Jak na parchanta

všechno ostatní sem

Jak na parchanta

Příspěvekod HanisOpa » úte 10. srp, 2010 19:58

Zdravim vsechny. Nevim vubec o cem tahle stranka je, ale i tak doufam ze mi pomuzete.. Tchyne si nasla noveho pritele o 13 let mladsiho idiota bez mozku, alkoholika a celkove parchanta. Po 2 mesicich chozeni spolu se k ni nastehoval. S tchyni bydli taky pritelkyne. A ted k veci.. Potrebuju mu dat poradnou ranu at se svali na zem, pak uz ho zmlatim treba kostetem to je jedno.. Buzerant mlati tchyni a uz si vyskakuje i na mladou, dal ji dve pesti nastesti byl opily a trefil se jen do cepky. je o 13 let starsi nez ja byvaly fotbalista, celkem dost agresivni to je mi jedno.. urcite existuje naky gryf kterym ho skolim prosim poradte, ukazte treba naky video nebo neco.. nejsem moc silny na to ze je mi dvacet, ale rikam seru na to.. adrenalin snad dorovna to ze jsem slabsi.. diky za rady
HanisOpa
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 09. srp, 2010 23:00

 

Příspěvekod Jendis » úte 10. srp, 2010 20:39

Hele...na to,abys někoho seknul nepotřebuješ nějakej grif,bo tak něco...stačí odhodlání...prostě jdeš a sekneš ho :wink:
Otázkou je,jestli by nebylo lepší to řešit přes orgány(PČR) a tak......dnes jsou různé páky,jak se podobných mamrdů zbavit. Abys to pak ještě zbytečně neodsral......"zabiješ šaška a odsedíš si to za celej cirkus".
Tohle Ti píšu proto,že se na to evidentně necejtíš a nemáš šajn,do čeho se chystáš......očividně se ho bojíš(mám ten pocit),houpne Ti adrenalin,přestaneš se ovládat a průser je na světě.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod HanisOpa » úte 10. srp, 2010 21:08

Podivej... strach... tenhle clovek nevzbuzuje nijak velky respekt. Jen si nejsem jisty sebou. Nemam za sebou zadny konflikt pri kterem bych musel vyuzivat silu. Nevim jestli s moji silou dokazu dat poradnou ranu na to aby ho to alespon bolelo. prece jen je o 13 let starsi a postavovje je na tom taky lip.. Jen vim ze uz i samotna chuze mu dela problemy, i kdyz je strizlivy chodi a chova se jako opily.. netrefi se za strizliva do klicove dirky... Prez policii to resit nemuzu, je to boj tchyne kterou to ocividne bavi nechat se mlatit.. kdybych vedel ze je pritelkyne v bezpeci tak to necham bezet... Tchyne ma strach jakkoli to resit, je z nej tak posrana ze i kdybych ty policajty zavolal tak by jeste rekla ze to neni pravda a ze vse je v poradku. Sere mne to nevim co delat...
HanisOpa
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 09. srp, 2010 23:00

Příspěvekod Toman » úte 10. srp, 2010 23:35

Dej mu facku, ..... ale pořádnou (protože když mu dáš pěstí a náhodou se dobře trefíš, tak si nejspíš zlomíš prst nebo zápěstní kůstky) :!:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1852
Registrován: čtv 10. úno, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod Jendis » stř 11. srp, 2010 6:13

HanisOpa píše:Podivej... strach... tenhle clovek nevzbuzuje nijak velky respekt. Jen si nejsem jisty sebou. Nemam za sebou zadny konflikt pri kterem bych musel vyuzivat silu. Nevim jestli s moji silou dokazu dat poradnou ranu na to aby ho to alespon bolelo. prece jen je o 13 let starsi a postavovje je na tom taky lip.. Jen vim ze uz i samotna chuze mu dela problemy, i kdyz je strizlivy chodi a chova se jako opily.. netrefi se za strizliva do klicove dirky... Prez policii to resit nemuzu, je to boj tchyne kterou to ocividne bavi nechat se mlatit.. kdybych vedel ze je pritelkyne v bezpeci tak to necham bezet... Tchyne ma strach jakkoli to resit, je z nej tak posrana ze i kdybych ty policajty zavolal tak by jeste rekla ze to neni pravda a ze vse je v poradku. Sere mne to nevim co delat...


Nemluvím o respektu,nebo tak něco. Mluvím o Tobě a Ty mi to jen potvrzuješ. Jestli se jej tchyně bojí,o to víc bych to nějak řešil!!!! Domácí násilí a týrání je hnus.....zanechává to dost velké následky na psychice. Jestli Ti na těch lidech záleží,nehleď nalevo,ani napravo a řeš to!!!!!!
Jestli ji tříská,musí na ní být vidět stopy násilí(monokly,modřiny a podobně). Musíš jí přesvědčit,aby to nenechala být,ale aby to řešila.......nezůstane jen u toho,agrese se bude stupňovat!!!!! Přece nechce,aby jí zabil(nebo zmrzačil)........

Věř mi,v této oblasti se pohybuju docela dlouho . Když nechce přes PČR,ať zkusí zavolat na linku Bílého kruhu bezpečí,případně linku důvěry. BKB je ale jistota,dělají to denně,mají proškolené operátory a promyšlené postupy. Samozřejmě ji ale nemůžeš nutit na sílu,musí to sama chtít řešit!!!!!


EDIT -

kontakt na BKB - http://www.bkb.cz/index.php
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod HanisOpa » stř 11. srp, 2010 11:06

Diky tak teda vyzkousim to bkb... ale jakmile se dozvim ze jeste jednou sahl na ni nebo na pritelkyni tak je mi to jedno.. vezmu neco velkeho tvrdeho a nabehnu na nej... at si me treba zabije, ale mlatit zenske a jeste k tomu zenske ktere mam rad nebude. Tomane tak fackou bych mu moc neublizil to radsi at si polamu ruku. Diky vsem



Psal sem jim snad nak poradi.
HanisOpa
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 09. srp, 2010 23:00

Příspěvekod Genesis » stř 11. srp, 2010 11:35

HanisOpa: Zažil jsem něco podobnýho, taky sem dal do držky člověku, co mlátil holku a taky sem se nikdy předtim se nerval. A musim říct, že pokud to není přímo při činu, ale jen se o tom doslechneš a jdeš to řešit, že na psychiku člověka je to hnusnej nápor, pokud není zvyklej se rvát na ulici (jinak boxuju, ale to je něco úplně jinýho). Tudíž ideální je, pokud už to chceš řešit násilím, bejt při činu, vyprovokovat ho a pak to nějak udělat, na psychiku je to mnohem jednodušší, než za někym jít s tim, že mu rozbiješ hubu.

A ještě důkladně si to promysli. Já to neudělal, rozbil sem týpkovi držku a pak mi teprve došlo, co všechno sem tim moh způsobit, tudíž pokud už do něj pudeš, měl by sis bejt jistej, že se nebude mstít na tvojí mladý nebo její mámě. Ptže pokud si jistej nejseš, akorát to třeba zhoršíš a jediný, k čemu to bude je to, že si trochu pohoníš ego, ale pro největší oběti to bude nulovej přínos. :!: :!: :!:
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 566
Registrován: ned 14. led, 2007 0:00
Bydliště: Dobruška

Příspěvekod HanisOpa » stř 11. srp, 2010 12:12

Genesis: Tohle mi nedoslo.. Jen tak upresnim je to clovek bez prace, tchyne o praci prisla nedavno. Celou domacnost zivi mlada, kdybych se za ni stavil a ona sesla dolu uplakana ze se zase neco stalo. Ja chytl rapla takoveho jakeho sem mel vcera tak to vidim tak ze bych vylezl nahoru, zaklepal otevrela by tchyne vlezl bych dovnitr, zacala by hadka prez cely barak. Provokoval bych dokud by se nepostavil, pak by se to nak odehralo a zkoncilo by to tak ze kdybych byl ja ten co skoncil na zemi tak mlada vola policajty a pokud by zkoncil na zemi on tak by sme ho vyhodili ven pryc od nich a volal bych policajty ja... Nesnasi ho obe, proste chci jen at sou v bezpeci.. Sarka (tchyne) by si mozna uvedomila co se stalo, pochlapila by se trochu a vzala by mu klice... Nejsem si jisty co by udelala policie.. jestli by ho jen vyvedla pred barak a odesli by a nebo jestli by se to nak resilo... Fakt zmatek, beznadej a nenavist nic jineho ted necitim... snad nak poradi ten kruh bezpeci.. Mozna to delam moc slozite, treba by stacilo fakt jen zavolat 156. Nevim...
HanisOpa
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 09. srp, 2010 23:00

Příspěvekod Jendis » stř 11. srp, 2010 13:12

Nevolej MP(městskou policii),volej státní - 158. A ne,neskončilo by to jeho vyvedením před barák. Dnes už se domácím násilníkům a agresorům zakáže přístup do bytu na několik dní(teď bohužel přesně nevím,na kolik-a vymýšlet si nechci). Aby se zklidnil + aby oběť(v tomto případě tchyně) měla čas na nějaké opatření. Neměl jsi do BKB psát,měl jsi tam rovnou zavolat,tohle všechno by Ti řekli.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod jentak » stř 11. srp, 2010 17:26

Jendis píše:Nevolej MP(městskou policii),volej státní - 158. A ne,neskončilo by to jeho vyvedením před barák. Dnes už se domácím násilníkům a agresorům zakáže přístup do bytu na několik dní(teď bohužel přesně nevím,na kolik-a vymýšlet si nechci). Aby se zklidnil + aby oběť(v tomto případě tchyně) měla čas na nějaké opatření. Neměl jsi do BKB psát,měl jsi tam rovnou zavolat,tohle všechno by Ti řekli.


jedná se o vykázání dle § 44 Zákona o Policii ČR a je to na 10 dnů a nejde to zkrátit. je to možné i v nepřítomnosti. Lze to návrhem na předběžné opatření podle § 76b o.s.ř. k soudu prodloužit na další měsíc, resp. do vydání meritorního rozhodnutí (tj. tady např. vyklizení bytu). Dobrý by ale bylo, aby v tom měla jasno především tchyně... a byly o těch předchozích napadení nějaký důkazy...
jentak
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 25. črc, 2010 23:00

 

Příspěvekod Jendis » stř 11. srp, 2010 18:31

díky za doplnění..... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod shoryuken » čtv 12. srp, 2010 6:50

Tady je to úplně jasné. Stačí aby tchyně nebo tvá přítelkyně zašly přímo na Středisko sociální prevence. Myslím si, že v každém městě by mohlo být. Tam se jich ujme právník a bezplatně s nimi vypíše vše co je potřeba, např. žalobičku na soudní vystěhování přítele atd. Nějaký ten záznam o návštěvě policie a nějaká ta lékařská zprávička to taky podpoří. Nebát se toho!
Sportu zdar!
shoryuken
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř 12. srp, 2009 23:00
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Jendis » čtv 12. srp, 2010 9:23

On je dost důležitý ten rozhodující krok - a ten musí udělat maminka jeho přítelkyně. A spousta žen není schopná se jen tak oprostit od tyrana,bohužel!!!!!
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Vrozkrokkop » čtv 12. srp, 2010 9:28

Jendis: Proč ne?
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod Jendis » čtv 12. srp, 2010 9:47

A lehčí otázku nemáš???

Je to těžký,některé nechtějí ztratit partnera,bojí se,že zůstanou osamocené....další si prostě zvyknou. Jiným to zase nevadí,berou to,že to tak má být.......co člověk,to jiná nátura,co žena,to jinej pohled na svět.
Tohle rozhodně není jednoduché téma......věnuju se tomu již pár let(+ znásilnění),jezdím dělat přednášky o prevenci atd.......a narážím na spoustu typů žen a vždy mne něco překvapí,zaskočí.....naleznu něco nového. Ten chlap,kterej ji doma tříská může být naprosto úžasnej,dokud se nenapije. Nebo má jen blbý období(přišel o práci-například).....těch důvodů bývá spousta,někdy si ty ženy o to vyloženě říkají(pozor,tím netvrdím,že je to správné......ale maj všechno a třeba dotyčnému zanášejí.....)....atdatdatd.....

příklad -
Hele...máš psa,kterýho zbožňuješ,ale někdy mu jebne a vyjede po Tobě.......půjdeš ho hned utratit,nebo se s tím smíříš,nebo ho budeš zkoušet převychovat?????

závěr - Neumím Ti odpovědět.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Vrozkrokkop » čtv 12. srp, 2010 9:59

I tak díky, tu otázku jsem myslel "Proč ženy jo a muži s tím mají mnohem menší problém", ale taková otázka je možná ještě těžší.
S tím tyranem.. když jednou někomu ulítnou nervy a dotyčné vlepí, není to, jak říkáš, správný, ale nevíme co za tím doopravdy je, ale když jí zmasakruje pokaždý když přijde z práce.. takovýho psa bych asi utratil.
Proto jsem se ptal, nemyslel jsem to jako provokaci, ale protože je to pro mě nepochopitelná mentalita.
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod Jendis » čtv 12. srp, 2010 10:02

A proto Ti píšu,že nedokážu odpovědět. Proč jsou muži s ženami,které jim zahýbají,nebo s nimi odmítají spát........je to o lidech,do hlavy jim nevidno a pomoc a názory se nedají vnucovat :!: :idea:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Vrozkrokkop » čtv 12. srp, 2010 10:35

Oukej, už to nebudu rozmazávat :arrow:
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod pavela » čtv 12. srp, 2010 20:12

vole, sekneš mu jednu a tchyně tě ještě sejme. Chyba je na straně tchýně(to ostatně vždycky), dokud s nim bude sdílet lože máš smůlu. A nauč se řešit spory bez rvačky, ta nic nevyřeší, jenom ti přidělá problémy.BU neni na rvačky ale pro zdraví a na sebeobranu. A na pistoli a lidskou blbost je krátký. Tady rozhřešení nedostaneš.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod Vrozkrokkop » čtv 12. srp, 2010 21:44

pavela: V prvním příspěvku se zmiňuje, že už nejde jen o tchýni. A když to nakonec třeba nebude chtít řešit přes policii (jak to zatím vypadá)... ty bys byl ochotný něco takového řešit slovně?
Zkusil jsem si představit, že by se něco podobného dělo mně a hned bylo adrenalinu, že bych se mohl koupat
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 536
Registrován: úte 17. úno, 2009 0:00
Bydliště: Praha

Další

Zpět na off-topic

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků

cron