Toman píše:www.xgym.cz
blbě se to hledá pokud to tam neznáš. Je dobrý si dát sraz s někým třeba na benzínce
diky, mam to celkem kousek, tak snad najdu kdyz ne budu volat..snad to teda neprehlidnu

Toman píše:www.xgym.cz
blbě se to hledá pokud to tam neznáš. Je dobrý si dát sraz s někým třeba na benzínce
roza píše:Kanec - jak jsme se všichni přesvědčili po posledním setkání ve sprchách,Masta to má zrovna tam,co všichni ostatní a to s tím přehlédnutím už si s tebou dořeší asi sám![]()
![]()
masta_FN píše:Doufám, že vám sranda vydrží do příštího týdneJinak metro Háje, je to hned vedle výlezu, u vjezdu do garáží kina galaxie, Arkalycká 877. Jinak budu muset od vás vybrat nějaké vlezné, řekněme 50 kč, což mi přijde adekvátní na to že tam budeme celý odpoledne.
Kanec píše:Jendis: jaké kroužky, netuším o co jde? Nebo to taky nechci vědět?
Jendis píše:Kanec píše:Jendis: jaké kroužky, netuším o co jde? Nebo to taky nechci vědět?
Půjčil jsem si kroužky pro děti z MŠ....jak se toho držej,když jdou na procházku,aby se neloudaly a neztratily se.
Chrobi píše:Masta: a že ti to tam rozštípou mečema ;o)
littleass píše:graver píše:littleass píše:Pro Ty kteří by mě chtěli sejmout dřív třeba někde až mě potkají zasílám své foto
Svatá prostato...
Já říkám "prostoto" takže piš to samé nebo nemáš šanci stát se mým služebníkem![]()
masta_FN píše:Jendis: když mi nerozbijete zrcadla tak si tam klidně skákejte salta...
xiexie píše:Nóó, nechci vypadat jako nějaký rýpal, ale co to udělat trošku dřív než ve 14,00. Na stejný den připadá i oslava Čínského nového roku v naší škole a přeci jen musíme být i tam. Prosím zvažte to, než se zase prokecáme začátkem.....prosím prosím smutně koukám....
xiexie píše:Nóó, nechci vypadat jako nějaký rýpal, ale co to udělat trošku dřív než ve 14,00. Na stejný den připadá i oslava Čínského nového roku v naší škole a přeci jen musíme být i tam. Prosím zvažte to, než se zase prokecáme začátkem.....prosím prosím smutně koukám....
luen píše:CNR se da slavit kdekoli
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník