Evidentně jsi to,Jendo,zažil.......neptal bych se,kdybych s tím neměl problém. Fakt už jsem málem několikráte vrhnul......hnus fialovej,šedivej,filckyjakpětikoruny.
Todle mi byl čert dlužnej
Hodně přemejšlím,že se na tu práci vyseru,tohle fakt nedávám.....rozbít držku šupákovi....normálně se bojím,že něco dotáhnu domů,páč to,co na sobě tyhle šmejdi maj.......
Sice teď jede kampaň,že je jednoduché skončit na ulici,ale narovinu......Ti slušní,které to postihlo,tak se snažej najít práci,přespávaj na ubytku. Zmrdi,co chlastaj a tak......to je problém. A těch je výrazná většina. A střílet je je trestné........už jsem nakoupil i plastový včelky (mám revolver,takže je mi to šumák - u pistole je problém,že to nevyhodí hilznu,takže to práskne jen jednou)......žádný sraní s nima. Když člověk sleduje,jak mu tečou exkrementy z nohavice........nebo jak si mačká vředy a snaží se Tě tím hnisem trefit......potom ho vezmeš tonfou přes ksicht.....smrká zuby dvojstupem a je mu to šumák.......ještě se tlemí.Normálně bych povolil odstřel......
Policajti s nima taky nic nezmůžou,vyhejbaj se jim čert kříži.........prej :"dělejte si s ním,co chcete"..........pomáhat a chránit......nasrat.
Pardon,jsem fakt krklej,tohle totiž nemá řešení......opravdu jen fatální. Ale to by nás zavřeli.