El_Commandante píše: Kdo trénuje různé opičácké kung fu atd., ten si v hospodě koleduje o nakládačku. To je lepší se drbat celý život u telky v rozkroku a v případě potřeby improvizovat. Už jsem slyšel z hodnověrného zdroje, jak fotbalista nakopal prdel Shotokan karatistovi. Byl na tom lépe, když honil mičuru, než ten, který nosil při cvičení pyžamo. Co vy na to?
El_Commandante píše:Byl na tom lépe, když honil mičuru...
kwaicheng píše:El_Commandante píše: Kdo trénuje různé opičácké kung fu atd., ten si v hospodě koleduje o nakládačku. To je lepší se drbat celý život u telky v rozkroku a v případě potřeby improvizovat. Už jsem slyšel z hodnověrného zdroje, jak fotbalista nakopal prdel Shotokan karatistovi. Byl na tom lépe, když honil mičuru, než ten, který nosil při cvičení pyžamo. Co vy na to?
Co vy na to? Já na to že bych ti nakopal prdel ani by ses nestihl improvizovaně podrbat v rozkrokuCvičil jsem totiž kung fu.
Když už paušalizuješ, připojím se s všeobecně rozšířeným názorem: fotbalisti bejvaj dost často jen namachrovaný polohomosračky kterým ukapává gel do očí takže když přijde na pěsti je dost snadný je přemoct.
http://www.youtube.com/watch?v=jxvNxsJzyxI i když ten hák docela sednul
kwaicheng píše:El_Commandante píše: Kdo trénuje různé opičácké kung fu atd., ten si v hospodě koleduje o nakládačku. To je lepší se drbat celý život u telky v rozkroku a v případě potřeby improvizovat. Už jsem slyšel z hodnověrného zdroje, jak fotbalista nakopal prdel Shotokan karatistovi. Byl na tom lépe, když honil mičuru, než ten, který nosil při cvičení pyžamo. Co vy na to?
Co vy na to? Já na to že bych ti nakopal prdel ani by ses nestihl improvizovaně podrbat v rozkrokuCvičil jsem totiž kung fu.
Když už paušalizuješ, připojím se s všeobecně rozšířeným názorem: fotbalisti bejvaj dost často jen namachrovaný polohomosračky kterým ukapává gel do očí takže když přijde na pěsti je dost snadný je přemoct.
http://www.youtube.com/watch?v=jxvNxsJzyxI i když ten hák docela sednul
ukropcany píše:Vitaj do klubu politických nekorektňákov...Furt to hovorím, že BU si nie sú rovné... je to len zbožné prianie tých čo sa venujú blbostiam, lebo nemajú gule venovať sa niečomu tvrdému, ehm funkčnému...
A síce nás nebudú mať radi, ale furt si hovorím, že radšej nech majú strach, ako máme byť pre srandu...
El_Commandante píše: Ale Tai Chi mne nikdy nepřesvědčí.
El_Commandante píše:nakonec neusíme nic trénovat
RUNAR píše:Ale ale.....zase totálně hlupský článek, ani bych to nekomentoval kdyby tam nešlo o Shotokan.
...
Konec
ukropcany píše:4el_com - to si posral kamoško...nemohol si si zobrať do huby nejaký iný smer karate? Teraz tu zase bude ranař prudiť so shotokanom, pričom o ten vôbec nejde...
RUNAR píše:4) Koukněte na http://www.youtube.com/watch?v=n4L4jDitr8o tady je Shinzo Machida (Ne Lyoto Machida), klasa Shotokan a jeho první MMA fight, ten MT borec si ani nebouchnul a dvakrát šel po první ráně na prdel, a všimněte si že ten thaiboxer není žádnej lempl ale rychlej a výbušnej borec.
Angus píše:Při těchle pindech si prostě vzpomeň na jednoho, co říkal již před mnoha léty:
"Blahoslavení chudí duchem, neboť nevědí, co činí."
El commandante píše:pokud budu chtít meditovat, tak budu poslouchat, jak po spláchnutí do záchoda dotéká voda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků