Beh ?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod cohen » ned 26. čer, 2011 11:04

Dalt píše:tak jsem se v podnapilosti vsadil, ze ubehnu maraton pod 3:30.....ja blb...no nic jdu treningovat :D

:D :D :D good luck :D :D :D

...este ze je dnes normalne pocasie na behanie :D

...aaaa edit - tak ma seklo v lytku... najblbsie zranenia sa stavaju pri vstavani z kresla... shit... sa na to cele mozem :?
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 27. čer, 2011 8:00

ucrop: tak nakoniec som sadol na bike, odpratal sa domov, lytko sa za tych 7 km rozhybalo, tak som sa hecol a sup ho tych 20 po hradzi :D prvych desat bola total pohodicka, ale potom som uz kazdych 10 - 15 minut zastavoval a natahoval sa. vysledny cas: 2:08, ale kedze som mal tie 4 zastavky, 8 minut davam dole. takze dve hodky. super zazitok, a Radler mi este nikdy nechutil lepsie :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 27. čer, 2011 9:31

ja hlavne dakujem za motivaciu a dobre rady ;) ...inac vydrulal som 7decku vody (s trochou morskej soli) pocas behu, kedze bolo pod mrakom, nemal som siltovku a lial som si to aj na hlavu, tiez dobry sposob chladenia.. len je otrava niest to v ruke.

mne sa tie dlhe behy zvysuju po 3 km... cize o 2 tyzdne pojdem 23.

inac tento mesiac mam uz nabehanych 123 km, nie zle ;)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » pon 27. čer, 2011 21:49

Anebo zkuste camelbag...koupil jsem si jeden v Hervis sportu a nemuzu si to vynachvalit. Dobre to sedi na zadech a nedre na ramenou. Akorat ho nemuzu ted najit v nabidce...

Jinac koukam, ze aj vojaci nabizi dobry na dlouhe trate:
http://www.armyshoppraha.cz/647,camelbag-2-5-litru.html Tam by mozna mohl byt problem s temi popruhy...jsou dost tenke a po delsim behu budou asi drit na ramenou...preci jenom 2,5 litru je nejaka vaha....
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 28. čer, 2011 7:57

ukropcany píše:Ja som chcel niečo také, ale mal som 2 dodatočné požiadavky - šikovné vrecko na mobil a na nôž... no a tu sa tu nedá...

Da sa. Nektere modely se prodavaji aj s kapsou. Sam mam jeden takovy, kam dam mobil a nejake penize na pivo po ceste ci na privoz. A verim, ze aj nuz by se vesel, ackoliv nevim, k cemu by mi pri behu byl...u nas je bezpecno ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » úte 28. čer, 2011 16:16

Nemate nejakej osvedcenej zpusob/treningovej plan, jak se pripravit na pulmaraton? Po desitce mi to prijde jako dalsi vyzva...
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod reccol » úte 28. čer, 2011 16:29

Hele brzdi... :lol:
Knizku znam, mam prectenou, ale fakt chci jit postupne... Radsi :wink:
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod reccol » úte 28. čer, 2011 17:22

Ok, prubnu to :-)
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod cohen » stř 29. čer, 2011 8:29

ku kapsickam - asi to bude v buducnosti nevyhnutnost, kupit si nejaku, zatial mam Oskara od Treksportu na bike, len ten nema lahko dostupny priestor na flasu... zatial to poriesim dvoma pollitrovymi flasami v rukach, aspon posilnim rucicky ;)

ucrop: noz nosim len obcas (za tmy), pekne na spone zacvaknuty o gate zvnutra, no problem... a na hradzi hlavne nie je problem so psickarmi, to kam chodievas behavat, ha?

inac vcera som bol konecne spokojny s 400m intervalmi, zistil som, ze za 200 metrov sa da vyklusat uplne v pohode... pokial aspon na 50m prejdem do chodze.
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » stř 29. čer, 2011 8:58

já už chodím běhat jen v normálních kraťasech s kapsami, které nosím i po venku a v nich každodenní výbavu - dvoje klíče, tel, nůž na klipsu za kapsu, kapsičku na pásku na šrajtofli a doklady, příp. mp3, občas na pásku i kvér a jde to bez problémů... sem tam si chvíli zaběhám hned co schovám auto do garáže tak převlékání neřeším, ale běhám tedy oproti vám směšné trasy max cca 6km než se ozve koleno a doběhal jsem :?

Každopádně se mi takhle běhá lépe než předtím s ledvinkou a minimem nutného, zas tam ale vlezla malá flaštička s vodou, ted běhám bez vody.
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 29. čer, 2011 9:11

lada: j, ja si vodu beriem az od 12km vyssie... zacinam aj koncim doma, keby nahodou, hradza je plna cyklistov - v pripade nudze nejakeho o vodu olupim :D 8) :oops:
aj ked... minuly tyzden teplomer na namesti ukazoval 34°C a ja som musel odbehnut 10km... nebolo mi vsetko jedno :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 29. čer, 2011 10:39

Vynikající ledvinka na běhání je tohle: http://www.sportsdirect.com/karrimor-mu ... elt-754142, já používám tuhle láhev do ruky: http://www.sportsdirect.com/karrimor-ru ... e=75406503, nebo chodím běhat s malým batohem, myslím, že je to na kolo, ale na běh taky super, a ten už má v sobě zabudovanou takovou nádržku s vodou, objem půl litru. Jinak jsem ted koupil v hervisu sporttester, cena 1100, X-Fact 55něco, nevím přesně, vcelku spokojenost, ale měl jsem ještě zainvestovat, pár věcí tomu chybí.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » stř 29. čer, 2011 12:14

Lada píše:já už chodím běhat jen v normálních kraťasech s kapsami, které nosím i po venku a v nich každodenní výbavu - dvoje klíče, tel, nůž na klipsu za kapsu, kapsičku na pásku na šrajtofli a doklady, příp. mp3, občas na pásku i kvér a jde to bez problémů... sem tam si chvíli zaběhám hned co schovám auto do garáže tak převlékání neřeším, ale běhám tedy oproti vám směšné trasy max cca 6km než se ozve koleno a doběhal jsem :?

Každopádně se mi takhle běhá lépe než předtím s ledvinkou a minimem nutného, zas tam ale vlezla malá flaštička s vodou, ted běhám bez vody.

Lado, neber si to zle, ale proc proboha behas s kverem, a ja nevim cim jeste? To behas v Chanove nebo mas kolem sebe hodne HnedoCechu, kteri by te mohli "pozadat" o socialni prispevek?
Behani ma byt radost a ne bojovka, kdy mas po sobe hafo zbrani ve stylu "co kdyby". Me staci mobil (kdybych se nekde vyflakal, aby zena pro me prijela) a penize (jedna padesatka kovova) na pivko po ceste. Doklady, atd nepotrebuju, nebeham pres hranice ;-) Navic beham v civilizaci, takze drive ci pozdeji by me nasli.
Kolikrat se clovek setkal pri behu nebo i v zivote s tim, ze musel branit svuj holy zivot? A proto je potreba nosit u sebe to vsechno? Asi beham v jinem svete....kde lidi ziji normalne, netusim. Prosim neber to jako utok, ja jsem rad, ze tohle vlakno se rozviji hezky v klidu, bez urazek. Jen mi vrta hlavou, proc s sebou vsechno tohle tahas, to je vse. Mozna mi neco unika, netusim. Ja za tech 5-6 let, co pravidelne beham, jsem nepotreboval ani nuz, natoz kver...a to jsem behal jak v Cechach, tak v Nemecku aj Anglii....mozna jsem mel jen pekelne stesti, netusim.

Obecne se rika, ze flasku s vodou clovek potrebuje, pokud bezi dele jak hodinu. Jinak trasu zvladne v pohode bez ni a prezije to. Cilem je mit na sobe minimum dalsi vahy...pri delsi trase se kazdy gram ozve...

Pokud tedy behas 6km trasy, staci ti jen ledvinka na mobil a pripadne klice. Zbytek nech klidne doma.
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 29. čer, 2011 12:29

Makoto píše: a penize (jedna padesatka kovova)

Moje řeč, jednou jsem si vzal do kapsy papírový kilo a bylo celý propocený, čuměli na mě dost blbě, haha.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 29. čer, 2011 12:57

runar: musis sa prestat potit, to je cele :D
inac priznam sa, ze ked neberiem vodu, tak nemam problem bezat s klucami v jednej a mobilom v druhej ruke... hlavne je ich nepustit :D

ucrop: odpisal som, zatial medzi nedorucenymi... ale ved to pride hadam :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » stř 29. čer, 2011 13:36

ukropcany píše:Musím s Ladu zastať, ja síce s kvérom nebehám, ale jeden klubový kolega áno. Je veľký rozdiel behať po hrádzi v lete niekedy poobede a uprostred noci vo februári, keď je všetko zasnežené - to si tam chodia totiž zašantiť všelijaké divoké živly v Gčkových meďákoch s tromi pitbullmi a ak to nebudú nejakí "kluboví športoví známi" 8) tak sa kvér môže celkom hodiť...

Aha...pak ano...beru zpet...ja v noci spim ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » stř 29. čer, 2011 13:41

ukropcany píše:Inak ja behy do hodiny behávam tiež - kľúče v ruke a v druhej mobil. Ten mám stále v silikónovej frcgume, takže sa mi nevyšmikne, ani keď by som bol neviem ako mokrý a ak aj padne, tak nič...

Vzpomnel jsem si na kamosa, ktery beha s mobilem v jednej ruke a kasrem v druhej....prave proti psum. Na psa bych nuz asi nepouzil...jednoho mam doma a nejak je mi to proti srsti....ale kasr...a v nouzi nejvetsi...zvlast pote, co jsem videl, co to udelalo se 100 kilovym chlapem ted o vikendu...circa hodinu nebyl schopen prakticky niceho....kurnik ja asi fakt beham jine trasy...potkavam tam spise pekne dlouhe baby v kratkych sortkach...a nestezuji si ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » stř 29. čer, 2011 17:45

Makoto píše:...ale kasr...a v nouzi nejvetsi...zvlast pote, co jsem videl, co to udelalo se 100 kilovym chlapem ted o vikendu...circa hodinu nebyl schopen prakticky niceho...

Jo, pepřák je dobrej, ale... :twisted:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 29. čer, 2011 18:39

:lol: :lol: :lol:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » čtv 30. čer, 2011 8:56

dali sme s ucropom vcera light 11km z partizanskej luky na kolibu a spat, ten kopcek je fakt mnamkovy aj po vlastnych, nie len na biku... :D

takze este raz dakujem a kludne aj nabuduce :)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně