Buakao

Moderátor: Toman
Ludek píše:Akorat Japonci uz ho nechtej. To by me zajimalo, jestli kvuli tomu ze se tam mistni borci nechytaj, nebo jestli chce moc penez.
tifik píše:Tak tedy se musím zeptat, jak sakra zavazujete tu třetí tkaničku od suspenzoru?) Nebo ji naměříte, zkrátíte a provlečete očko? Už to tady zkouším dobře 20 minut
tifik píše:ukropcany píše:Je fakt, že zaviazať 2 šnúrky na 3 strany si vyžaduje inžiniersky titul technického smeru...![]()
Tak to bych to měl dát
ukropcany píše:No ešte napíšte, že mám natočiť video ako si zaviazať suspík...![]()
Šnúrka sa do zadku (spoďárov) samozrejme zarezať musí, suspík musí držať ako pribitý, si predstav, že by Ti lietal a nejaká súčiastka by bola z neho von a dostal by si kop...Bolo by to určite horšie ako čistá kopačka...
ukropcany píše:No šupnem sem fotku, potom to pochopíte ako to má byť... inžinieri...![]()
ukropcany píše:No fešáci, moje pozadie uvidíte až 30.10. ve sprše, tak ale aby ste nepovedali, toto je logika ako si to zaväzujú inžinieri. Všimnite si kde je predný uzlík a tiež uzlík vnútri na skrátenie krátkej šnúrky:
TongPo píše:Hahaha, mě to zařezávání do (_!_) taky rozčilovalo...Ale stačí dolů přidat ještě jednu šňůrku, nahoru dva kroužky (nebo udělat dvě pevný smyčky) a je vyřešeno...
ukropcany píše::D Od utorka do piatka? 3 dni je krátko... ak sa s tým vieš rozbehnúť, tak je to len trochu nakopané... keď nevieš 3 týždne nastúpiť do auta, to je prúser...![]()
Holt Ti to dobre trafil, ale aspoň sa naučíš načo je dobrý kryt...Že je lepšie mať rozkopané kosti ako svaly...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník