Video z Francie - sedm proti jednomu

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Video z Francie - sedm proti jednomu

Příspěvekod El_Commandante » pát 30. črc, 2010 16:26

http://www.pi-news.net/2010/07/video-au ... gen-einen/

Podívejte se na video v článku, který se skrývá pod odkazem. To je kulturní obohacování jistých přivandrovalců ve Francii v nejčistší formě. Jeden Arab proti sedmi Arabům a Afričanům. Mimo skutečnost, že nás to třeba také čeká za několik let v Praze, je zajímavé studovat koordinaci útoku zabijáků a uvažovat o možnostech obrany. Já tam vidím jedině možnost použít chladnou zbraň. Co vy na to? 8O

P.S. Videa tohoto druhu jsou velmi vzácná, protože je francouzská a německá policie nesmí zveřejňovat, aby snad nemohl někdo příjít na nápad, že si nemáme každého pouštět do Evropy. O to hodnotnější je potom snaha těch, kteří zajistí zveřejnění těchto materiálů.
El_Commandante
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 61
Registrován: stř 18. lis, 2009 0:00

 

Příspěvekod fakt » pát 30. črc, 2010 16:49

Já jich napočítal víc ale .... je to hnus.
Jenže se to děje i tady.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1363
Registrován: pon 02. led, 2006 0:00

Příspěvekod BG » pát 30. črc, 2010 17:59

sorry, ale tohle nemůžu nechat bez odezvy. Napřed k osobě autora (El_Commandante), mám dojem, že cítím trochu nacionálně socialisticky laděný příspěvěk a to nemá s jakýmkoliv bojovým uměním či formou osobní obrany co dělat.

Za několik let nás to čeká v Praze? Tohle funguje ve všech velkých městech, ale můžu říct, že Praha patří mezi jedno z nejbezpečnějších měst (pokud máš na mysli konkrétně tuto situaci) v Evropě, severní Americe (pokud nenaserete nějakého negra v Lousianě, nebo v Bronxu, prostě zlatý český cikáni) a Austrálii (v Asii ani v jižní Americe jsem dosud pracovně nebyl).

A nakonec k obraně. Nevím přesně co situaci předcházelo, ale nejlepší je nevyprovokovávat konflikt a místa, kde může být člověk napaden obejít (neosvětlená místa v parku, ulici před cikánskou hernou/nacistickou hospodu pozdě v noci, atd.) . Pokud bych se ovšem měl připravit na obranu, proti sedmi lidem zvolil bych parkour a hodně rychle běžel. Nazrhuješ chladnou zbraň. Tady by bylo potřeba kozácké šavle, nebo polní lopatky, nožem (bajonetem v lepším případě), nebo obuškem by obrana nebyla dostatečně rychlá a účinná (přiznávám, že by ale byla rozhodně účinější než boj holýma rukama). Osobně bych volil střelnou zbraň. Minimálně varovný výstřel v tubusu metra, pro někoho kdo není na střelbu zvyklí je to velmi účinné.
BG
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 29. črc, 2010 23:00

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pát 30. črc, 2010 18:13

8O

Ještě bych pochopil, kdyby mu dali do držky a když by ležel, tak ho nechali, ale to co tam předváděl ten poslední, to vážně nedávám.

Kde se to v člověku bere, taková nenávist? - zabil mu snad někoho z rodiny? Protože pokud ne, tak nedokážu pochopit takové jednání. Vážně nechápu. A snad ani nechci pochopit.

Proti tomuhle snad jenom útěk, když budeš mít to štěstí, kdy ten chudák se taky o útěk snažil, ale nestihl to. Bohužel. :(
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod shoryuken » pát 30. črc, 2010 18:29

Tak BG, tobě se nelíbí že el Komandant má nacionálně socialistický příspěvek? A pak sám použiješ slovo jako ''negr''? Tak to se vzpamatuj chlapče. A nauč se česky ať nemusíš být ''ZVYKLÍ''. Nehledě na to, že nacionalismus a socialismus spolu moc nesouvisí, v tom pořadí a kontextu, ve kterém jsi to napsal.
Sportu zdar!
shoryuken
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř 12. srp, 2009 23:00
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod maxo » pát 30. črc, 2010 20:18

fuuj to je hnus, tak ja nechapem ako sa mohli na to ludia pozerat. Keby som tam bol uplne sam tak tam vletim a vobec nerozmyslam ako to dopadne, ale mlatil by som to hlava nehlava do radu. A to sa tam skryvali asi 3 chlapici vedla a ani ked mu skakali po hlave tak nic. Tak na to treba byt minoriadna zmrdka posrata nereagovat na taketo sracky.
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 145
Registrován: ned 30. pro, 2007 0:00

Příspěvekod luen » pát 30. črc, 2010 21:39

BizonCZ píše:Kde se to v člověku bere, taková nenávist?


Treba to byl jeste vetsi a zavaznejsi problem a frajer namaloval karikaturu Muhamada :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

Příspěvekod Vrozkrokkop » pát 30. črc, 2010 21:59

Takovým prasatům bych tu kozáckou šavli přál.
Policie se obvykle sere do věcí, do kterých jí nic není, ale v tomhle jí fandím - chápu když někdo někomu potřebuje za něco rozbít držku, ale ne když 7 frajerů rozmlátí někoho, kdo je mimo strachy a snaží se utéct.
+ ta dohra
Umí někdo přeložit ten článek?
Zajímalo by mě, jestli to přežil ten chlap.
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod El_Commandante » pát 30. črc, 2010 23:37

k ideologickému pozadí: Abych tu něco upřesnil, tady nejde o rasistický příspěvek. Je nutné ale vzít v potaz, že v západní Evropě určité části přistěhovalecké populace nejsou schopné a ochotné přijmout západní způsob života, což se na jedné straně projevuje odporem k naší kultuře a přikláněním se k islamismu, na straně druhé v nihilismu a kriminalitě. Je ale spousta přistěhovaleckých skupin, které si vedou v Evropě skvěle. Kriminalita Japonců v SRN je takřka nulová, přestože například v Düsseldorfu existuje známá komunita. Stejně tak Číňané v Nizozemí a ve Francii. Stejně tak nikdo neregistruje nějakou násilnickou kriminalitu Indů. Odporných činů je schopný i Evropan (viz například činy zmíněných nacistů), nepřehlížel bych ale, že například většina znásilnění ve Skandinávii mají mít na svědomí přistěhovalci z muslimských zemí, kteří se na základě výchovou zprostředkovaných "hodnot" neumí v civilizované společnosti pohybovat. V Dánsku se má jednat o 90 % veškerých evidovaných případů znásilnění. Pozoruhodné je, že je kriminalita muslimských přistěhovalců vesměs násilnická, je páchána většinou z obzvláštně zavrženíhodných pohnůtek a vesměs na slabších. Proč to bude třeba jednou v Praze? Protože když si necháme rozkazovat od EU, tak bude celoevropská azylová politika a "hosté" se budou jednotlivým zemím přidělovat. Ohledně hodnocení kriminality lze samozřejmě argumentovat tím, že jde vždy o individuální osoby a že není možné posuzovat jednotlivce podle skupiny (tzv. individuální přístup). Pokud mne ale chce skupina čítající cca. 1 000 000 osob zabít, tak mi nepomůže, že osoba č. 999 972 mne má ráda a zabít mne nechce. Těch 999 999 se prosadí. :D

proč upozornění na skupinu: Při posuzování možností vlastního přežití takové situace je nutné znát nepřítele a přizpůsobit tomu své chování. Někdy je lepší nechat se kopnout do prdele a jít domů po svých. U těchto hochů to většinou tak nefunguje. V SRN ukopou dle tisku zhruba každý měsíc turečtí či arabští pachatlé někoho k smrti, nebo do vozíku. V poslední době i postižené a důchodce.

k způsobu obrany: Já vidím jako jedinou možnost totální destrukci jednoho, nebo dvou protivníků, s cílem útočníky zastrašit. Takové bandy obsahují dost často velký počet zbabělců. Jedině tak je podle mne možnost přežít. Útěk je samozřejmostí, pokud je možný, proto jsem ho neuvedl.

@BG: Ten "negr" mne pobavil. Kdybych "negrovi" doporučil, aby se stranil nácků, tak by to také byl nacismu? Nebo bych mu dal jen dobrou radu, aby si zachránil prdel. :twisted:
El_Commandante
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 61
Registrován: stř 18. lis, 2009 0:00

Příspěvekod Vrozkrokkop » sob 31. črc, 2010 1:38

El Commandante:
Rasistický příspěvek to technicky ani být nemůže, protože Arabové se počítají mezi bělochy (stejně jako cikáni)
Proč se tohle děje nevím, ale způsob obrany bych teda viděl o dost méně optimisticky než ty.
Člověk většinou nečeká že se na něj sesype dav (většina lidí nečeká, že se na ně vůbec NĚKDO sesype) a nedovedu si představit, že tu "destrukce" by šla stihnout, v tom momentu překvapení, beze zbraně v ruce.
Nevěřím tomu, že by někdo stihl vytáhnout třeba pistoli.
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

 

Příspěvekod marcelo » sob 31. črc, 2010 8:03

Vrozkrokkop- snad nechces porovnavat Arabov a Ciganov s Anglosasmi,Germanmi a Slovanmi??? Druhe etnikum sa neposunie ani za dalsich tisic rokov nikam a to prve ked dojde ropa a prachy z nej sa vrati ku sposobu zivota za cias ich ospevovaneho Mohameda :twisted:
Naposledy upravil marcelo dne sob 31. črc, 2010 8:22, celkově upraveno 1
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod marcelo » sob 31. črc, 2010 8:22

El_Comandante- uplne suhlasim..ale nebojim sa toho..ono aj ked bude Europa moslimizovana,my muzi sa staneme "ctihodnymi" obcanmi muslimskej obce ale v ramci prava Saria sa zacnu cistky s "kolaborantmi" bruselskeho typu ktori bratom muslimom vyrazne dopomohli k moci..

... multikulturalisti,lesby,homosexualy,ludia proti rasizmu,neukojitelni ochrancovia vsemoznych prav a slobod...tito vsetci ktori sa tak vehementne zastavaju a bojuju za prava utlacanych moslimov teraz,tieto skupiny neukojitelnych romantikov, po dosiahnuti politickej moci moslimskou vacsinou si vychutnaju ako chuti Saria velmi rychlo a razantne..

..je velmi poucne si nastudovat z historie davnej,minulej a nedavnej ako vzdy dopadlo povodne etnikum ktore nemalo tu silu odolovat expanzivnemu molsimskemu susedovi..vzdy to dopadlo stejne..tie iste kroky..nasilna moslimizacia,zavedenia prava saria, potlacania zakladnych prav a slobod u inych nabozenstiev a zdo uplneho zakazu,popr. obcasne tolerovane s obcasnymi pogromami na vyznavacov daneho vierovyznania,diskriminacia a utlacanie zien a inak orientovanych.. ti posledni to maju najtazsie..za homosexualitu je trest smrti,popr. mucenie,bicovanie..zalezi od moslimskej krajiny :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod El_Commandante » sob 31. črc, 2010 11:27

@marcelo: Neobejde se to bez boje, třeba to ještě zvládneme. Proto je dobré, se těmito otázkami zabývat. Třeba to nové vlády ještě změní. A pokud ne, tak si pomůžeme sami. Jednoho dne bude rušno a souhlasím s tvým názorem, že jistí lidé si vytřou s multikulturisty prdel jako s prvními. :twisted:
El_Commandante
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 61
Registrován: stř 18. lis, 2009 0:00

Příspěvekod Vrozkrokkop » sob 31. črc, 2010 12:13

Marcelo:
Nejde ani o srovnání, jako o to, že tě nikdo prostě nemůže nařknout z rasizmu.
Lidi moc srovnávat ani nejdou, jen idioti jsou vždycky nejvíc vidět, třeba soused je slovan, a taky pěkný kretén :lol:
Neviděl bych to tak černě, Angláni i Frantíci si už začínají uvědomovat, jak strašnou kravinu udělali, spíš je problém, že ti lidé se u nich množí.
A ostatně celá ta věc je vina těch zemí, co si je hromadně pustili dovnitř, místo toho, aby každýho prověřili co bude dělat, jestli se chce nějak začlenit atd., tak prostě otevřeli hranice - co jako čekali, že k nim naleze za lidi?
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod hellas » sob 31. črc, 2010 14:21

hehe, už vidím marcela jak se pravidelně modlí na koberečku k Alláhovi obrácené k Mekce :lol: :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Sa

Příspěvekod Lord_Thoorin » sob 31. črc, 2010 15:41

nehorázné svině
překladač google mi přeložil že (v tom článku to psali), že konflikt byl kvůli penězům nebo tak, a že přihlížející nezasáhli ani nevolali sanitku, nechali oběť jen tak ležet, a ten prý zemřel.
Neumí někdo lépe německy? z těch patlanin z překladače, to moc nešlo pochopit
Lord_Thoorin
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 20
Registrován: úte 06. dub, 2010 23:00

Příspěvekod marcelo » sob 31. črc, 2010 16:37

hellas píše:hehe, už vidím marcela jak se pravidelně modlí na koberečku k Alláhovi obrácené k Mekce :lol: :wink:


:wink: ...co sa tyka Marcela bych to videl na mnohozenstvo,ked uz sa bavime o Islame..na klananie sa Marcelo moze z vysky vyprdnut :twisted: :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod hellas » sob 31. črc, 2010 16:52

marcelo píše:
hellas píše:hehe, už vidím marcela jak se pravidelně modlí na koberečku k Alláhovi obrácené k Mekce :lol: :wink:


:wink: ...co sa tyka Marcela bych to videl na mnohozenstvo,ked uz sa bavime o Islame..na klananie sa Marcelo moze z vysky vyprdnut :twisted: :wink:


:lol:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Re: Sa

Příspěvekod El_Commandante » sob 31. črc, 2010 23:27

Lord_Thoorin píše:nehorázné svině
překladač google mi přeložil že (v tom článku to psali), že konflikt byl kvůli penězům nebo tak, a že přihlížející nezasáhli ani nevolali sanitku, nechali oběť jen tak ležet, a ten prý zemřel.
Neumí někdo lépe německy? z těch patlanin z překladače, to moc nešlo pochopit


To podstatné jsi pochopil. Hádali se "zřejmě" o peníze. Nikdo nezavolal policii nebo sanitku. Pachatelé nebyli nikdy dopadeni.
El_Commandante
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 61
Registrován: stř 18. lis, 2009 0:00

Příspěvekod Vrozkrokkop » sob 31. črc, 2010 23:31

Dopadnout je by nebylo dostatečně tolerantní
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Další

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků

cron