pm píše:16 se nikdy neztrati
cohen píše:hellas píše:Dneska sem bottom up TGU zkóšel s 8kg, lehčí nemám
zkousels, a jak dopadls?a normalny TGU davas stale s 16kg?
cohen píše: preto sa idem zacat sustredit na bottom up pressy a neskor bottom up tgu - zlepsi to uchop, rovnovahu, fakt som zvedavy, ako rychlo pride progres. teraz v zime ma sice dost brzdia choroby... ale nasadil som hlivu ustricovu a echinaceu, hadam sa to prejavi na zlepseni imunity
fakt píše:cohen píše: preto sa idem zacat sustredit na bottom up pressy a neskor bottom up tgu - zlepsi to uchop, rovnovahu, fakt som zvedavy, ako rychlo pride progres. teraz v zime ma sice dost brzdia choroby... ale nasadil som hlivu ustricovu a echinaceu, hadam sa to prejavi na zlepseni imunity
Ze zvědavosti jsem zakoupil 2x 20kg koule. Musím se přiznat, že se jedná o zábavný doplněk. Vyzkoušel jsem na netu dostupný cviky a mám na tebe jeden dotaz ohledně cviku bottom press up:
1- mám nastřílet co nejvíc opakování? anebo
2- mám jet raději pomalu a procítěně?
3- mohu počas dráhy rotovat předloktí?
cohen píše:[
ad 1: tych 6 opakovani je asi meta, kedy prejst na tazsiu vahu, ak sa da, alebo aspon jednu seriu ist s tazsou vahou. ja niekedy kombinujem normalny press s bottom up pressom s tym, ze zacnem na 16kg b.u., pokracujem s 24kg normal, potom 20kg b.u., 32kg normal a potom este par serii s 16kg b.u... chcem este pomedzi to zaradit 24kg b.u. clean, ze ci to udrzim.
ad 2: keby som siel rychlo, tak by som sa bal, ze mi kettle padne na hlavu, treba sa velmi sustredit na udrzanie rovnovahy cinky. safety first.
ad3: jasne, ruka sa ti prirodzene vytaca
fakt píše:Díky
Zítra zkusím dřepy bottom up.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník