Zdar,
sorry, mel jsem toho nejak vela, proto pisu az ted, snad je to jeste aktualni. Cvicime prepnuti do bojoveho modu podobne jako Honza. Drily mame jednak od Blauera (na delsi vzdalenost), ale ted je to hlavne od Keysi (kratka vzdalenost). Mluvim z vlastni zkusenosti -> jedine tyhle drily me naucily "z nuly na sto a pak opet na nulu". Pouzivame rizeny i volny sparring plus drily.
Keysi ukazou nejakou techniku ci pouziti kladiva, hlavy ci ramene a pak se to zkousi do lapy proti jednomu a pak do lapy proti dvema s tim, ze zatimco te oba dva "otlapkavaji", tak na audio spoustec mas zautocit predem danymi udery (napriklad jab, cross, elbow, clinch, takedown a utect od neho. Zatimco tohle jedes na jednoho, ten druhy te neustale mlati lapami (u zacatecniku), takze se naucis nejen si kontrolovat prostor kolem sebe (aby jsi videl, kde je ten druhy parchant), ale i se kryt a hlavne vyuzit protivnika, ktereho prave mazes, jako stit. V pokrocile verzi natahneme grapplingovky misto lap a jedeme dal. Ze zacatku se jede pianko, aby si lide zvykli na ten pohyb a zmatek, postupne se pridava na razanci (pokud to clovek zvladne).
Na poslednim seminari v Nemecku (v lednu) jsme tohle prave jeli a pak nas museli od sebe roztrhnout, protoze jsme prej "crazy Czech bastards"

Tak jsme jim rekli, ze jsme si zapomneli vzit ten den prasky a proto jsme malicko utrzeni ze retezu

Je to o to vice legracni, ze tam nejdrive nastoupili same potetovane hole hlavy, ale pak cumeli, kdyz videli, jak se tam rezeme a ze si nic nedarujeme...na rozdil od toho jejich otlapkavani...Uz jsem o tom kdysi psal - zjistili jsme, ze ne kazdy holohlavy drsnak v bombru, ktery je potetovanej hrozivejma napisema Destroy, Do not surrender, apod. je i takovej bojovnik.
Zpet k tem drilum - na podobnem principu se tam zkousi vse dalsi. Overi se tak pouziti techniky pod tlakem a hlavne jakmile se clovek dostane do stresu, "vyplavi" se mu to, co je mu neblizsi - v mem pripade grappling, kdy jsem zapomnel na nejaky striking, proste jsem ho skrtil, pacil, kousal, zvejkal
BTW, podarilo se nam sehnat ctyri vyrazene autobusy, planujeme udelat na jare seminar, kde podobnych drilu bude vice nez dost a v prostredi mene prijemnem nez je tatami a dojo

Dam vedet detaily, jen co dohodneme termin.