NEED HELP

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod jeikob » čtv 14. led, 2010 17:01

cudles píše:Ach jo, nebaví mě to ani číst, a už vůbec na to reagovat... :roll:


ale občas po někom vyjet a upravovat si ego. to jo:) no nic
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

 

Příspěvekod marcelo » čtv 14. led, 2010 17:42

jeikob píše:
marcelo píše:


všeláska:) to je dobrý. to je jako kapitán láska. no jen tak mezi náma často se stává,že ty hošíky ty intelektualní debílkové ,co jsou šikanovaný a dobře se učej.
si pak s těma tigrama a vlkama vytíraj prdel. oni seděj na těch vysokejch manažrerskejch postech. oni je totiž tyhle názory často motivujou .a oni maji pak ty káry a ženský. a ti vlci a tygři jim dělaj ochranku:)



Ajejej Jeikob,

zasa hudies svoju pesnicku..

..teraz sa nebavime o tom ako zabezpecit ekonomicku buducnost maleho decka a kam ho nasmerovat,ale o tom aby za zocelil a nieco so sebou robil a nebol ustrachany prdlik :wink:
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod jeikob » čtv 14. led, 2010 17:59

tak spíš jsem tu četl to ,že lidská společnost je rozdělená na ty ostrý hochy a ty co se jich bojej. a pak rada šikanovanýmu klukovi ,aby šel a dal tomu zlýmu přes hubu.
jináč jasně rozhodně by z dětí neměli bejt přizdisráči a bejt nějak vychováný:) ovšem karty jsou rozdaný jinak. a to by bylo na několikastránkovej rozbor:)
holt vymřeme civilizovaní zjemnělí evropani,neb opravdoví muži už skoro nejsou :D
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod Genesis » čtv 14. led, 2010 18:29

jeikob píše:tak spíš jsem tu četl to ,že lidská společnost je rozdělená na ty ostrý hochy a ty co se jich bojej. a pak rada šikanovanýmu klukovi ,aby šel a dal tomu zlýmu přes hubu.
jináč jasně rozhodně by z dětí neměli bejt přizdisráči a bejt nějak vychováný:) ovšem karty jsou rozdaný jinak. a to by bylo na několikastránkovej rozbor:)
holt vymřeme civilizovaní zjemnělí evropani,neb opravdoví muži už skoro nejsou :D


No ono si tam dal vytlemenýho smajlíka, ale fakt je ten, že jevíme prakticky všechny znaky úpadkový společnosti. Pomalu, ale jistě se propracováváme do stejnýho srabu, v jakym byl třeba Řím ke konci.

A jinak rada dej zlýmu přes hubu je to nejlepší, co se poradit dá. I když totiž prohraješ, ale nedáš to zadarmo, tak dáš jasnej signál, že to s tebou nestojí za to riziko. Je to prostě lepší, než se sebou nechat zametat a pořád jen dostávat. A ten tebou zmiňovanej otec archivář, co není průbojnej a nedokázal by dát někomu po držce je prostě otec na baterky. A i kdyby si nemoh dovolit jakýkoliv riziko, nic mu nebrání dát pětikilo nějakýmu jinýmu hajzlovi, aby těm, co mu šikanujou dítě pocuchal fasádu.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 566
Registrován: ned 14. led, 2007 0:00
Bydliště: Dobruška

Příspěvekod hellas » čtv 14. led, 2010 19:47

jeikob píše: no jen tak mezi náma často se stává,že ty hošíky ty intelektualní debílkové ,co jsou šikanovaný a dobře se učej.
si pak s těma tigrama a vlkama vytíraj prdel. oni seděj na těch vysokejch manažrerskejch postech. oni je totiž tyhle názory často motivujou .a oni maji pak ty káry a ženský. a ti vlci a tygři jim dělaj ochranku:)


:lol: :lol: :lol: velice dobré, musím říct, že to se vyjímečně povedlo :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Příspěvekod kwaicheng » čtv 14. led, 2010 19:55

Gino píše:No ty vole, tady je zas tolik humanistickych blaznu (stranim se uzit drsnejsi slovo)... to nam tady zase nekdo hezky blije.

Hadam, ze tito vedi o sikane uplnou 3,14ču krome toho, co se naucili na hodinach sociologie a psychologie. Pro me maj potom podobne zvasty hodnotu stejnou, jako kdyz o boji mluvi clovek, kterej nikdy nebojoval.

Kdyby to nebylo jasny, mluvim na kwaichenga a FierceDeity.

Opet, a uz si pripadam blbe, pisu - ano ano ano s tim, co pise luen, marcelo a ostatni, kteri vedi, ze na debila plati jenom rana mezi oci.

PS: ja sam jsem si sikanou, docela tvrdou, prochazel cca 7 let behem konce ZS a zacatku SS. Behem te doby se to snazilo resit spousta ucitelu, spousta poradcu, ja chodil na sezeni atd. atd. Behem tyhle podelany doby jsem neskutecne trpel, ale skoda slov. Dokud se clovek nenauci postavit sam za sebe, tak jsou vsechny ostatni rady k hovnu. Tak.

Promlouváš jako velkej znalec všehomíra (stranim se uzit drsnejsi slovo). Když si takovej frajer, tak projev trochu inteligence. Napsal jsem, že rozbít tomu, kdo někoho šikanuje hubu klidně může zabrat. Ale to už ty nevidíš, viď? Napsal jsem, že lepší je, když se to řeší skrz v.poradce, ped-psych, s celou tridou, pac je treba pracovat s pachatelem i obeti. Ja - na rozdil od tebe, jsem ochotnej brat v potaz nazor opozice. Napsal jsem taky - sem tam proběhne mediama zprava jak policie resila brutalni pripad sikany blablabla, obet si ponese trvale nasledky blablabla. Tys byl sikanovanej 7 let, a co ma jako bejt? Ano, já se k sikane dostatnu momentalne pri studiu. A pri tom studiu se zase dostavam k jiz resenym pripadum popsanym ve studiich pri konzultaci s lidma, kteri tady system ped-psych rozjizdeli a maji praxi mnoholetou v radu desitek let. Myslis ze sem nechodil na zs nebo ss? Myslis, ze jsem se tam se sikanou nikdy nesetkal? I na me to zkouselo asi 5 kluku, jednomu jsem dal poradnou ceskou facku a druhyho jsem kopnul do ksichtu a mel jsem pokoj. Takze to opravdu muze zabrat. Ty jsi byl 7 let sikanovanej, a to te jako dela expertem na sikanu? To je prece picovina. 7 let jsem okopával brambory, znamená to, že dokážu z brambor extrahovat látku účinnou v boji s nějakou nemocí? Tak si na me laskave neotvirej tlamu.
Naposledy upravil kwaicheng dne čtv 14. led, 2010 20:15, celkově upraveno 1
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 180
Registrován: pát 18. zář, 2009 23:00

Příspěvekod kwaicheng » čtv 14. led, 2010 20:00

wordsworth píše:Z lidí padají dneska tři prdele humanistických keců a schopnost řešit problémy je nulová. Hlavně že ti humanisti opovrhují asertivními a sebevědomými lidmi a hážou jim klacky pod nohy.


Nevim co je spatnyho na tom bejt lidskej. Nebo jste tu vsichni drsny rambove ze zeleza asi co? Proti asertivnim a sebevedomejm lidem nemam vubec nic. Napriklad ty asertivni nejsi. To, cos napsala je totiz vylozene agresivní.
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 180
Registrován: pát 18. zář, 2009 23:00

Příspěvekod kwaicheng » čtv 14. led, 2010 20:01

cudles píše:
Gino píše:
cudles píše:Ani nejsi schopnej odpovědět jestli ty s tim osobně máš nějaký zkušenosti,primy nebo neprimy
Hehe, čudlíku, jasne ze nema, nebo maximalne jen dalece neprime. Kdyby mel prime zkusenosti, tak by se tu dneska vyjadroval jinak...

Kurva, neříkej mi čudlíku :evil: Krom toho to můžu brát jako psychologickou šikanu a taky bych to mohl jít řešit s psycchologem, výchovnym poradcem, napsat adminovi nebo prezidentovi, nebo si pudu stezovat treba i na nadrazi :lol: :lol: :lol:


Jste vážně drsný, kluci.
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 180
Registrován: pát 18. zář, 2009 23:00

Příspěvekod kwaicheng » čtv 14. led, 2010 20:10

cudles píše:
kwaicheng píše:
cudles píše:
kwaicheng píše:
cudles píše:...ktere ale vetsinou nic neresi a stoji za ho*no :wink:


Tohle můžeš říct, pokud se problematice šikany odborně a prakticky věnuješ aspoň 10 let, anebo pokud jsi vůl. Takhle to naopak má vypadat, aby se s tím dalo něco udělat ještě než se stane nějakej větší průser. Médiama semtam proběhne nějaká menší zpráva jak policie musela na škole řešit brutální případ šikany blablabla oběť si ponese celý život následky blablabla atd. A to proto, že ti, kteří o tom věděli, nejednali včas.

Takže bobo933. Udělej to nejrozumnější co můžeš:
kwaicheng píše:Tak jo. Zajdi za výchovným poradcem u vás na škole. Řekni mu o co jde. Buď to vyřešíte s ním, anebo se výchovný poradce nebo i ty sám pokud bys měl pocit že ti v.poradce nepomohl vyřešit tvoje trable, obrátí na pedagogicko-psychologickou poradnu. To je standardní postup.

Děláš si ze mě srandu že jo :lol: Víš, ono to kolikrát dopadá, tak že lidi s názorama jako ty bejvaj otcové těchhle dětí, kteří to jdou humáně, klidně, rozumně blablabla řešit s jeho rodičema, a dostanou přes držku taky.
Krom toho, docela dobrej vtip, myslíš si, že sráč který mu je cca. 15-16, kterýho rodiče doted nebyly schopny vychovat, tak ze ho vychova nejakej vychovnej poradce odbornik? Co si pod tim jako predstavujes :?:

Představuju si že podle toho co píšeš jseš spíš ta druhá kategorie o který píšu. Nejde o to vychovat ho. Figl je v tom pracovat s celou tou tridou, pochopil? Kazdej holt neni takovej akcni drsnej rambo jako ty.

Ta druhá skupina je co, to je ten vůl :?: Ani nejsi schopnej odpovědět jestli ty s tim osobně máš nějaký zkušenosti,primy nebo neprimy, nebo chodíš nějak mezi hipísáky na čajový dýchánky nebo jenom čumíš do knih. A pracovat s celou třídou? Nenech se vysmát, těm je to v podstatě u prdele, je pár lidí na který si sráč nedovolí, a pak je ten zbytek kterej se o to nestará a je rád že sráč má nějakou obět a že to zrovna neni nikdo z nich :idea: Hlavní je získat si respekt aby ti sráč dal pokoj - prostě ho bud sundat, a nebo se o to aspon odhodlane pokusit, a i kdyz dostanes pres picu, uz si da sráč pozor. Ono znám pár případů kdy to fungovalo jak ty píšeš, ale je to fakt strašně zanedbatelnej zlomek, a krom toho vždycky to v tomhle případě dopadlo tak, že ve škole měl klid, ale přesunulo se to mimo školu kde už žádný poradce a odborníky nemáš, což znamená že si na obět pockali po ceste do skoly, dostal do drzky, po ceste ze skoly dostal pres drzku, atd :idea:

Moje zkusenosti popisuju vyse, jak cituju Gina. Co je na tom spatnyho cumet do knih? Myslis snad, ze praxí vyřešíš všechno? To je omyl. Teorie a praxe jsou propojený. Ve škole pracuju s kazuistikama řešenejch případů. Modelujeme situace. Dam ti priklad jo? Mas postavit most. Vis hovno. Tak to nejak zkousis. Most nejde postavit. Nakonec se ti treba povede i postavit, trva to hrozne dlouho a most je stejne vicemene na hovno. Neni lepsi si najmout stavitele mostu, kterej 5 let cumel do knih aby se naucil jak se stavi mosty, kterej ti most postavi za zlomek casu, kterej si ty stravil svyma chabyma pokusama? Co myslis?
Jinak Cudlesi. Nechtěně si uhodil hrebik na hlavicku. Postup je takovej, ze se z cely tridy vyberou ti, na ktery si srac netroufne a s tema se pak pracuje, pac oni ovlivnujou zbytek kolektivu. Ja rikam, jo, sikanujiciho se lze zbavit tim ze mu date pres hubu. Ale pochopte uz konecne ze ne kazdej na to ma. Spoustu lidi na to proste nema.
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 180
Registrován: pát 18. zář, 2009 23:00

Příspěvekod Vrozkrokkop » čtv 14. led, 2010 20:21

Kwaichengu, co je to být lidský, když strašně moc lidí jsou pěkný kurvy, kterým se ostatní potřebují bránit?
Myslím si, že okecávání problému ho rozmazává do nekonečna.
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod kwaicheng » čtv 14. led, 2010 20:25

Vrozkrokkop píše:Kwaichengu, co je to být lidský, když strašně moc lidí jsou pěkný kurvy, kterým se ostatní potřebují bránit?
Myslím si, že okecávání problému ho rozmazává do nekonečna.

Být lidský znamená nebýt pěkná kurva.
Souhlasím s tebou. Okecávání problému ho rozmazává do nekonečna. Problém je nutno popsat-pochopit-vyřešit.
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 180
Registrován: pát 18. zář, 2009 23:00

Příspěvekod bobo933 » čtv 14. led, 2010 20:28

Zdravim asi mu zejtra reknu ze jestli jim neda pokoj ze si to s nim rozdam ,ale mimo skolu.Zajimalo by me co mu muze udelat takovej peknej kop do zadni casti kolene(nwm jak se to menuje).
bobo933
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 49
Registrován: pát 11. pro, 2009 0:00
Bydliště: saf

Příspěvekod kwaicheng » čtv 14. led, 2010 20:49

bobo933 píše:Zdravim asi mu zejtra reknu ze jestli jim neda pokoj ze si to s nim rozdam ,ale mimo skolu.Zajimalo by me co mu muze udelat takovej peknej kop do zadni casti kolene(nwm jak se to menuje).

No, to si asi strachy nadělá do kalhot, co myslíš? :roll: Ze se tady hadam s Cudlesem a spol. Ty jsi z devitky jo? To se mi nechce verit. Schvalne, napis kolik ti vazne je, klidne SZ.
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 180
Registrován: pát 18. zář, 2009 23:00

Příspěvekod jeikob » čtv 14. led, 2010 20:53

no ono možná by stálo ,za to si krapet objesnit situaci. jak koukám tak bobo a jeho kamarád má problém s nějakým vrstevníkem . tak tady není co řešit,to by si měl vyřešit sám! to je prostě bežná klukovská záležitost.
Ale šikana tedy kdy ten dotyčnej čelí nátlaku přesily,nemá v okolí zastání, má pocit že i učitelé jsou proti.a je to soustavný. tak tady se obavám.nezbejvá než se obratit o pomoc .
s velkou přesilou jeden nemá šanci a pokud to jde tak se volaj posily,to přece není žadná zbabělost
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod bobo933 » čtv 14. led, 2010 20:56

A
Naposledy upravil bobo933 dne úte 04. lis, 2014 0:13, celkově upraveno 2
bobo933
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 49
Registrován: pát 11. pro, 2009 0:00
Bydliště: saf

Příspěvekod hellas » čtv 14. led, 2010 20:57

kwaicheng: to s tou třídou mě přijde jako ok věc i Mirek Dušín by souhlasil :wink:

Obrázek
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Příspěvekod cudles » čtv 14. led, 2010 21:05

jeikob píše:
cudles píše:Ach jo, nebaví mě to ani číst, a už vůbec na to reagovat... :roll:


ale občas po někom vyjet a upravovat si ego. to jo:) no nic

Jdu se zahrabat, odhalili jsi mě :!: :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 691
Registrován: úte 04. zář, 2007 23:00
Bydliště: Chomutov

Příspěvekod cudles » čtv 14. led, 2010 21:18

Kwaicheng: Ten tvuj postoj je lepší? A z čeho soudíš? Z teoretickýho hlediska nebo praxe??Většinový praxe?? Jenom z teorie, takže zase nic. To je to samý když se tvrdí že je lepší ve válce agresora usměrnit humanisticky, sankcema, diplomaticky a podobně, a nakonec z toho zase většinou vyjde ta praxe že to většinou nefunguje a funguje zase jen síla.

Jinak jasně že jsem drsnej, trebuju s Chuckem norrisem na Total gymu, a jeho stará nosí kosmodisk od tý doby co jí klátim :twisted: :D

Tak si ten tvuj priklad rozebereme. Mas postavit Most, víš hovno - postavíš hovno. Máš nastudovanou teorii, z praxe máš hovno - většinou postavíš hovno. Máš tu praxi a jsi dělník kterej staví mosty? Pak si troufam tvrdit ze pokus o jeho postaveni bude mnohem uspesnejsi nez toho teoretika :idea: :idea:

Uhodil jsem hrebicek na hlavicku? Pak jsem jeste zapomnel dodat, ze ti, na kterej si ten sráč netroufne, kolikrát bejvaj jeho kumpáni, a nebo prostě je z něj posranej celej kolektiv. A nevěř tomu že dneska je každej Mirek Dušín, lidem je u prdele co se děje, málokdo se tě dneska jen tak zničehonic zastane. A je to opět těma dnešníma psychlogicko-filozoficko-humanisticko-hipisackejma kydama. A ze dotyccnej na to nema? Pak je treba pracovat s nim,, a to podle me v prvni rade, aby si priste nenechal srat na hlavu i v zivote, az vyjde skolu. Pracovat s jinýma bych videl moznost tu, ze se najde nekdo kdo toho sráče prostě sejme a rekne - zkus to jeste jednou a bude to mnohem horsi - jenze zase, lidi jsou lhostejny a nikdo za tebe nebude resit tvoje problemy.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 691
Registrován: úte 04. zář, 2007 23:00
Bydliště: Chomutov

Příspěvekod jeikob » čtv 14. led, 2010 21:43

tak s tím mostem to zrovna není dobrej příklad. on nejdřív někdo musí ten most vyprojektovat a pak hlídat ,zda se dodržujou stavební postupy a řešit organizaci té stavby. a to sebezkušenější dělník neumí. tady to je přesně příklad ,kdy se praxe neobejde bez teeorie.
Zažít něco neznamená o tom ještě všechno vědět. to že proděláš nemoc, z tebe nedělá doktora. tak že pokud někdo zažije šikanu, tak zažije tu konkretní s těmi danými lidmy a v té určité konstalaci.
kdežto lidi co se tím problémem zabývaj dejme tomu pedagogové.psychologové tak ač sami nezažili ,tak jsou konzultovaný s x případama šikany tím že komunikujou s těmi aktery. no a ty teorie co čtou v těch knihách ,to zase často zprostředkování či pohled na tu praxi. třeba jak podobnej problém řeší v dánsku např. nebo je to souhrn znalostí,který jsou potřeba ,aby mohl vykonávat praxi a nemusel je držet v hlavě ,tak je to v knize. ohledně psychologie třeba rozbor povah či co já vím.
samozřejmně že je idealní,aby člověk byl schopen vyřešit sám. ale když je nutno řešit ho hned a v danej moment to nezvládá.
další věc je bavíme se o dětech,za který pořád májí dospělí jakousi zodpovědnost
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod cudles » čtv 14. led, 2010 22:14

ukropcany píše:ehm... aj by som ešte niečo napísal, ale jak to tak čítam, ani sa mi nechce... :D Snáď len toľko, že keď aj smrad dostane do držky (bez ohľadu na výsledok), dobre si zváži, či bude aj nabudúce prudiť. Všetko...

To už tu bylo párkrát řečeno, ovšem bez výsledku jak je vidět :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 691
Registrován: úte 04. zář, 2007 23:00
Bydliště: Chomutov

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků