Moderátor: bojovaumeni_cz
Budeš sa možno diviť, ale nemusíš ju pokrčiť...graver píše:A prosímjich, při empi-uči musí být ručička taky propnutá nebo ji můžu aspoň trochu pokrčit?![]()
hellas píše:"TIMING IS EVERYTHING" - RICKSON GRACIE
a tentýž pán gdysi o Sakurabovi s despektem neco ve smyslu:
"Néni to žádné extra fajtr, prostě enom ČEKÁ na vhodnó příležitost."
hale jak vidno, s tym tajmingem mňél recht
Dalt píše:will: psal jsem to uz na zacatku - ruka se musi propnout jinak to neni uder - to ze se muzes zranit je sice pravda, ale to je dany spis nahodou/nehodou kdy (jak ty pises) nejses koncentrovanej - tj chcu trefit soupere, uz je to treti kolo, su fyzicky na dne a tak to tam z poslednich sil strelim - jenze souper uhne a ja si ustrelim vlastni loket a zranim se...cim to je? tim ze uz neovladam svy telo (unava, situace kterou jsem necekal), ale rozhodne ne tim ze bych prilis propinal ruce pri uderech (zakladni poucka boxu - propinat a vytacet - kazdej centimetr kterym muzes prodlouzit uder je dobrej)
Zrovna jsem ti na to chtěl napsat, že to je základní poučka z karate, než přišel zase ten hňup a napsal tohle:Dalt píše:propinat a vytacet - kazdej centimetr kterym muzes prodlouzit uder je dobrej)
:lol:will píše:Já ti rozumím, ale box je box a karate je karate
will píše:Já ti rozumím, ale box je box a karate je karate v shotokanu se prostě paže do krajních poloh nepropínají a basta, aď si říká kdo chce co chce. Co se týče boxu, tak co vím, tak základ je boxovat na dlouhou vzdálenost (natažená paže), ale nikde jsem neslyšel, že by se měli paže propínat do krajních poloh. Podle mě každý extrém je špatný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků