http://obrana.cz/obrana.cz/index.php?c=detail&id=179

KAMINARI píše:Já používám PLAYBOY, nebo ADIDAS.Ale vážně. Já těmhle věcem moc nevěřím. Kdysi jsem dělal u CBS a jednou jsem takovou věcičku použil.... a otočíl se vítr... a bulel jsem víc než ten útočník.
RBR píše:To TongPo: Co by si doporučil za značku? Ten pepřák co máme doma ve mě nebudí důvěru a vzhledem k jeho stáří bych řekl, že už přišel čas modernizace výstroje. Je to primárně pro mou ženu, takže žádné přesné míření.
RBR
Lada píše:CS - Chlorbenzylidenmalonsauredinitril či tak nějak
protože mají malou účinnost, jsme si s tím hráli jako děti a i v normálním stavu to nic moc nedělalo a ti co byly více zvyklí se jen usmáli s červeným ksichtem... To je tak dobrý k nasrání
btw hlavně je důležité po vystříknutí buď utéct, min. změnit polohu a držet si distanc nebo zaútočit, ti co zůstanou stát na místě můžou být velice nemile překvapeni a prd platné bude, že útočník co to schytal bude po minutě/dvou vyřízenej, když budou ležet rozšlapaní pod ním a sýpat...
Jian píše:Myslim pokud by sis teoreticky mohl objednat cokoliv, tak co by to bylo...
Jian píše:TongPo: a jak je to v zahranici, prodavaji se napr. spreje s jeste vyssi koncentraci nez jaka je povolena u nas , nebo je to z hlediska efektu v podstate zbytecne a uplne staci to co muzes sehnat tady? Myslim pokud by sis teoreticky mohl objednat cokoliv, tak co by to bylo...
Jian píše:TongPo: a jak je to v zahranici, prodavaji se napr. spreje s jeste vyssi koncentraci nez jaka je povolena u nas, nebo je to z hlediska efektu v podstate zbytecne a uplne staci to co muzes sehnat tady? Myslim pokud by sis teoreticky mohl objednat cokoliv, tak co by to bylo...
Lada píše:Trus černého medvěda obsahuje maliny a někdy veverčí chlupy. Trus grizzlyho obsahuje zvonečky a je cítit po pepři.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků