Trošku sa mi uvoľnilo, takže zhrnutie, nech sa rozprúdi diskusia:
- dalt - klasika boxer, "ni krok speť", bojovný, nepríjemný, keď bude takto pokračovať, tak budúci rok už vidím, že dostanem na búdku riadne

Po 3 kolách som mal toho plné zuby...
- panda - kurňa, keby viac trénoval, tak by bol problém, jedno šťastie, že na fýzu ho človek vie uťahať... jak robí ten ducking, to nechápem...
- tajčisti - páči sa mi tá bojovnosť, aj keď si zahulia, tak pokračujú, neposierajú sa z prehry. To sa mi fakt páči. Neznášam sráčov, čo sa otočia chrbtom a že už nejdú... musia si zvyknúť biť sa, bez toho to nejde. Na tlak sa dá zvyknúť len jeho prijímaním.
- ludek - šikovný, malá chybička z môjho pohľadu, že nevyužíval svoju výškovú prevahu viac... našťastie...
- chrobi - asi najtechnickejší, fakt pekný pohyb, super kopy, rýchle ruky, jak boxer... neviem čo na tom TDK robí...

z toho 1. kakata sa mi rozcvrndžalo v hlave...

fuj...
- masta - klasika ťažká váha MT, ni krok speť, tvrdá zadná na spodok, raz som mal na mále...

keby sekol ešte jednu, dve, tak neviem...
- sandista - niečo tam bude, len si musí zvyknúť viac sa biť, pod tlakom mu dochádzajú sily
- luen - na záver nečakaná bitka

Musel som padať z tých kombinácií preč, lebo by ma strelil, keby bola fýza hentak šlapať, tak fuj, vyzeral by som ako veľkonočné vajíčko, ešteže nebola...
Záverečný pokec do polnoci super, kto nebol, ten si šlapol na šťastie...
Že nás bolo tuším len 12 je nakoniec len dobre, aspoň nebola tlačenica... no a keďže vyzerá, že bude jedna veľká robota do Prahy, asi budem chodievať častejšie, ak by mal aj niekto nový záujem...
A ešte raz díky luenovi za poskytnutie prístrešku...