Jinak ti, Jendisi, přeju hodně zdaru s tvým cizokrajným opruzem. (tak říkám nemocem s divným názvem, i když lupénku má i moje máma)
Vrozkrokkop píše:Mě je prý občas hodně..
Jinak ti, Jendisi, přeju hodně zdaru s tvým cizokrajným opruzem. (tak říkám nemocem s divným názvem, i když lupénku má i moje máma)
Jendis píše:
A optám se zavčasu.....možno spárovat i se zbraněma??? Samozřejmě dáme pozor!!!!! Není v mém zájmu ničit vybavení místnosti a ani místnost samu.....
Jendis píše:Jeníku,proč to prozrazuješ takhle dopředu?????![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:4TongVonPo - bratia v zbroji sa spoznajú hneď, to je jasné...Dúfam, že na 30.10. si nerobíš žiadny program...
TongPo píše:Sice to bylo v jiným vlákně, ale patří to sem - takže:ukropcany píše:4TongVonPo - bratia v zbroji sa spoznajú hneď, to je jasné...Dúfam, že na 30.10. si nerobíš žiadny program...
No, toho 30.10.2010 budu sice v Praze, ale bohužel až do večera v práci...Přehodit si směnu u nás nelze a těch pár dní dovolený, který mi ještě do konce roku zbejvaj, mi vychází přesně akorát na to, abych pokryl mý současný studium při zaměstnání... Za těhle okolností bych za váma dorazil nejdřív tak ve 20:30 - 21:00, ale to už budete akorát tak někde v hospodě. Sice bych vás zase rád viděl osobně, ale cítím se tak poněkud trapně, protože to odporuje oné idee aktivní účasti, se kterou osobně naprosto souhlasím, protože dělat chytrýho akorát u piva umí každej...
Tak nevím Mišo, asi někdy příště...
ukropcany píše:4TongVonPo - myslím že na večerný pokec by si v pohode mohol dostať výnimku, keďže si ako jediný spolu s Lukášom spôsobili mojej šiške zahulenie...Okrem toho by som Ťa chcel poprosiť opäť o určité odborné konzultácie...
![]()
4ranař - mne osobne je to jedno, ale super by bol ring, pretože nie je potrebné úpolenie prerušovať kvôli technickým problémom so stenami, kľučkami, radiátormi apod. Ale to je len poznámka, žiadna požiadavka...![]()
4luen - z toho nič nebude, keď uvidíš čo Ti nesiem, tak budeš opatrnosť sama!!!![]()
![]()
budeš mrkať... takto...
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků