siegfried píše: Nechci taky zdrzovat ostatni, co si to zaplatej a pak by se mnou meli polovicatej trenink, kazdymu to vysvetlovat apod... to si neumim predstavit...
marcelo píše:ale vo svojom mladi som zosekal ludi so zeleznym boxerom,zeleznou tyckou po pazuroch a chrbte,martensami do huby,flaskou od piva do huby,hlavicky krasne na nos a pod. ..
majorjing píše:marcelo píše:ale vo svojom mladi som zosekal ludi so zeleznym boxerom,zeleznou tyckou po pazuroch a chrbte,martensami do huby,flaskou od piva do huby,hlavicky krasne na nos a pod. ..
to znie ako kua štýlová mladosť....
marcelo píše:majorjing píše:marcelo píše:ale vo svojom mladi som zosekal ludi so zeleznym boxerom,zeleznou tyckou po pazuroch a chrbte,martensami do huby,flaskou od piva do huby,hlavicky krasne na nos a pod. ..
..chodil som fandit na futbal..a bavilo ma chodit po krcmach..isty cas to bol moj kazdodenny sport..a rad som popijal pred futbalom,pocas aj po futbale..a v takom stave sme vzdy vyvolali roztrzku
majorjing píše:marcelo píše:majorjing píše:marcelo píše:ale vo svojom mladi som zosekal ludi so zeleznym boxerom,zeleznou tyckou po pazuroch a chrbte,martensami do huby,flaskou od piva do huby,hlavicky krasne na nos a pod. ..
..chodil som fandit na futbal..a bavilo ma chodit po krcmach..isty cas to bol moj kazdodenny sport..a rad som popijal pred futbalom,pocas aj po futbale..a v takom stave sme vzdy vyvolali roztrzku
v pohode,,take skusenosti su v bu asi na nezaplatenie...
btw: bol to aj nejaký konkrétny klub?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník