Hlavně to chce dávat velkej pozor, nikdy nevíš kdo vytáhne bouchačku, nebo nůž a úplně slabej grázlík je najednou životu nebezpečnej.
Jak říkám žádná fiar play a žádný frajeřinky.
Genesis píše:KwaiCheng píše:Nemyslim to vuci sobe ale ja proste zastavam nazor ze o cem nic nevim do toho se nepletu. Samozrejme jsou vyjimky - to jak psal Trian o bezdomovci v autobusu apod
Hm. A co když třeba ta studentka pracovala u bezdomovce když ještě nebyl bezdomovec jako stážistka a obvinila ho že jí znásilnil i když on to neudělal ale stejně za to šel sedět, žena ho opustila, když se vrátil z basy tak neměl kde bydlet takže se stal bezdomovec a pak potkal tu holku v trolejbusu nebo v čem..hmmmmm????? Není vyjímka jako vyjímka co?
Tak v tom případě si blbě vybral ženu, když mu nevěřila, ale to je lehce OT. Ale tohle může bejt tak jeden případ z tisíce, takže jako necháš 999 nevinejch holek na pospap nalitýmu bezďákovi?
KwaiCheng: Zkus se zamyslet nad pravdepodobnosti toho co si napsal, a toho ze 21letej kluk provedl neco jinymu podobne starymu floutkovi. Pokud jako jedina omluva pro takovehle chovani je pro tebe jedine zabiti matky nebo znasilneni segry tak pro me tedy ne - za to by zaslouzil daleko horsi veci. Dokazu si predstavit x veci za ketre, kdyby se naskytla prileziost, bych dokazal dotycnemu udelat mnohem horsi veci nez ho nekde zbit naulici. BTW nikde jsem nerekl ze to povazuju za normalni, rekl pouze mi z toho nebylo na bliti jak jsi psal ty Mrkající
P.S.: Ktere stranky budu nebo nebudu sledovat nech prosim na me Smějící To ze nezvracim z pohledu na dva typky ketrak se rezou rubou na ulici neznaci myslim nic spatneho
KwaiCheng píše:Genesis: To jsi špatně pochopil. Tím příkladem s bezdomovcem a studentkou jsem chtěl Ynseminátorovi vysvětlit, že má trochu zmatek v tom co píše, když mu nevadí kopání do nějakýho týpka a zdůvodňuje to tím, že neví oč jde, tak by v tom případě ani neměl pomáhat holce proti nalitýmu bezdomovci - protože neví oč jde, jak jsem se snažil ukázat na příkladu.KwaiCheng: Zkus se zamyslet nad pravdepodobnosti toho co si napsal, a toho ze 21letej kluk provedl neco jinymu podobne starymu floutkovi. Pokud jako jedina omluva pro takovehle chovani je pro tebe jedine zabiti matky nebo znasilneni segry tak pro me tedy ne - za to by zaslouzil daleko horsi veci. Dokazu si predstavit x veci za ketre, kdyby se naskytla prileziost, bych dokazal dotycnemu udelat mnohem horsi veci nez ho nekde zbit naulici. BTW nikde jsem nerekl ze to povazuju za normalni, rekl pouze mi z toho nebylo na bliti jak jsi psal ty Mrkající
P.S.: Ktere stranky budu nebo nebudu sledovat nech prosim na me Smějící To ze nezvracim z pohledu na dva typky ketrak se rezou rubou na ulici neznaci myslim nic spatneho
Kdybys četl pořádně tak bys věděl, že jsem napsal zabiti matky, znasilnení ségry a tak podobně. Tím, že jsem napsal, že mi bylo na blití jsem myslím vyjádřil spíše duševní stav než průběh fyziologického procesu. Taky jsem nezvracel, neboj se, tvrďáku.
K bezdomáčum - osobně jsem vyhodil nalitýho bezdomovce z dětskýho hřiště, když se tam sápal po dětech. Kolem stály jejich tátové a mámy a na nic se nezmohli, stejně tak lidi, kteří chodili okolo.
Ynseminátore, sleduj si co chceš, je mi úplně jedno jestli tě zajímá křesťanství.cz anebo rozzlobenímuži.com. Kdybys měl ale trocha širšího povědomí, tak bys věděl, že opakované sledování brutálního chování vede k tomu, že jej sledující považuje čím dál více za "normální" a také má tendence sám reagovat stejným způsobem.
Asi jak kdo...ukropcany píše:Dúfam, že sa zo sledovania a pestovania ringových športov tiež nezopsychopatieva...
no nevim nevim :DDúfam, že sa zo sledovania a pestovania ringových športov tiež nezopsychopatieva... Podlý
KwaiCheng píše:Ach jo. Jak jsem psal o těch tendencích...samozřejmě je nemá každý, dotyčná osobnost pro to musí být predisponovaná..podle toho jak píšeš co bys komu byl schopný udělat tak možná....hm? Proto jsem napsal "tvrďák" Líbí se ti víc měkota?:) Je mi to stejně fuk jako stránky který navštěvuješ.no nevim nevimDúfam, že sa zo sledovania a pestovania ringových športov tiež nezopsychopatieva... Podlý
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků