vypada zajimave
choze píše:okrem deadliftu s velkou cinkou odporucam aj premiestnenie, trhy a nadhody, pripadne kombinacia premiestnenie + military press
http://www.youtube.com/watch?v=5wDzg1M81hs
marcelo píše:choze píše:okrem deadliftu s velkou cinkou odporucam aj premiestnenie, trhy a nadhody, pripadne kombinacia premiestnenie + military press
http://www.youtube.com/watch?v=5wDzg1M81hs
..suhlas..len problem je kde sa naucit vzpieracske zaklady..bez odborneho vedenia sa clovek zrakvi len tak zahuci a z vyukoviek sa odmietam uz ucit taketo veci..pretoze je to o nicom..
marcelo píše:..po case by som chcel zreferovat malu skusenost...zminimalizoval som pocet cvikov na TGU a Swing a Bulharsky drep kvoli takedownom-single a double-t..
..co vsak musim priznat, ze dokial som nezaradil deadlift klasicky a sumo-deadlift tak som necitil taky narast sily v klinci a pri takedownoch a slamoch..
..osobne by som zaradil deadlift ako kralovskych cvik popri KB vsetkym ktory sa venuju roznym pro-zapasovym formam boja...greko a volny styl zapasu,submission wrestling,BJJ atd
NOKT píše:marcelo píše:..po case by som chcel zreferovat malu skusenost...zminimalizoval som pocet cvikov na TGU a Swing a Bulharsky drep kvoli takedownom-single a double-t..
..co vsak musim priznat, ze dokial som nezaradil deadlift klasicky a sumo-deadlift tak som necitil taky narast sily v klinci a pri takedownoch a slamoch..
..osobne by som zaradil deadlift ako kralovskych cvik popri KB vsetkym ktory sa venuju roznym pro-zapasovym formam boja...greko a volny styl zapasu,submission wrestling,BJJ atd
Jaký váhy kettlebelu na ty cviky používáš?
pm píše:Marcelo - 100 na mrtvolu je slaby ha ha, to koukej makat, 1,5 nasobek vahy vidim jako rozumne nepowerlifterske minimum
jinak KB5.cz expanduje i na Facebook - www.facebook.com/kettlebell5
cohen píše:ukropcany píše:Koľko ideš tých TGU za sebou?
akurat som sa to chcel opytat
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků