Moderátor: Picard
...jak rikam respektuju a obdivuju kazdyho kdo na sobe dre at uz jsou to jazyky ,sport aj. ..cokoli...a respektuju i ty holky co jedou na olympiadu...ale divat se na to fakt nebudu....toddb píše:Zenskej box nema na olympiade co delat. Stejne jako zensky vzpirani. Hruza.
scout píše:...jak rikam respektuju a obdivuju kazdyho kdo na sobe dre at uz jsou to jazyky ,sport aj. ..cokoli...a respektuju i ty holky co jedou na olympiadu...ale divat se na to fakt nebudu....toddb píše:Zenskej box nema na olympiade co delat. Stejne jako zensky vzpirani. Hruza.![]()
....
luen píše:scout píše:...jak rikam respektuju a obdivuju kazdyho kdo na sobe dre at uz jsou to jazyky ,sport aj. ..cokoli...a respektuju i ty holky co jedou na olympiadu...ale divat se na to fakt nebudu....toddb píše:Zenskej box nema na olympiade co delat. Stejne jako zensky vzpirani. Hruza.![]()
....
uplne mi staci koularky a i to uz je na basu piv![]()
Genesis píše:Není ošklivých žen, je jen málo vodky
...Fetis je fetis v tom si rozumime...ukropcany píše:Toto nechápem...scout píše:to vim ze deti a zensky nebijes vole...jen jsem konstatoval ze si zavrhl krasu propocenych kimon...![]()
...ja jeste ne....
....
Ako sa Ti môže viac zdať kimono oproti trenkám a krátkemu obtiahnutému bezrukávovému tričku...
Klinč s takto odetou babou je čistá fantázia...
![]()
scout píše:No dobre....dobre...a na otazku vsech prudicu z tohodle fora co se ptaji jestli myslim taky na neco jineho nez na sex a na alkohol ....odpovidam.....ANO jsem docela duchovne zalozeny clovek![]()
...(jen si toho zivota musim trochu uzit........
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník