videicka

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod RUNAR » čtv 23. pro, 2010 12:28

Ouuuu, tak z toho je ten pán asi jelen.No ale do UFC s tímhle vysoká zvěř nemůže protože tam se nesmí stompovat.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tomkins » čtv 23. pro, 2010 14:43

Kdysi jsem viděl promo videa nějakýho taekwondisty, kterej se dal na kickbox (nebo K1?). V zápasech potom předváděl často až neuvěřitelný kopy. Tornádo kick, neustále kopy z otočky, atd. Nemáte někdo odkaz na nějaký jeho video?
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ludek » pát 24. pro, 2010 11:01

Ludek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod maxo » pát 24. pro, 2010 14:29

Toman píše:
maxo píše:no prazaci co cakas, u nas na dalekom vychode by to rusaci nemali take lahke. Na bitku treba aj srdce.

haha vcelku mne tyhle chujády nezajímaj, ale v diskuzi jsem si přečetl, že Baník a Slovan dostali zrovna tak za 30 vteřin, ale tos tam hádám určitě nebyl ty.

jasne az na to, ze Slovan nie je na vychode :D
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » pát 24. pro, 2010 18:11

K té bitce - jako zarytej slávista mohu říct, že mě tohle od rusáků zklamalo. Sice nakonec byl gentlemenský potlesk všem, ale kopání a šlapání na hlavu by se v těhle hools bojích objevovat nemělo. Jak někdo padne na zem, tak je prostě konec.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pát 24. pro, 2010 18:18

ja myslim ze by se hlavne nemeli objevovat tyhle hools boje... :wink:
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » sob 25. pro, 2010 11:06

maxo píše:
Toman píše:
maxo píše:no prazaci co cakas, u nas na dalekom vychode by to rusaci nemali take lahke. Na bitku treba aj srdce.

haha vcelku mne tyhle chujády nezajímaj, ale v diskuzi jsem si přečetl, že Baník a Slovan dostali zrovna tak za 30 vteřin, ale tos tam hádám určitě nebyl ty.

Od nás jo, ale to je jedno až hodíš na youtube svojí akci s ruskýma ultras tak potom to můžem ohodnit, jinak to jsou jen žvásty ... howgh
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » sob 25. pro, 2010 11:21

maxo píše:
Toman píše:

:lol: a on něgdo na východě Slovenska na Slovan má? :lol: :lol: :lol:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 25. pro, 2010 13:48

Dalt píše:ja myslim ze by se hlavne nemeli objevovat tyhle hools boje... :wink:

Tak tak....jenže tyhle lidi prostě takhle nemyslí, a je podle mě dobře když se domluví jdou někam na paseku a tam si nakopou držky.Kdyby se takhle vyřádili všichni a na stadionu dali pokoj bylo by to super, jinak musí policie doprovázet hools na stadion a za stadionu, pořadatelé platí nákladnou ochranku a musí se jim vypravit zvláštní vlak a třeba ke zranění příjdou normální lidi od policie a pokojný fans.Takže ať se klidně sejdou rozmlátí si tlamy a při sportu ať daj pokoj.

Jinak každej přece ví že Slavoj Houslice fans rozmlátěj na třísky každý hools od Liverpoolu až po Moskvu.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » sob 25. pro, 2010 17:23

RUNARe, není to jenom o lidech, ale o prostředí do kterýho je uvrhneš.
Toman ti potvrdí, že třeba do EDENu jezdějí také fans z "problémových" klubů a nic, až na ty nejmenší roztržky, se tam nikdy nestalo - to se ještě hrával výborný fotbal na slavii v prvnim roce po otevření :o))
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 25. pro, 2010 17:40

Gino: Asi jo, já na fotbal nechodim, jenom na Slavoj Houslice, těchto jsem skalní fan. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 18. led, 2011 18:58

..inak znovu postujem raritne videjko o suboji vraj 2 vysokopostavenych a vazenych KungFu masterov..venovane vsetkym snilkom ktori veria veria na keci o nekonecnom cviceni foriem,meditacii, o neposilovani,o nebuchani na aparaty, o bez fullkontaktnom porovnavani sa a podobnych skaziek..

ENJOY :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=o9aCOTEFIGg

P.S. vsimnite si prosim ze bojuju bez rukavic a nic okrem total-sedlak-gadzo-deges Boxu tam nevidim a uroven ich skillu boja pastami je na urovni cloveka co chodi do Boxklubu asi tak 4mesiace :roll:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 18. led, 2011 19:26

ukropcany píše:Neurážaj boxérne, buď tak dobrý, áno? :twisted:

Ty si vôbec nevážiš ich výkon, vôbec nepoznáš pozadie tejto veľkej bitky, nečítal si 18 stranovú analýzu príčin a následkov - keby si tak spravil, bolo by Ti všetko jasné... :twisted:

...ja som prosim analfabet..nemohol by si mi povedat ten 18 stranovy vycuc v zopar vetach :twisted:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 18. led, 2011 19:37

:D
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 21. úno, 2011 17:35

http://www.kookej.cz/videa/potycka-poul ... s-policii/

Pro mě je tam zajímavá neúčinnost patrně slzného, či pepřového spreje a hlavně teleskopů, což mne velmi nemile překapuje...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 21. úno, 2011 20:17

Gino píše:http://www.kookej.cz/videa/potycka-poulicniho-prodejce-s-policii/

Pro mě je tam zajímavá neúčinnost patrně slzného, či pepřového spreje a hlavně teleskopů, což mne velmi nemile překapuje...

Já tam vidím akorát zajímavou, či spíše trapnou neúčinnost finských policajtů, který jsou tam už od počátku konfliktu v přesile, ale toho Estonce se tak bojí, že na něj nedokážou nastoupit... :roll: A to po nich vlastně pořádně nevyjel :!: Celý mi to připomíná jednu filmovou scénku... :lol: :roll: Jinak jestli si někdo myslí, že když praští teleskopem (a ještě poměrně slabě) zepředu přes stehno nasranýho metrákovýho chlapa, tak on spadne na zem, chytne se za nohu a rozbrečí se, tak je na těžkým omylu... :lol: A ten sprej měl nějak moc velkej rozptyl, asi foukal větřík, takže zásah nemohl bejt zrovna účinnej...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 21. úno, 2011 21:53

marcelo píše:..inak znovu postujem raritne videjko o suboji vraj 2 vysokopostavenych a vazenych KungFu masterov..venovane vsetkym snilkom ktori veria veria na keci o nekonecnom cviceni foriem,meditacii, o neposilovani,o nebuchani na aparaty, o bez fullkontaktnom porovnavani sa a podobnych skaziek..

ENJOY :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=o9aCOTEFIGg

P.S. vsimnite si prosim ze bojuju bez rukavic a nic okrem total-sedlak-gadzo-deges Boxu tam nevidim a uroven ich skillu boja pastami je na urovni cloveka co chodi do Boxklubu asi tak 4mesiace :roll:

Proto se to video jmenuje žumpa. Sihan (nevim presne jak se to prepisuje) je doslova díra na sra.ky :wink:

Miro uz smaznul sve duchaplne prispevky, kde obhajoval tento "zapas", kterej ma uroven 4letejch holcicek, ktere se na piskovisti perou o babovicky... to je totiz podle nej ono GUNG :oops:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MichalH2O » pon 21. úno, 2011 22:01

S těma finama -podle mě nejsou na nějakou velkou kriminalitu zvyklý,proto si s tím nevěděli rady..
MichalH2O
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Riverman » pát 04. bře, 2011 20:34

pekny video...maly decka v MMA, zapasech apod.

The Future of MMA by Bobby Razak
http://www.youtube.com/watch?v=xp6bzJ34 ... re=related
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pec » pát 04. bře, 2011 22:32

MichalH2O píše:S těma finama -podle mě nejsou na nějakou velkou kriminalitu zvyklý,proto si s tím nevěděli rady..

Já myslím, že se zachovali rozumně... Když se borec nesložil ze spreje a teleskopu, tak je vhodné na zábavu zavolat kamarády, stát se může cokoliv. Proč riskovat pracovní neschopnost?
Když jich bylo víc, tak ho poměrně rychle zahnali do kouta a zpacifikovali.
Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně