RUNAR píše:PC píše:Kdyz teda BB nepracuje s izolaci, k cemu jsou v posilce ty kladky, lavice a stroje, na kterych je dycky nakresleny, kterou svalovou partii na danem stroji muzes posilovat a tvarovat?
Ale to snad ne, řekni nějakýmu profi bb že má stavět objem pomocí kladek a strojů a vysměje se Ti.Proč se vyjadřuješ k věcem o kterých nemáš tucha.
Tak ja bych podekoval za konstruktivni odpoved.
Kde tam vidis, ze neco tvrdim o objemu??? Vis velky rozdil mezi tebou a ostatnimi, je ten, ze me se nidky nikdo v posilovne (a ani jinde, kdyz jsem mluvil s inteligentnima lidma) nevysmal ALE vysvetlil! Jak pise PM, uz nejsem tak mladej, abych vedel vsechno.
Ta veta je otazka, nikde nic netvrdim. Proc se vyjadrujes, kdyz neumis interpukcni znamenka a nechapes zakladni smysl vet (abych tak nejak psal ve tobe srozumitelnem jazyce)

RUNAR píše:Neber to nijak osobně, anžto Tě vlastně po osobní stránce vůbec neznám.
Na rovinu, dokonce bych se rád s Tebou zasmál nad videjkama kdybych nebyl přesvědčenej že právě Tebe průměrnej bodybuilder silově převálcuje.
Neodporuje si toto tady?
Jinac o cem ty ses presvedcenej je mi velice jedno, pac mas, neznas me a myslim, ze bude lepe, kdyz to tak zustane.
Btw. covece, kamosi co chodej do posilky, se skoro posmali, kdyz to video videli...
RUNAR píše:Mně by byly vaše plky o posilování silně šumafuck kdyby ste se nenaváželi do systému o kterým prd víte.To je celý.
Jeeeziis, tak nas nech se navazet, dyk ti to skutecne muze byt sumak, jede tady normalni dizkuse, do ktery akorat skaces se svymi impertinencemi a konfrontacnimi prispevky. Zaloz si svy tema a tam to muzes rozjet, mame svobodu projevu.
Vim, ze si to neodpustis, ale stejne, neodpovidej, timto pro me diskuze s tebou konci. Diky za rady
2narusitel: o ferovosti tohoto diskutera mam jiz dlouho sve mineni, uz to nebudu hledat, ale reagovat na prispevek, tim ze ho ocituji v jinem vlakne a sepsout ho, bez moznosti napadeneho se branit (kdyby to nahodou nenasel) mi fer neprijde vubec, to jen tak naokraj.
2pm: jo v tomto si rozumime, snazim se pracovat (se svym omezenym materialem) podobne a rozvijet to tak nejak celkove