Moderátor: PC
NAIA píše:A jeste dotaz obecne, co rikate na to jist jako proteiny po trenale suseny maso? U nas na tom dost ujizdime
fakt píše:NAIA píše:A jeste dotaz obecne, co rikate na to jist jako proteiny po trenale suseny maso? U nas na tom dost ujizdime
Pošli vzorek a já ti poradím.
Jinak já radši tatarák. V pátek jsme dali ve čtyřech tři kila a ráno jsem to hezky rozdřepoval.
marcelo píše:fakt píše:NAIA píše:A jeste dotaz obecne, co rikate na to jist jako proteiny po trenale suseny maso? U nas na tom dost ujizdime
Pošli vzorek a já ti poradím.
Jinak já radši tatarák. V pátek jsme dali ve čtyřech tři kila a ráno jsem to hezky rozdřepoval.
..ako je susene maso na tom ohladne parazitov?? ..toto by ma celkom zaujimalo..je nejak tepelne upravene,ohriate,oziarene alebo...???
..osobne si myslim ,ze len susenim a nasolenim sa veskerych parazitov z masa neda zbavit..
marcelo píše:..ako je susene maso na tom ohladne parazitov?? ..toto by ma celkom zaujimalo..je nejak tepelne upravene,ohriate,oziarene alebo...???
..osobne si myslim ,ze len susenim a nasolenim sa veskerych parazitov z masa neda zbavit..
marcelo píše:
..ako je susene maso na tom ohladne parazitov?? ..toto by ma celkom zaujimalo..je nejak tepelne upravene,ohriate,oziarene alebo...???
fakt píše:marcelo píše:..ako je susene maso na tom ohladne parazitov?? ..toto by ma celkom zaujimalo..je nejak tepelne upravene,ohriate,oziarene alebo...???
Máš dva Glocky a bojíš se pazazitů?
Jendis píše:marcelo píše:
http://www.nutrisport.cz/susene-maso/
pokud to chceš dělat doma,tak :
http://www.recepty.cz/recept/susene-maso-11594
Je to naprosto v pohodě,nemusíš se bát.Sám si jej doma občas udělám.....
fakt píše:marcelo píše:fakt píše:[Máš dva Glocky a bojíš se pazazitů?
..to mal byt pokus o vtipNieco nove z Ceskych luhov a hajov
![]()
Vidím že jsi pomalejší a tak ti to taky pomaleji napíšu:
T o n e b y l p o k u s , t o b y l v t i p.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník