Lada píše:já už chodím běhat jen v normálních kraťasech s kapsami, které nosím i po venku a v nich každodenní výbavu - dvoje klíče, tel, nůž na klipsu za kapsu, kapsičku na pásku na šrajtofli a doklady, příp. mp3, občas na pásku i kvér a jde to bez problémů... sem tam si chvíli zaběhám hned co schovám auto do garáže tak převlékání neřeším, ale běhám tedy oproti vám směšné trasy max cca 6km než se ozve koleno a doběhal jsem

Každopádně se mi takhle běhá lépe než předtím s ledvinkou a minimem nutného, zas tam ale vlezla malá flaštička s vodou, ted běhám bez vody.
Lado, neber si to zle, ale proc proboha behas s kverem, a ja nevim cim jeste? To behas v Chanove nebo mas kolem sebe hodne HnedoCechu, kteri by te mohli "pozadat" o socialni prispevek?
Behani ma byt radost a ne bojovka, kdy mas po sobe hafo zbrani ve stylu "co kdyby". Me staci mobil (kdybych se nekde vyflakal, aby zena pro me prijela) a penize (jedna padesatka kovova) na pivko po ceste. Doklady, atd nepotrebuju, nebeham pres hranice

Navic beham v civilizaci, takze drive ci pozdeji by me nasli.
Kolikrat se clovek setkal pri behu nebo i v zivote s tim, ze musel branit svuj holy zivot? A proto je potreba nosit u sebe to vsechno? Asi beham v jinem svete....kde lidi ziji normalne, netusim. Prosim neber to jako utok, ja jsem rad, ze tohle vlakno se rozviji hezky v klidu, bez urazek. Jen mi vrta hlavou, proc s sebou vsechno tohle tahas, to je vse. Mozna mi neco unika, netusim. Ja za tech 5-6 let, co pravidelne beham, jsem nepotreboval ani nuz, natoz kver...a to jsem behal jak v Cechach, tak v Nemecku aj Anglii....mozna jsem mel jen pekelne stesti, netusim.
Obecne se rika, ze flasku s vodou clovek potrebuje, pokud bezi dele jak hodinu. Jinak trasu zvladne v pohode bez ni a prezije to. Cilem je mit na sobe minimum dalsi vahy...pri delsi trase se kazdy gram ozve...
Pokud tedy behas 6km trasy, staci ti jen ledvinka na mobil a pripadne klice. Zbytek nech klidne doma.