S thaiboxem k lepsimu zivotu :)

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod luen » stř 31. srp, 2011 16:07

RUNAR píše:
RUNAR píše: ... ale pokud si pustíte fighty co byli čistě o strikingu je to opravdu dost jiný viz. Třeba špičkovej fight JDS vs Carwin, Anderson vs kdokoliv.
Takže měl player pravdu třeba v debatách o tom že obrana bez rukavic je jiná.Je totiž jiná.


luen píše:No ..., mozna se tu kdysi vedla nejaka diskuze s nactiletejma a bylo treba jim to vesvetlit, myslim, ze ostatni v tomhle maji jasno (az na par ducharu, ale ty bych z toho vynechal).
Jinak komu to docvaklo az ted (rozdil rukavic a bez nich), gratuluji. .


Aha, já měl za to že to doteď nedocvaklo tobě, proto jsem to psal, zajímavé.

RUNAR píše:Kdo není negramotnej v MMA tak to jasně vidí.


luen píše:A ten kdo si to i zkusil a nekouka jen na videa, tak dokonce i vi, ze prevazne se jede v normalnich boxerkach a v grapplingovkach jen lehce (krom specialit, kdy se vezme helma s mrizi a nebo jinej skafandr a jedou se lokty, kolena, hlavicky).
Ale to neni zadne tajemstvi nebo tabu (spousty lidi uz to tady leta trenuji - at uz na jakekoli urovni, ale nic noveho), takze bych kolem toho zasejc tolik nejasal :idea:
Byl bych rad kdybychom to nepromenili ve flame, tak pozadam bez zbytecnych osobnich vypadu .


Opravdu jen nesleduju videjka, hahaha.Ty si byl na nějakým tréninkovým kempu špičkových borců z MMA? Asi ne, pak je tenhle argument dost mimo. Že se v tréninku používaj rukavice, ano, používaj, i já je používám, hahaha. Ale tréninková pomůcka a zápasový podmínky na který se trénuje jsou dost odlišný věci.


Nechtel jsem byt osobni, ale budu ... jsi proste macho. Neni to omyl, nespletl ses a delas to schvalne :lol:

1) Nikde v zadne diskuzi, uz od zacatku tohoto serveru, neresim nic podobneho ... jako, ze nevim jakej je rozdil mezi rukavicema a bez nich. Ja si toho narozdil od tebe na ulici (osobne i profesne uzil az dost) - nejsem bankovni urednik a nemam tuto tematiku zprostredkovane od jinych :wink:

2) Nezaklinam se jednou detskou zkusenosti se shotokanem, jako nekdo
a uz davno jsem prisel na to, ze je nutne styly kombinovat a ohybat ve svuj prospech.

3) Aha, takze ty jsi byl na nejakym campu a uz je z tebe profik na mma :lol: Ty tady tak dlouho prudis a snis o super ucinosti shotokanu, az se stesti unavilo a poslalo ti Machidu, abys mohl prudit dal... tak si ty priblblosti o rozdilu treninku, zapasu a realu runare nech pro ty shotokanaky - to je velmi urodna a neorana puda :twisted:

Moc dobre si pamatuju s kym se tady diskutovalo o bouchani na pytli, na makiware o boxerkach a jinych chranicich o realnejch utocich a pamatuji si v jakem duchu jsi odpovidal. Jedinej, kdo ma v tehle vecech konzistentni nazory jsou sportaci a kluci jako defendu, naia, marcelo ... taky totiz maji "par" zkusenosti ze sve profese, okoli ...

Porad ti pisu, ze si me s nekym pletes, ale ted uz vim, ze je to jen tva pruda.
Pokud budes mit cas a chut, tak se muzes stavet (klido te zvu) na nejakej nas seminari v Blave, kde jde ciste o profesni sebeobranu, bodygurding o ulici .... a muzes nam ukazat jakej je vlastne ten rozdil s rukavicema a bez nich a jak je to pak bez chranicu uplne jine :lol: :lol: :lol:
A muzes se tam rovnou z voleje vytasit pred chlapama s tim, jak je na to nejlepsi shotokan, teda ten tvuj, ne ten spatnej, co v CSSR delali vsichni ostatni :twisted:

... muzeme takhle klido pokracovat a nebo se s tebou da mluvit normalne, v opacnem pripade jedeeem :lol:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

 

Příspěvekod RUNAR » stř 31. srp, 2011 16:29

Luene ty jsi opravdu hňup, co si nevidí do huby.Hele já tě viděl jak se hejbeš a nevěděl jsem jestli se smát nebo brečet jak se hejbe člověk co tady mluví o bouchání o přesných bombách atd.
Fakt komedie když jsem tě viděl naživo.Co se týká Karate a lidí co ho cvičej tak drž hubu a neser se do věcí o kterých nic nevíš.

Jinak samozřejmě to klidně můžeme pořešit osobně, s rukavicema nebo bez.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod luen » stř 31. srp, 2011 16:31

RUNAR píše:Luene ty jsi opravdu hňup, co si nevidí do huby.Hele já tě viděl jak se hejbeš a nevěděl jsem jestli se smát nebo brečet jak se hejbe člověk co tady mluví o bouchání o přesných bombách atd.
Fakt komedie když jsem tě viděl naživo.Co se týká Karate a lidí co ho cvičej tak drž hubu a neser se do věcí o kterých nic nevíš.

Jinak samozřejmě to klidně můžeme pořešit osobně, s rukavicema nebo bez.


OK, urco se dohodneme, pisi SZ. Technik ja nejsem, zajima me prevazne ulice a co tam funguje. Ja nejsem zatizenej u paskovani zkouskovejma komisarema a jejich predstave o spravnosti provedeni nejakeho pohybu, ale o tom to neni :wink:

PS: uz jsi se nekdy videl - techniku!???

Jinak chirurgicka presnost a jiny "libustky" jsou tve vyrazy ... ja na rozdil od tebe tvrdim od zacatku, ze presnost neni dana statickym cvicenim jako v shotokanu (byt existuji vyjimky), ale jde o to chytit rytmus soupere a mnoho dalsich dovednosti, jako je nacasovani, distanc ... nicmene, dohledej si to a nepodsouvej mi tyhle <> :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

Příspěvekod player » stř 31. srp, 2011 18:02

ukropcany píše:avšak beh je ako jedna z mála disciplín, ktoré Ti nespôsobia žiadne vedľajšie negatívne efekty.


Kdyz ti reknu, ze to neni pravda a at to reknes nekomu, kdo trpi nadvahou, tak budes argumentovat tim, ze to jiste neni pripad zdejsiho tazatele?

PS: Co je korčulovanie nevim, jsem ve stadiu, kdy vic rozumim anglictine nez slovenstine, kterou obzvlaste na CESKEM foru ctu s nechuti (to neni nic osobniho vuci tobe, to je muj obecny postoj). A jestli se domnivas, ze se u stolniho tenisu nezapojuji litkove svaly, tak s tou tvou "odbornosti" priste hodne opatrne, ju?
player
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1656
Registrován: stř 11. srp, 2004 23:00

Příspěvekod hellas » stř 31. srp, 2011 20:58

V tym připadě dófám, že nikeho neuráží moja "brněnská" hanáčtina, to totiž rozhodně NÉNI čeština :lol:
Chjo, kam sme se to dostali..... :roll:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Příspěvekod will » čtv 01. zář, 2011 9:14

will
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 611
Registrován: sob 10. čer, 2006 23:00

Příspěvekod will » čtv 01. zář, 2011 9:17

for. Ukrop

Chtěl jsi argument, tak tady ho máš nemusíš mít vždycky pravdu jenom ty 8) .
will
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 611
Registrován: sob 10. čer, 2006 23:00

Příspěvekod player » čtv 01. zář, 2011 9:31

ukropcany píše:ad 1 - presne preto som doplnil bicyklovanie :D

ad 2 - ping-pong - no iste, zapájajú, to robia aj pri chôdzi aj pri žehlení... ale je trošku rozdiel hrať hodinu tenis a hodinu behať, to dúfam uznáš... :D

No a s tou slovenčinou máš holt smolu, ja mám českých bratov rád aj napriek "pepíkovitosti", aj Teba mám rád aj napriek totálnej (patologickej?) svojhlavosti... proste nie si sráč a to mi stačí... že píšeš ČESKY občas hlúposti mi vôbec nevadí... 8) Každý nech si vyberie... 8)


Pokud je nekdo "pepik", tak je to ten narod, ktery se nejprve chvasta tim, jak to vyhral, kdyz se osamostatnil a pak po letech jeho lid "okupuje" CZ fora. Lepsi ukazku pokrytectvi si lze ztezi predstavit.
Jestli tu nekdo pise hlouposti, pak ses to prave ted ty, ikdyz se to snazis okecat co to de. Dal jsem si tu "praci" a youtube mi prozradil, co je to to korculovanie. Jako tvrdit, ze brusleni nepomaha ke zlepseni kondice muze skutecne jen hlupak a nebo nekdo, kdo na bruslich bud nikdy nestal, nebo jednoduse bruslit neumi. Ale hlavne ze se chvasta "odbornosti"... si prestal nosit prilbu, hej?

Korculovani zdar!
Obrázek
player
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1656
Registrován: stř 11. srp, 2004 23:00

Příspěvekod marcelo » čtv 01. zář, 2011 9:36

player píše:
ukropcany píše: Co je korčulovanie nevim, jsem ve stadiu, kdy vic rozumim anglictine nez slovenstine, kterou obzvlaste na CESKEM foru ctu s nechuti (to neni nic osobniho vuci tobe, to je muj obecny postoj). ?


Player- toto vyjadrenie uz celkom smrdi xenofobiou..mas nejake latentne rasisticko-xenofobne sklony??? ..lebo mne nikdy Cesi a Moravaci a vas jazyk-dialekt atd na slovenskych forach nevadili..a rozumiem cestine perfektne,pretoze citam vela ceskych for :!:

Korculovanie= Brusleni
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod marcelo » čtv 01. zář, 2011 9:46

Box s rukavicami a bez rukavic je co sa tyka uderovej techniky skoro o tom istom..co sa ty vzdialenosti,guardu,krytia je ale iny..

Luen ma pravdu ze bez ochrannych priielb typu HighGear,Kudo prilba atd budete v grapplingovkach jemne tukat,horsie ako na tom Shotokane :twisted: Cize musite buchat v mambulach,ked chcete ist na bomby...

Mate vybavenie ala HighGear?? ,tak sa mozete naplno rubat a clovek zisti rozdiely ake su v rukaviciach a bez rukavic..

Na vcerajsom treningu s ultimatnikmi som si isiel po dlhsej dobe v graplingovkach,ako boxing s takedownami,takisto aj dirty boxing klinc..

Isli sme tak na 50%,pretoze inak by sme boli na kasu..ale dlhodobo sa neda takto trenovat,pretoze clovek bucha zamerne pomalsie udery,tlacene,lahucko a po case strati oko,ranu,presnost a drive..

..tot moje 2 centy k teme :wink:
Naposledy upravil marcelo dne čtv 01. zář, 2011 9:58, celkově upraveno 1
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod marcelo » čtv 01. zář, 2011 9:50

:?
Naposledy upravil marcelo dne čtv 01. zář, 2011 10:45, celkově upraveno 2
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1121
Registrován: úte 26. úno, 2008 0:00

Příspěvekod RUNAR » čtv 01. zář, 2011 9:53

Kašlete na to kluci za 2 měsíce je další setkání bu.cz,
tak to nerozhádejte, je to paradox že to řikam já, no ale zkuste si dát zatim klid a sejdem se v říjnu, jo?
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod Dalt » čtv 01. zář, 2011 10:57

player: mas na ty fora patent nebo co? diky svy ceskosti? :lol: ty vole co mas proti slovakum (pro me jsme jeden narod a politiku do toho tahat nechcu) - sorry ale valis tady dobry xenofobni zvasty... :roll:

ps.: tvl...pisu dnes uz druhej negativistickej prizpevek - asi sem se spatne vyspal :?
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Uživatelský avatar
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 692
Registrován: stř 25. říj, 2006 23:00
Bydliště: Litomyšl

Příspěvekod RUNAR » čtv 01. zář, 2011 12:18

Tentokrát to dáme jinde, nějakej neutrální plac.Bambule, nebambule, rumbambule, neva, tak nám aspoň ukážete kdo je víc vysekenej.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod player » čtv 01. zář, 2011 12:48

Dalt: duvody jsou dva a oba jsem je jiz zminil. Vic to rozebirat nebudu.

ukropcany: opravdu nevim, co mas porad s tema litkama. To v tom ringu tancujes jak baletka? Ano, brusleni ma na litka mensi vliv, zato ma velky vliv na stehna a zadek. Takze uzasna vec pro push-kicky.

Runar: na 10 procent tuku ukropa se nechytam, ovsem ne, ze bych mu to veril, ledaze byl posledni rok na opustenem ostrove :)
player
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1656
Registrován: stř 11. srp, 2004 23:00

Příspěvekod toddb » čtv 01. zář, 2011 13:52

hellas píše:V tym připadě dófám, že nikeho neuráží moja "brněnská" hanáčtina, to totiž rozhodně NÉNI čeština :lol:
Chjo, kam sme se to dostali..... :roll:


Mě. Přál bych si, abys okamžitě začal psát mělnickou češtinou, protože jsem z Mělníka, i když teď pobývám v Ústí. Děkuju
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
Uživatelský avatar
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 908
Registrován: sob 10. pro, 2005 0:00
Bydliště: Ústí calling

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » čtv 01. zář, 2011 14:05

Player :

Jsi kokot a muzes si to najit ve slovniku.

Rekl bych, ze vetsina cechu ma ke slovakum blize nez Ty ke svemu pindourovi, tak ze bych vazil slova.

A klidne s bambulema i bez bambuli.

PS: Jo. A kdyz jsi takovej CECH, tak si zopakuj vyjmenovana slova po l, treba Ti to pomuze s tim Tvym "litkem". Mas to i s obrazkama, kdyby jsi potreboval.

http://www.mojecestina.cz/gramatika/vyjmenovana-slova/c2008091107-vyjmenovana-slova-po-l.html

Zdar
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 281
Registrován: čtv 29. pro, 2005 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod hellas » čtv 01. zář, 2011 15:02

toddb píše:
hellas píše:V tym připadě dófám, že nikeho neuráží moja "brněnská" hanáčtina, to totiž rozhodně NÉNI čeština :lol:
Chjo, kam sme se to dostali..... :roll:


Mě. Přál bych si, abys okamžitě začal psát mělnickou češtinou, protože jsem z Mělníka, i když teď pobývám v Ústí. Děkuju


Soráč kemo po vašem neumím 8)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Příspěvekod toddb » čtv 01. zář, 2011 16:59

hellas píše:
toddb píše:
hellas píše:V tym připadě dófám, že nikeho neuráží moja "brněnská" hanáčtina, to totiž rozhodně NÉNI čeština :lol:
Chjo, kam sme se to dostali..... :roll:


Mě. Přál bych si, abys okamžitě začal psát mělnickou češtinou, protože jsem z Mělníka, i když teď pobývám v Ústí. Děkuju


Soráč kemo po vašem neumím 8)


Já se s tím nějak srovnám. :wink: Popravdě řečeno, řeči, že sem slovenština nepatří jsou blbost, vždyť jsme byli jeden stát, znám spoustu Slováků a Slovenek a pohodička, jen pište dál kluci slovenský, kdyžtak dávejte anglickej překlad některejch ošemetnejch slovenskejch slovíček např. cikule atp. Pardon za offtopic.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
Uživatelský avatar
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 908
Registrován: sob 10. pro, 2005 0:00
Bydliště: Ústí calling

Příspěvekod hellas » čtv 01. zář, 2011 19:10

:wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků

cron