Ahojda,
pekne zpracovana a presne jak rikas, je z toho na prvni pohled zrejme, kdo ma navrh ... Takze se to doufam obejde bez zbytecnych flejmu. Nicmene podle meho oka jsi byl ve svem hodnoceni velmi mirny ... aspon k me osobe a nasi skole
PS: ale beru to jako motivaci
Take si dovolim neco napsat.
Dle meho soudu byl muj strik jak dva hrozny a dal bych si par facek:
- "zapas" na 4 - hroznej ..., nekopalo se, proto, ze ja s tim kolenem nemohl a nejak to zustalo i na dalsi kola s dalsima ...
- "zapas" na 3 - jeste hroznejsi (ale tam jsem byl fakt chciplej) ...
Suma sumarum, hruza hrozna !!!
A ted k tomu, co sem pisnul Ukrop:
ukropcany píše:K mojemu postoju:
- v lete som mal relatívne silový štýl, dnes búcham trošku (výrazne) ináč, zmenil som výrazne stratégiu, na stretnutí predvediem
- na začiatku každého kola som bol len v kryte, nič som nerobil, len pozeral, netlačil som, neutekal, len som stál jak vreco

robím to preto, aby som súpera aspoň ako tak odhadol aby som vedel ako s ním pôjdem, keď začnem niečo robiť
- tlak som stupňoval, najprv viac pohybu, dlhšie kombinácie, útoky a keď som mal pocit, že je na to vhodný čas, tak streliť dole (spravidla zadná ruka)
Nikdo to sem asi nenapise, takze ja bych nejprve chtel Ukropa pochvalit, ze na sobe sam dosti zapracoval a je u nej videt slusnej narust prehledu, taktiky, strategie, techniky a celkoveho prehledu v situaci

Pomalu presel z bombeni do slozitejsich kombinaci, mnohem vetsi pohybova vybavenost nez treba na vol.2 ... celkove bych rekl, ze si to vic uziva a mene zbytecne rube

ukropcany píše:1. luen ma pozná, videl a cítil ma búchať, tak vedel že tigra nie je dobré zbytočne nasierať

vie, že ako súper na mňa, tak ja na súpera a že za jednu ranu vraciam 5 aj viac

porovnávať jeho výkon s tými trúbami z tých ruských videí je čistá blbosť, tí nevedia ani stáť a nieto ešte búchať... Luen mal jediný nedostatok a to je kondícia. Keby bola tá, tak by bolo všetko... kondícia sa ale s utrhnutým kolenom rieši dosť blbo. Nehovoriac o tom, že čo mi poukazoval niektoré pouličné dobrotky, tak teda fuj, mám veľké rezervy. Petrášovské a iné JJ srandy čo som kedy videl sa môžu strčiť, sú to čisté infantilnosti

©koda, že luen nie je viac poruke, zírám a neverím vlastným očiam... fakt som lama...
Ja nejsem zastancem zbytecneho setreni, pokud si o to nekdo nerekne ... sam mam rad, kdyz me souper nesetri. Se svou vahovkou neco ustojim ale jak uz jsem napsal, nejsem ve striku velkej technik. Jdu radeji hned na klinc a zapas. Leta mi trvalo, nez jsem pochopil, ze z pocatku mnou nenavidena chum kiu (
http://www.cfwckt.org/?q=content/progra ... -kyun-seut ), je presne to, co mi ve vsech hong kongskych "vink čunech" chybelo

Z fyzou mam posledni 3 roku problem, protoze pro vecne urazy v recidive jsem zfotrovatel

K te ulici, je to ma srdcovka a myslim, ze se snazim, abych si to vyskladal hlavne tomuto ucelu

Nicmene si jeste nezkusil zbrane, takze tech par fint ber jen jako takovej uvod

Jsou mnohem vaznejsi veci v programu nasi skoly a hlavne jsou trivialne snadno naucitelne - takova pudovka
Mimochodem 12.-13.12. 2009 poradam seminar pro milovniky streetu (
http://www.cfwckt.org/?q=node/726 ). Nejedou mi stranky, uprava webu se asi protahne, tak jsem postnul funkcni odkaz uz do menu

Pokud to bude vadit, tak to smaznu

Timto jsi tedy Michale zvan a i ostatni ctenari tohoto serveru ...
Z5 k tematu:
Ukrop me nahodou prekvapil tim, jak ma na sportovniho fightera rozumne vyskladanou tzv. realnou sebeobranu. Coz byva velka slabustka "sportaku"

Myslim, ze nebudes mit nejmensi problem do sveho "venkovniho" repertoaru, namontit i par "spinavejch" lahudek, jako je dribling a neco se zbranema

ukropcany píše:2. prekliati právnici - veľmi bojovný, slušná kondícia, dobrý pohyb, opačný gard, nesedí mi jeho štýl ani trochu... na vol. 2 som sa celkom nadrel a bol som so sebou veľmi nespokojný...

Tak tentokrát som musel trošku pritvrdiť... nech si nemyslí...
Filip u toho mysli, ma vzacnou schopnost poslouchat naseptavace (coache), to jeho obracene garde spolu s tim, ze je pravak ..., mimochodem vyborne kope (nekolika nasobnej sampion v taekwondu) ... je opravdu z ternerskeho hlediska zajimave kombo a cviceni s nim je i pro ostatni cleny klubu, jako i pro "Rumcajse" velmi prinosne

Nicmene byl na tom s fyzou jako ja ... porad by se jen valel u soudu, ale v posledni dobe, dost i kvuli me malickosti

ukropcany píše:3. karatista - ten sparing nebol taký krátky ako je ten zostrih, začiatok som odšmikol, lebo jak sme boli nejakí rozlietaní, tak dostal trošku pod pás a hanba mi

no a inak mal asi 60 kilo, takže hneď keby mal neviem akú techniku, tak hrubá sila aj tak valcuje; chcel ale potom veľa klinčovať, to sa mi páčilo...
Jeho striku je silne ovlivnen strachem z debilni metodiky na
SPATNEM Shotokanu 
a nakonec jsme dosli k zaveru, ze on pujde cestou od zapasu ke striku ... ac pavouk, tak umi kupodivu padat a neboji se letat vzduchem. Uz dostava pravidelnou zapasnickou cocku, ma na dobu neurcitou zakaz chi/tui sau a musi bojovat se svym strachem

ukropcany píše:4. Petr - tak ten si to trošku odniesol, kukám čo má tie ruky len na brade a čelo si nekryje... tak mu ho preveríme, som si povedal... trošku som to prehnal no... ako moje zápästie, tak jeho hlava mala asi celkom dosť. Potom sme pokračovali už v ľahšej intenzite.
Petr alias khooca je u nas sluzebne nejmladsi a pred tim delal chvilku wt alias scifi fighting technology ...

Ale umi se zakousnou, nerozdava vyplasenky, kdyz ho nekdo maruje a snazi se pracovat ve dvojaku ... Mimochodem udelal v kratke dobe obdivuhodnej progres ale jeste jsem mu to nerekl, nechci ho rozmazlovat

Jeste ted citim, jak mu odchazela qi z tela po te tve petarde

ukropcany píše:5. Bob - to už som bol dosť unavený (keďže asi 6. deň tréningu za sebou a medzi sebou chalani nespárovali), takže tu som sa trošku potrápil, furt mi tam pchal nejaké údery, drzáň

trvalo mi pár minút kým som na to nejako kápol, že jak to tam streliť...
Bob ma velke srdce, je drzak a vim, ze kdyz dostane opravdove na hubu, tak je na dalsim trenalu zase, nastartovanej a nazhavenej ... radost s nim "pracovat". Vi co chce, vi proc cvici, ma na sebe vysoke naroky a ma jinak zajimavej arsenal technik z gung fu. Nicmene chodi na nase treninky saan da jen jako doplnek k wing chunu ze skoly sifu Ivana Rzounka. Trochu zbytecne panikari, ale to se casem doladi a bude z nej stipac

ukropcany píše:6. Panda - to bolo na druhý deň, právnik si to vie zariadiť, uličník...

musel ma celkom prehovárať, už som mal toho celkom plné zuby... tu nastala skutočná metamorfóza, panda sa zmenila v mäsožravca, aj keď teda záverečný špruch "du blejt" si ešte budeme musieť vydiskutovať...
Panda me osobne nejvice prekvapil a musim rici, ze to byla pekna tecka na konec naseho setkani

Na minulem setkani mi prisel jako seda myska, bez stavy a zivota, ale jednak byl sam v rekonvalescenci po urazu kolene (zni mi to povedome

) ... proste jsem videl jeho par povedenejch duckingu ze kterych okamzite palil a vazne jsem koukal ...
K vol.3 za nasi skolu z meho pohledu tragoska - zombie club
Roza je dle meho soudu jako gungfu manik (a nekaz mi to plz.

) jeden z nejvetsich talentu, jake jsem na nasi scene videl. Ma v hlave, telo ho posloucha, nezmatkuje, ma prehled, cit pro distanc, timing i ma feeling na to, jak moc musi tlacit na soupere - coz je samo o sobe vzacnej dar ... Ac vetsiho vzrustu, tak je dynamickej, uvolnenej ... umi explodovat, kdyz je treba a je schopnej nakoupit radne bomby - bez znamek otresenosti ...

Pry mu nevadi bomby do xichtu, protoze se mu nedelaji fokly ... Hooodne zajimave kombo vlastnosti.
Dalt a chrobi ... velmi prijemna kombinace talentu, pohybove vybavy a s klukama fajn pokec
runar je bezesporu srdcar na kterem je k jeho skode videt, ze se mu nikdo systematicky nevenuje a je to velka skoda, protoze pak kvuli par stromum nevidi celej les.
Jinak do vas kluci nejsem zamilovanej

Vsechny ty setkani povazuji za prinos a budu rad, kdyz to bude prinos pro vsechny zucastnene a ne jen pro bilozravce a novacky a pro ostatni ztrata casu
Uz ted se tesim na dalsi video s klincovanim, na dalsi setkni a hlavne se tedy tesim na vasi kritiku, kdyz ma dnes ukrop hipickou naladu
Kudla to je roman - sorry