Moderátor: PC
deepdreamer píše:až uplne dolu, jakmile se prsama plne dotykam zeme zvedam se uplne nahoru, snazim se o co nejvetsi rozsah, rychlost opakovani jsou vetsinou rychla
deepdreamer píše:ještě by mě zajímalo jestli je moudrý před trenalem thaiboxu 45min posilovat v posilovně, jestli budu mít permanentku, tak budu chodit semkaj:
http://www.muaythaibrno.cz/ a tam se mi naskýtá možnost kombinovat posilovnu s thaiboxem. Jenže se současným školním rozvrhem, by mi ta posilovna vycházela prostě nejlíp před trénink. Dá se to rozumně skloubit? Případně jak. Díky
deepdreamer píše:ok, co takhle pondeli – posilka, st – box (60 min), ct – thaibox (90 min). Bude to stačit aby mi něco narostlo?
deepdreamer píše:ok, co takhle pondeli – posilka, st – box (60 min), ct – thaibox (90 min). Bude to stačit aby mi něco narostlo?
will píše:for. Coheb
Píšeš pěkný kraviny, ty si viděl posilovnu, tak akorát z vlaku, a to ještě z rychlíku. A rozhodně nevíš co je pořádně makat a teoretický znalosti nemáš taky žádný.
cohen píše:will píše:for. Coheb
Píšeš pěkný kraviny, ty si viděl posilovnu, tak akorát z vlaku, a to ještě z rychlíku. A rozhodně nevíš co je pořádně makat a teoretický znalosti nemáš taky žádný.
v tych kravinach sa asi nezhodneme, v posilovni som tiez nastastie vela casu nestravil![]()
na rozdiel od teba, mna tu videlo cvicit uz zopar ludi, co minimalne znamena to, ze som ochotny niekam prist, porovnat skusenosti, pripadne sa trochu pobit...
a na zaklade coho tvrdis, ze neviem, co je to poriadne makat? to by ma naozaj zaujimalo
cohen píše:will píše:for. Coheb
v tych kravinach sa asi nezhodneme, v posilovni som tiez nastastie vela casu nestravil![]()
na rozdiel od teba, mna tu videlo cvicit uz zopar ludi, co minimalne znamena to, ze som ochotny niekam prist, porovnat skusenosti, pripadne sa trochu pobit...
a na zaklade coho tvrdis, ze neviem, co je to poriadne makat? to by ma naozaj zaujimalo
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků