Dalt píše:a "zase" se budou trhat obcanky...

Nebudou, Player nemá šanci. Měl jsem s ním tu čest před pár lety, Standu znám taky nějakej pátek. Protože Player zcela jistě nezměnil svůj přístup k tréninku, dopadne jak v Hanumanu. Jak píše Ucrop...jeden kop asi stihne, ale to bude tak všechno.....
Jinak, tohohle flejmu jsem si všiml až teď.......Hezký Playere, fakt hezký. Máš blbý kecy a ještě jsi drzej. Akorát na špatný lidi.
Standa Ti to napsal hezky....píčus, co se ohání ČESKÝM forem a vaděj mu Slováci, sám neumí Česky.....běž do prdele. A kdyby náhodou, nikam za Tebou nepojedu, to se na Tebe můžu zvysoka.... objev se na střetku, já tam , doufám, budu. Standa taky.
4 Runar - za mne to klidně může bejt jinde, než u Masty, aby se Player nebál dorazit. Osobně je mi to šumák....stejně se musí dojet do Práglu, takže něco vyber, zamluv a bude
X let se potkáváme, nejen Ucrop pravidelně dojíždí a pak si tady přečtu tohle ?! Xenofobní pindy od blbečka, kterej umí hovno, akorát je silnej na hubě ?! To by jeden blil.
4 will - se taky ukaž, ať je vidět, co v Tobě je
4 Bizon - Stando, klídek, nezalamuj se nýmandama. Pamatuj na :" bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku ". Player pro Tebe není soupeř, ani by Tě to nebavilo - ať s rukavicema, nebo bez.