BU v Praze

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

BU v Praze

Příspěvekod Swe » sob 30. črc, 2011 19:27

Dobrý den, chystám se jít na školu do Prahy a rozhoduju se co budu dělat za BU.Trénoval jsem asi půl roku Thaibox, takže nějaké malé zkušenosti mám... Chtěl bych dělat zase fullcontact, díval jsem se na internet a našel jsem Krav Maga v Praze ( http://kravmagapraha.cz/ ). Máte s tímto oddílem nějaké zkušenosti? KM se mi jako bojové umění velmi líbí, ale jeden tréink stojí 150,- takže by tréninky (trenéři) museli být opravdu kvalitní abych to platil tolik. Další alternativa je Thaibox nebo nějaké jiné BU (ale chtěl bych bojovat ve stoje- takže valetudo ani sambo ne). Budu rád za každou vaši zkušenost z tréninků (hlavní je pro mě dobrý trenér!). Taky bych rád začal s nějakým doplňkovým BU ve kterém je i trocha filosofie, protahováni atd. Přemýšlel jsem o Jiu-jitsu nebo Taekwondo (ale nebráním se ani dalším), můžete mi doporučit nějaký klub nebo nějakého mistra asijských BU?
Děkuji
Swe
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 29. črc, 2011 23:00

 

Příspěvekod Makoto » sob 30. črc, 2011 20:19

A co zkusit Jujutsu? Podivej se na nase stranky a uvidis sam. Myslim, ze s kvalitou treneru problem mit nebudes ;-)
Zalezi vsak, jestli chces spise sport nebo sebeobranu....my sport moc nedelame... Vice v mem podpisu. Podivej se na clanky, videa, atd. a budou-li dotazy, jsem k dispozici.

Hezky vikend
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Uživatelský avatar
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1715
Registrován: ned 02. kvě, 2004 23:00
Bydliště: Roztoky u Prahy

Příspěvekod Swe » sob 30. črc, 2011 21:40

Vypadá to jako dobrý gym, ale moc informací na příští rok tam teda není... Třeba kdy se bude trénovat, kolik budou stát tréninky atd. Někdy se asi dojdu podívat, projdu pár škol a uvidím :) Zatím to fakt vidím na Jiu-jitsu...
Btw a co Krav Maga nebo Thaibox? Máte někdo nějké doporučení?
Swe
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 29. črc, 2011 23:00

Příspěvekod Gino » ned 31. črc, 2011 13:14

Ahoj Swe,
pokud hledáš něco, co by bylo trochu akčnější a především o strikingu, mrkni na http://www.bujutsukan.cz/ a zkus si navštívit trénink, kde tě bez problému nechaj zacvičit tak, jak přijdeš. Osobní diskuze s trenérem a vyzkoušení na vlastní kůži je určitě nejlepší možná varianta. Možná budeš překvapen, jaký může být správný karate trénink.
Strečink a filosofie zaměřená především na boj, by ti mohla vyhovovat a osobnost trenéra, který žil dlouhodobě v Japonsku, včetně přímého kontaktu s japonskou realitou (výměnné semináře s japonským dojo) je zárukou možnosti náhledu i do jiné, než té naší mentality a kultury.
Gino
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1831
Registrován: stř 07. dub, 2004 23:00
Bydliště: Uz zase CR


Zpět na bojová umění a sporty obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků