že myslícímu člověku je jasný ,že stupen za něj nikoho nepřepere:)
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod derbin » čtv 04. čer, 2009 17:13

tonglong píše:Nechapu jak jeste nekdo nepochopil, ze dnes jiz zijem ve svobodnem svete. Tak jako kazdy z nas ma naprosto svobodnou volbu jestli se chce venovat Karate, Aikido, Kung fu nebo na priklad Sumo atd, tak ma naprosto svobodnou volbu v jake skole chce byt a kolik casu, usili a financi tomu chce venovat. V nekterych skolach vyzaduji uniformy, jinde certifikaty nebo ucast na soutezich, nebo velke castky penez a nebo pouze slusne a cestne chovani.
Konecne rozhodovani je pouze a pouze na studentovi v jake skole chce byt. Nikdo nikde byt nemusi! Kazdemu z nas vyhovuje neco jineho a proto je tolik moznosti jak svuj cas vyplnit. Nakonec je jen dobre, ze je vyber. Tak se aspon najde skola pro kazdeho. To, ze JA to vidim jinak, mi jeste nedava pravo ostatni posuzovat a odsuzovat.

lidi to chápou (mnozí)

tonglong píše:Pokud nekdo uctuje moc penez, neni dostatecne kvalifikovany, vyzaduje nesmysly a ma studenty, tak je to rozhodnuti tech studentu byt v takove skole, at se nam to zda sebevic nepochopitelne.
George


ale nikdo se nemůže divit, že takovýhle "učitelé" jsou terčem kritiky --- zásadně svým působením kazí pověst BU a dávaj tomu výrazu (BU) úplně jinej význam...

škoda lidí, kteří si myslí, že BU není pro ně jenom proto, že když se byli podívat na tréninku těchhle "učitelů" viděli různý blbiny, který si spojili s BU
dlouho dlouho jsem nevěděl, co je to vlastně BU...už je to lepší :)
derbin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 03. led, 2008 0:00
Bydliště: Turnov

Re: . jAK JÁ..JAK aRUTURO???????

Příspěvekod Aruturo » čtv 04. čer, 2009 17:20

luen píše:4senin:

-zadne zkousky, certifikaty, a placeni za ne se u nas od zacatku MGW nevede, nic jsem nezavedl - jsem pobocka cinske skoly s HQ vGzh
-hahaha, Honza me zna Sennine dyl nez TY Usmívající)) a "rvac" opravdu nejsem, uz nejsem malej kluk ze Zizkova.
- ten "pavlak" myslis ty bujare oslavy, kde-ze jsou ty zlate casy mladi, Aruturovych narozenin? Takovych strkanic bylo... Jo, tam jsem dostal jednu primo na frnak:-), libovka. A CO? Neprustrelnej nejsem.

ARUTURO NIKDY NIKDE NEBYL.... :)))))

Takze zkousky nedelam, certifikaty nedavam, pasky se taky nijak neplati... Tak nevim, FAKT Sennine nevim jak to delam. Napis mi to Usmívající, nebo se stav ve skole, od pondeli uz jsem zase doma!
cest

Tohle mi senine poslal sifu z Hong Kongskeho letiste, leti z5 do Cech, tak se zastav :wink:
:roll:
Aruturo SUPERMOTO RIDER # 101

www.vipleon.eu
www.czbuggy.cz
www.motonaramky.cz
Aruturo
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 03. čer, 2009 23:00
Bydliště: KLADNO

Příspěvekod Miro » čtv 04. čer, 2009 17:27

Ukropcany,

sorry, ze som sa dostal k odpovedi az teraz...

Toto všetko čo si sem napísal je síce na prvý pohľad logické, ale vôbec to nie je pravda... :D Nie je to pravda preto, lebo vychádza zo skúsenosti človeka, ktorý sa konfrontáciám vyhýba a ako môže človek, ktorý sa konfrontáciám vyhýba niečo o nich vedieť... :roll:

Konfrontacia a konfrontacia su dve. Sam si tu prednedavnom napisal, ze na ulici nebojujes, nie? Pre mna je toto skutocna konfrontacia, a priznam sa, ze sa jej vyhybam, pretoze mam velmi jasnu predstavu, co vsetko sa moze prihodit.
Na rozdiel od Teba konfrontaciou pre mna nie je ringovy zapas, pretoze cvicim styl, ktory ma svoje vlastne ciele a metody a podla tohto stylu su ringove zapasy skodlive, sposobuju naberanie nespravnych navykov. Zdoraznujem, ze to nie je moj osobny nazor, je to nazor stylu, ktory praktikujem a ktory som podedil.
Takze aby bolo jasne, co chcem povedat: ringove zapasy su v tom lepsom pripade iba simulaciou skutocnej konfrontacie (v horsom pripade su cistym sportom, absolutne nic proti sportu, ale teraz sa bavime o konfrontaciach). V nasom style mame proste ine metody simulacie. A asi mi nebudes verit, ale verim daleko, daleko viac tymto "nasim" metodam simulacie, ako ringovej simulacii skutocnej konfrontacie.
Inymi slovami povedane: Tvoje metody ringovej simulacie sa vyhybaju skutocnej konfrontacii rovnako ako metody simulacie, ktore pouziva styl, ktory praktikujem. A ak to chces na lopatu: vyhybas sa skutocnej konfrontacii rovnako ako ja.

Na vol. 1 až 3 boli (pokiaľ nemýlim) štyria ľudia, čo stáli niekedy v ringu (zápase) - ja, masta a ktorýsi chalan od luena a ranař na sande. Všetci ostatní nikdy v ringu nezápasili. Napriek tomu nemám najmenší problém týchto ľudí rešpektovať. Ako však rešpektovať človeka, ktorý mele mele, ale výsledky nie je ochotný (ehm schopný) predviesť... Múdra sekať áno, ale predviesť nie? :D Nemusí sa predsa vystatovať ako všetkých nesekal na kopu. Stačí prísť, nasekať, usmiať, zbaliť, pozdraviť a odísť... :idea: Svoje ego nemusí prezentovať nijako... :idea:

Ako som povedal, ringove zapasy su pre mna nielenze bezvyznamne, ale naopak skodlive. Pretoze ciel cvicenia bojovych umeni je v nasom style surviving, hoci aj za cenu, ze prehram (obrazne: necham Ta zlomit mi ruku ci vypichnut oko, ale vezmem si za to Tvoj zivot). Chces mi povedat, ze taketo stretnutia mi mozu nieco dat? Co? Tuto otazku myslim uplne vazne, skus na nu odpovedat, ak chces.
[Mimo temu: Za mlada som robieval casomeraca na ligovom boxe, videl som nespocet zapasov, kde sa dvaja mladi borci nastupili a rezali to hlava-nehlava. Dokonca sme taketo zapasy umyselne skracovali, bolo mi povedane, aby som udrel na gong o 10 aj 20 sekund pred vyprsanim kola, lebo to bolo uplne zbytocne. Fakt si nemyslim, ze by na stretnutiach to bolo omnoho kvalitnejsie.]

Sorry Miro, ale ako si má človek vážiť Teba, keď sa hýbeš ako telesne postihnutý ale teóriou nás pichneš do vačku? Alebo sennin, ktorý nemá hanbu učiť sám nič nevedieť... ja si vás môžem vážiť za všetko možné, ale za to čo predvádzate to NEJDE. NEJDE. Píšem to bez štipky zloby, emócie či čohokoľvek podobného. Nejde to. Možno ste fasa chlapci, ale váš prejav je úplne hrozný... postráda tie absolútne najzákladnejšie princípy... no zle, zle, zle... a to bol tréning... no chcel by som vás vidieť v boji... :roll: (nie nechcel). Sorry.

Ok, moj (budem hovorit o sebe) prejav je uplne hrozny. Ak sa smiem opytat, z akeho hladiska? Z hladiska kickboxu? Ovsemze, suhlasim s Tebou, to co robim, nie je kickbox, pouzivame tak odlisne principy, ake si ani nedokazes predstavit, vazne. Z hladiska boxu? To iste ako v pripade kickboxu. Z Tvojho osobneho hladiska? Moze byt, som schopny to uznat, ale Ty si vnutorne styly nikdy necvicil, nemas predstavu. Okrem toho, ohladne mojho zleho pohybu som tu uz pisal - precitaj si moj posledny prispevok v diskusii Tradicni Taiji videa:
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... &start=340
A ak budes chciet podebatovat, samozrejme mozeme. Lenze Ty mi zrejme povies, ze to vsetko je iba teoria, ale prax je ina - pretoze ma ring (na rozdiel od Teba) nezaujima a pretoze Tebe moj pohyb pripada hrozny (hoci vobec nemas predstavu o tom, co je v nom spravne a co nie).
Toto je diskusne forum, takze bysa tu malo diskutovat, a to je vzdy iba teoria. Pokial chces podlozit teoriu cinmi, tak skutocnymi cinmi a nie simulaciou, ci uz mojou alebo Tvojou. Ty mas svoje metody, ja mam svoje. Skutocne vysledky moze ukazat iba zivot, dovtedy su to vsetko iba spekulacie, aj moje, aj Tvoje.

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 758
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

Omluva

Příspěvekod Sennin02 » čtv 04. čer, 2009 17:52

Pro Ivana Rzounka a Jana Nováka:
Jediné informace, ze kterých jsem čerpal jsem získal na stránkách http://www.wing-chun.cz/ a http://www.cfwckt.org/.
Ještě dnes se tam tyto informace vyskytovaly, viz přiložené screenshoty.
stupně: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595531052
semináře: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595530794
stupně2: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595530246
instruktor1: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3594724137
instruktor2: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595530032
instruktor3: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3594723443
Rozebírat všechny texty/informace zde nebudu. Uznávám, že jsem tyto informace interpretoval po svém, tj. když jsem spojil dohromady "Instruktorské stupně/podmínky získání" a "cena výcviku dle osobního ujednání" a mylně jsme se domníval, že se za získání stupňů platí.
Jan Novák mi v dnešním telefonátu řekl, že žádné stupně, pásky, certifikáty nemají, že se tedy nemá za co platit a tudíž nikdo z jejich organizace nemá žádný certifikát, žádný stupeň/pásek a žádný jiný papír. Ivan Rzounek si vydělává jen a pouze výukou.
Tímto se Ivanovi Rzounkovi, Janu Novákovi a ostatním členům MGWWCH omlouvám!
Můj osobní názor na tuto školu a její představitele zde pochopitelně prezentovat nebudu, protože se jedná o můj osobní názor, který může být zcela mylný a také jsem byl upozorněn Janem Novákem (v telefonátu), že o mé názory zde na bojovaumeni.cz nikdo nestojí. Beru to v úvahu a tímto považuji věc za ukončenou.
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 18. dub, 2009 23:00

POZDRAV STARÝM KAMARÁDŮM

Příspěvekod Aruturo » čtv 04. čer, 2009 18:28

Zdravím srdečně mé staré kamarády z dob mého mládí.
A také hodně slušný oddíl JZD CHVOJKOVICE BROD :)
Chtěl jsem Vás všechny pozdravit....kluci,žijme,užívejme....láska,něha,cit,porozumění,mít rád,opravdové přátelství..to je to,oč tu běží...když to tak čtu,je mi smutno....
člověk žije...umírá..a vlastně ani neví jak žije,ani jak umírá...tak to je tak vše,tak mě hned za příspěvek nebijte...
Aruturo SUPERMOTO RIDER # 101

www.vipleon.eu
www.czbuggy.cz
www.motonaramky.cz
Aruturo
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 03. čer, 2009 23:00
Bydliště: KLADNO

Re: Omluva

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » čtv 04. čer, 2009 19:00

Sennin02 píše:Můj osobní názor na tuto školu a její představitele zde pochopitelně prezentovat nebudu, protože se jedná o můj osobní názor, který může být zcela mylný a také jsem byl upozorněn Janem Novákem (v telefonátu), že o mé názory zde na bojovaumeni.cz nikdo nestojí. Beru to v úvahu a tímto považuji věc za ukončenou.


To si doufám děláš srandu!!!! Tady to snad patří panu Janu Novákovy? Tak, jestli tohle je pravda, tak si to tu přejmenujte na bu.cz aneb "zde je Luenovo" a udělejte sem přístup jen pro "svoje" lidi. A můžete si tady matlat med, jak jste nej a ostatní je chamraď. Tak z toho bych se vážně poblil.

JESTLI tohle je pravda, tak jedinej zmrd a zmrdolog a já nevím jaký všechny názvy si tady na všech fórech použil jsi Ty, Jane Nováku.

Tak jestli tady je elita našeho BU, tak jsem rád, že k ní nepatřím.

Fakt to čumím. Někomu říkat, aby nelezl na VEŘEJNÉ fórum. Heh.

Tak jsem zvědav, kdy někdo zavolá mě, abych se tady už neukazoval. Tak to musím jít rozchodit ven.

EDIT: Jen, kdyby mi chtěl někdo brnknout. Rád si povídám a nemám s kým - 732 841 255. :cry:
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod hellas » čtv 04. čer, 2009 19:47

Dokud se k tomu Luen nevyjádří, nedělal bych závěry a ještě tak ostrý... :oops:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » čtv 04. čer, 2009 19:55

hellas píše:Dokud se k tomu Luen nevyjádří, nedělal bych závěry a ještě tak ostrý... :oops:


Však já jsem do svého postu napsal "jestli" je to pravda.

A ostrý to možná je, ale tohle si již nic jiného nezaslouží.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod derbin » čtv 04. čer, 2009 20:02

je to pořád o BU??
...asi jsem na libku... :lol:
derbin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 03. led, 2008 0:00
Bydliště: Turnov

Příspěvekod pm » čtv 04. čer, 2009 20:12

BizonCZ: pomluvu a lez sem napsal Sennin02, ted to "po svem" dementuje, ergo - nechapu proc se opiras do Luena. psat si sem muze kazdy kdo chce co chce, ale at si kazdy za svym slovem stoji - a to jde.
Uživatelský avatar
pm
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 3604
Registrován: pon 03. bře, 2003 0:00

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » čtv 04. čer, 2009 20:29

pm píše:BizonCZ: pomluvu a lez sem napsal Sennin02, ted to "po svem" dementuje, ergo - nechapu proc se opiras do Luena. psat si sem muze kazdy kdo chce co chce, ale at si kazdy za svym slovem stoji - a to jde.


Tak to je docela smutné, že nevíš proč se opírám do Luena a to jsem to do konce černě zvýraznil.

Pokud Ty toto přecházíš, tak já ne. Tohle, pokud je pravda, že Luen v telefonickém rozhovoru, říkal Senninovy, aby sem již nepřispíval, že na něj není nikdo zvědavý, tak je řekl bych dost pod úroveň všech, co mají aspoň trochu slušnosti a cti v těle.

To, že se budete Luena zastávat jsem čekal, ale tohle fakt ne.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Sennin02 » čtv 04. čer, 2009 20:37

pm píše:BizonCZ: pomluvu a lez sem napsal Sennin02, ted to "po svem" dementuje, ergo - nechapu proc se opiras do Luena. psat si sem muze kazdy kdo chce co chce, ale at si kazdy za svym slovem stoji - a to jde.


Nic "po svem" nedementuji - takhle jsem to myslel v mém původním příspěvku. A to jsem Janu Novákovi do telefonu řekl - že jsem to takhle četl a takhle pochopil a byl jsem upozorněn, že neumím číst a to, co jsem napsal je lež. Přiznal jsem, že jsem to interpretoval svým způsobem a to mylně - a velice rozlišuji mezi tím, že něco si oficiálně a veřejně přečtu a dám si některé věci dohromady po svém a tím, co je lež.
Ivanovi Rzounkovi a Janu Novákovi jsem se omluvil.
Pokud neumíš pochopit, co znamená veřejně se někomu omluvit, tak to dál rozebírej, ale já se už účastnit nebudu.
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 18. dub, 2009 23:00

Příspěvekod Dalt » čtv 04. čer, 2009 20:44

BizonCZ: to chce klid a zasobu toaletniho papiru... :roll:
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Uživatelský avatar
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 692
Registrován: stř 25. říj, 2006 23:00
Bydliště: Litomyšl

Příspěvekod pm » čtv 04. čer, 2009 20:53

BizonCZ: BizonCZ se domysli C protoze cetl, ze Sennin rikal B, as sice ze Luen rikal A, o to mi jde Stando! ani Luen, ani nikdo jiny nikomu prece nezakaze se na server nepsat, maximalne Te muzou moderatori zabannovat za sprostarny, spammovani etc. jak jsem uz napsal, at si kazdy pise co chce, ale at si za tim stoji, nejen na webu, ale face 2 face - at uz si clovek stoji za svym nazorem, nebo se omlouva. vidis, kam "domysleni si" vede.

nic osobniho, jako jeden z mala na webu jsi clovek se jmenem/adresou, ne anonymni nick, to se ceni, ale preci jen si myslim, ze jsi v ramci mladicke horlivosti a boji za ctnostne idealy :D - trochu prestrelil.

Sennin02: vis co Marku? no comment, precti si radeji jeste jednou, co a jak si sem napsal.

s pranim fair play

all the best vsem diskutujicim
Uživatelský avatar
pm
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 3604
Registrován: pon 03. bře, 2003 0:00

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » čtv 04. čer, 2009 21:14

pm píše:BizonCZ: BizonCZ se domysli C protoze cetl, ze Sennin rikal B, as sice ze Luen rikal A, o to mi jde Stando! ani Luen, ani nikdo jiny nikomu prece nezakaze se na server nepsat, maximalne Te muzou moderatori zabannovat za sprostarny, spammovani etc. jak jsem uz napsal, at si kazdy pise co chce, ale at si za tim stoji, nejen na webu, ale face 2 face - at uz si clovek stoji za svym nazorem, nebo se omlouva. vidis, kam "domysleni si" vede.

nic osobniho, jako jeden z mala na webu jsi clovek se jmenem/adresou, ne anonymni nick, to se ceni, ale preci jen si myslim, ze jsi v ramci mladicke horlivosti a boji za ctnostne idealy :D - trochu prestrelil.


Pavle, jsem trochu zmatený. Co si mám domýšlet? Reaguji na to, co napsal Sennin. Zatím to nikdo nevyvrátil ani nepotvrdil. I když to asi půjde těžko, když to bylo face2face. Tak že počítám s tím, že Luen sem napíše, že to tak nebylo a napíše sem ten svůj příběh.

Tak že ve finále je to jedno, protože každý bude házet špínu na toho druhého. To je fakt.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Re: POZDRAV STARÝM KAMARÁDŮM

Příspěvekod luen » čtv 04. čer, 2009 21:22

Aruturo píše: Zdravím srdečně mé staré kamarády z dob mého mládí.
A také hodně slušný oddíl JZD CHVOJKOVICE BROD :)
Chtěl jsem Vás všechny pozdravit....kluci,žijme,užívejme....láska,něha,cit,porozumění,mít rád,opravdové přátelství..to je to,oč tu běží...když to tak čtu,je mi smutno....
člověk žije...umírá..a vlastně ani neví jak žije,ani jak umírá...tak to je tak vše,tak mě hned za příspěvek nebijte...


Ahoj Arture, tebe jsem tu necekal "stara vojno", jooo ... kde je tem zlatym casum konec chlape? Stav se nekdy :wink:

4Bizon: Uz tu trapnost ukonceme, ja nevim kolik ti je, jestli chces mit posledni slovo, OK - mas ho, muzeme si vice rici treba na dalsim setkani BU.volume nebo tak neco. Obhajujes tady nespravneho cloveka, kterej se tu uvedl dost nevkusne a ta diskuze neni preci me? Takovou pozornost nevyzaduji :wink:

Sennin02 píše:Honzo, jen bych chtěl upozornit na jednu zásadní věc - Ivan zavedl stupně a pásky i u MGWWC, včetně certifikátů - a tyhle stupně jsou placený!!! Ivan by si jinak nevydělal na cesty do Číny, že? ...A nejen do Číny... Znám Ivana asi trošku dýl než Ty...


Pokud tedy zna meho sifu lepe nez ja, jakto, ze nevi, ze tohle je lez!!! Nezna ho lepe nez ja, vi ze lhal a zamerne tim poskozoval nase jmena ac se s nim nikdo z nas nebavil - ne ze bych nesouhlasil s tim, co na jeho adresu napsal Ukrop, ale proc nas, resp. meho sifu, kterej se tehle trapnosti ani neucastrnil, do toho taha? Cvicim u sifu vice jak 19 roku, nikdy jsem u nej zadne zkousky nedelal, nikdy jsem mu za nic takoveho neplatil a konec koncu ani nevim jaky mam vlastne pasek - takze to tak horke asi vazne nebue, co? Ze mame jakesi rozdeleni na zacatecniky, pokrocile atd ... neznamena, ze kohokoli obtezujeme zkouskama a placenim za ne. Byt jsem napsal, ze nemam nic proti tomu, kdybych ja osobne jako ucitel nejake zkousky delal, protoze jednou ucim, tak nemohu mkit problem s tim nekomu a pred nekym neco ukazovat - jenze tohle se netykalo diskuze!!!

Sennin02 píše:Jinak mě zaujala věta: "se schovavat za sve ucitele, mastery, grandmastery a podobne prizdisracstvi ... " - to myslíš vypsání té linie, co máš v podpisu???


Evidentne se do me navazel a truhlik si ani neprecetl, jak jsem to myslel. Nikdy jsem na rozdil od cloveka, jemuz toto bylo adresovano neargumentoval tim, ze znam nekoho, kdo by mohl neco predvest, ukazat, dolozit ... jsem naucenej za nikoho se neschovavat a kdyz tak sam za sebe :wink: Nikdy jsem nenabizel sveho ucitele, jeho ucitele k tomu abych dolozil vahu svejch argumentu, tohle mi prijde nechutne ubohy ..., ale asi jsem blahovej kdyz chci, aby chlap stal za tim co rika, ze?

Bizone beru, ze jsem ti nesednul, ver ze nejsi jedinej a je to v poradku. Selektuj si sve sympatizanty, dle svejch kriterii, to je v poradku, ale nedelejme z toho zase nejakou osobni saskarnu, kdyz se ani nezname. Zrovna si pisi SZ s Jendisem a pise mi ze jsi fajn chlapik ... tohle provokovani mi prijde detinske a zbytecne za hranou. Jestli se se mnou chces sejit, zasparovat zafightit, rekni si o to normalne a odpustme si tyhle trapnosti. Ja se nebranim zadnemu adrenalinu :wink: Sam takhle provokuji jen v pripade, ze bych normalne toho cloveka na fight nevytahnul, protoze je prave prizdisrac a schovava se za sve ucitele a mastery. Ale u me tohle neni treba 8)

Sennin02 píše:Honzo - nic ve zlým, ale "kážete vodu a chlastáte víno!" Ty jsi třeba vychovanej pouliční rváč, ve svý pobočce to učíš a máš výsledky - to nepopírám


A tohle me vytocilo snad nejvice hlavne s prihlednutim toho pokracovani, protoze nesnasim, kdyz mi nejakej smejd leze do zadku.

1) nevi nic o nasich vysledcich - me senin nezna a pochlebuje mi, sifu zna vi, ze co napsal je lez a sifu byl ten kdo mu pomahal, kupoval mu na seminarich knihy o B.L. a pod. tak at si necha sve pomlouvacne lzi pro sobe rovne ... nic vic po nem nechci :wink:

2) Ja nejsem jeho kamarad a lidi jako je senin drzi pri zivote jen zakony, ktere ochranuji i takove zbabelce ...

A ted k tomu co napsal naposled:

Sennin02 píše:Pro Ivana Rzounka a Jana Nováka:
Jediné informace, ze kterých jsem čerpal jsem získal na stránkách http://www.wing-chun.cz/ a http://www.cfwckt.org/.
Ještě dnes se tam tyto informace vyskytovaly, viz přiložené screenshoty.
stupně: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595531052
semináře: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595530794
stupně2: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595530246
instruktor1: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3594724137
instruktor2: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3595530032
instruktor3: http://www.flickr.com/photos/39117922@N04/3594723443
Rozebírat všechny texty/informace zde nebudu. Uznávám, že jsem tyto informace interpretoval po svém, tj. když jsem spojil dohromady "Instruktorské stupně/podmínky získání" a "cena výcviku dle osobního ujednání" a mylně jsme se domníval, že se za získání stupňů platí.
Jan Novák mi v dnešním telefonátu řekl, že žádné stupně, pásky, certifikáty nemají, že se tedy nemá za co platit a tudíž nikdo z jejich organizace nemá žádný certifikát, žádný stupeň/pásek a žádný jiný papír. Ivan Rzounek si vydělává jen a pouze výukou.
Tímto se Ivanovi Rzounkovi, Janu Novákovi a ostatním členům MGWWCH omlouvám!
Můj osobní názor na tuto školu a její představitele zde pochopitelně prezentovat nebudu, protože se jedná o můj osobní názor, který může být zcela mylný a také jsem byl upozorněn Janem Novákem (v telefonátu), že o mé názory zde na bojovaumeni.cz nikdo nestojí. Beru to v úvahu a tímto považuji věc za ukončenou.


1) Proc se tam ty informace vyskytovaly jsem uz napsal ...
2) Napsal, ze si tim sifu vydelava na cinu a pod ... takze tohle vycetl na strankach??? Bych to chtel na tech strankach videt, nic proste lze ...
3) To ze nemame zadne certifikaty jsem nerekl, protoze to neni pravda, mam jich habakuk, ze soutezi, ze zkousek ... jen ne od sifu Ivana :lol: Ale ja mu o nejakej reknu :lol: treba ho ukecam :wink:
4) Nazory prezentovat muze, ale drby, dohady a lzi at si necha pro jemu rovne ... konec koncu ja mu dal na vyber, jasne jsem rekl, ze nemusi delat nic, ze me vlastne pozval a ja tedy jeho pozvani prijimam 8) asi me tam nechce :wink:

Mimochodem pokud me pamet neklame, tak senin rad konci sve prispevky tim, ze uz odchazi a nikdy neprijde. Nevidim duvod, kdyz nekomu vyhovuje vlezdoprdelka at si s nim keca do aleluja ... nebojte on zase prijde a zase s perlou :wink:

Bizone jinak, co jsi napsal dal ... Jsem rad, ze si stojis za svym, hlavne doufam, ze vis co to TVOJE je :wink: ... takze se potkame?
Naposledy upravil luen dne čtv 04. čer, 2009 22:14, celkově upraveno 2
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků