Jian píše:TongPo: jak jsem ten prispevek pochopil ja, tak Kanec se vyjadruje k necemu trochu jinemu, nez zda prijede/neprijede.
Jinak pokud to skutecne bude kombinovane, tak opet predbezne hlasim, ze se dostavim. A pokud stejne tak opet vetsina lidi nakonec odrekne, tak se zase nedostavim, jelikoz uz naposledy (mluvim tedy o setkani se zbranemi) me to trochu rozcarovalo a ztratil jsem chut kamkoliv jezdit. Napred se neco jakou dobu pracne domlouva a pak odreknul postupne prakticky kazdy clovek, kvuli kteremu hlavne jsem chtel do Prahy vyrazit (specialne Luen - styd se

). I kdyz to samozrejme chapu a dobre vim, ze kazdy nema casove moznosti jako prave ja, tak bych si stejne rad pri prilezitosti te cesty vyridil i nejake soukrome zalezitosti... takze doufam, ze Luen pripadne tentokrat uz bude.

Bude, pokud nebude na ortopedii, jeste porad nemam termin operace, takze pokud nebudu na sale, jsem tam ... nicmene spise jako dozor, ale vemu kluky

Kanec píše:když si vzpomenu co se tady debatovalo 3 měsíce před a 3 měsíce po minule tak už teď si myslím že se na to zas vyprdnu, asi sem omezenej když mě zajímá BU a né vaše názory na všecko jinýho jen né BU protože se na ničem neshodnete tak raději kecáte o autech, babách, rekonstrukci baráku, politice a blbostech z bulváru, tyhle ostatní věci můžu řešit s kámošema u nás a aspoň to bude o něčem co mě třeba zajímá a nebude se přez naší tunu keců nikdo přehrabávat a krom toho na klasickej sparing taky můžu zůstat doma. Chodím sem na fórum abych občas narazil na něco zajímavýho z cizího tréninku z cizích krajů, pro inspiraci, motivaci atd, ale většinou se jen hrabu v zahnojených tématech, že ani nedočtu příspěvek a zavřu okno, natož abych odpověděl třeba na rozumnej původní příspěvek. Sranda mi nevadí, ale stačí trochu a ať stojí za to. Třeba je to názor menšiny, ale nejsem sám. A to že by většina tady byla na mě zvědavá si iluze taky nedělám, proto si klidně můžete pokračovat stejným stylem.
Ja bych to nehrotil, totiz videl v tom problem jen ten, kdo tam nebyl. Kdo tam byl, chape, ze je to vazne jen spickovani. Co se tyka aut, neni lepsi nez resit inch punch o kterem sice dik B.L. kazdej vi, ale kazdej ho dela jak totalni lama, bavit se radeji o autech? Tehle srackoznich vlaken o nicem, je tady hafo a na ty auta se da aspon divat