jeikob píše:tak že vyzrálej tedy člověk ,kterej si je plně vědom toho co lidi učí a má určitou zodpovědnost
luen píše:jeikob píše:tak že vyzrálej tedy člověk ,kterej si je plně vědom toho co lidi učí a má určitou zodpovědnost
MC_Sheriff píše:Hm. Já si myslím, že i maník, co je zvyklej dostávat stovky háků na palici denně, co má výdrž jako maratonec a sílu jako slon si po deseti řetězácích na ohryzek poslušně lehne na zem a bude prosit za odpuštění. O tom, jestli by v ringu vyhrál boxer nebo shaolin se nemá cenu bavit . . . . Box bydlí v ringu, kung-fu, wing chun nebo třeba krav maga zase na ulici.
cudles píše:MC_Sheriff píše:Hm. Já si myslím, že i maník, co je zvyklej dostávat stovky háků na palici denně, co má výdrž jako maratonec a sílu jako slon si po deseti řetězácích na ohryzek poslušně lehne na zem a bude prosit za odpuštění. O tom, jestli by v ringu vyhrál boxer nebo shaolin se nemá cenu bavit . . . . Box bydlí v ringu, kung-fu, wing chun nebo třeba krav maga zase na ulici.
®ij ve snech dál
MC_Sheriff píše:Hm. Já si myslím, že i maník, co je zvyklej dostávat stovky háků na palici denně, co má výdrž jako maratonec a sílu jako slon si po deseti řetězácích na ohryzek poslušně lehne na zem a bude prosit za odpuštění. O tom, jestli by v ringu vyhrál boxer nebo shaolin se nemá cenu bavit . . . . Box bydlí v ringu, kung-fu, wing chun nebo třeba krav maga zase na ulici.
Jamamba píše:Ano a při těch deseti řetězácích stihne bouchnout tři hákovky na bradu a stačila by jen jedna, ach jo
MC_Sheriff píše:Jamamba píše:Ano a při těch deseti řetězácích stihne bouchnout tři hákovky na bradu a stačila by jen jedna, ach jo
Hm. To bych ty tři hákovky na bradu chtěl vidět například proti touto maníkovi
http://www.youtube.com/watch?v=ftj_XuTaaXM
Během jednoho snu mi kořen hřebíčku řekl, že Wing Chun má x technik aplikovatelných na ty frajerské hákovky nebo na frajerský boxerský postoj.
cudles: Kromě svých snů jsem čerpal ještě z několika stovek řetězáků které na mě kdy přistály.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 4 návštevníků