Václav Havel

všechno ostatní sem

Příspěvekod josef2 » pon 23. led, 2012 19:05

zipule píše:Dnes je základní předpoklad všeho ten, že existuje jen to, co jde dokázat(doložit), což je zásadní blbost a je ověřené staletími, že tento postup je chybnej.


Můžeš tuto myšlenku trochu rozvést? K jakému zdroji poznání toto Tvoje "ověřené" tvrzení vede? Jak bylo "ověřeno"?

zipule píše:Abys mohl něco vyvrátit, z logiky věci přece musíš dokázat neexistenci toho, co vyvracíš.
Vztáhnu li to např. na události 9/11, vyraťte ty hloupé konspirační teorie o řízené demolici relevantními důkazy. Vyvraťte to, že 89. byla domluvená habaďůra. Myslím že Vám dojdou argumenty úplně stejně, jako těm na tom videu.

Z logiky mi vychází, že pokud prokážu alternativu A, vylučující (čti nekompatabilní s) alternativami B až XYZ, tak je mrhání času je všechny vyvracet. Ale asi to nebyl nejpřiléhavější příměr, že?
Asi takhle: existuje spousta možných variant, jak to ve skutečnosti bylo. Od nejjednodušší, že prostě se to událo zhruba jak zní ty jednoduché verze s tím, že do děje vstupovala spousta náhodných, nikým neřízených, přirozeně vysvětlitelných impulsů, až po různé zásahy tajemných mocností/společenstev/mimozemšťanů/skřítků apod. na škále pravděpodobnosti vyjádřeno v procentech cca 9x% - limitně se blížící nule (mimozemšťani, víly či jiné pohádkové bytosti:-) Někomu stačí jen pár procent pravděpodobnosti na to, aby měl za to, že to je jasný, jak to bylo a potlačuje (Vědomě či nevědomě) ty pravděpodobnější varianty... o.k. ale rozumné to není
josef2
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 46
Registrován: sob 11. zář, 2010 23:00

 

Příspěvekod Jian » pon 23. led, 2012 19:18

Jeste stesti, ze u nas (ve vede) se popularite tesi spis popperovska falsifikace i kdyz ani ta samozrejme neni uplne bezchybna...
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 588
Registrován: ned 10. čer, 2007 23:00

Příspěvekod TongPo » pon 23. led, 2012 20:14

Jsem zdrcen, všechno je jinak, než jsem si myslel... :( Ty odkazované webové stránky, ač vypadají jako dílo chaotického a psychicky narušeného jedince, zcela jistě obsahují tu jedinou ryzí a všeobjímající pravdu a já díky jim konečně prozřel :idea: Jak jsem mohl být tak hloupý... :cry: :twisted:

PS: Tohle téma začalo být pro můj prostý mozek příliš složité a proto se pokorně stahuji do ústraní a přenechám jej těm povolanějším... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
Uživatelský avatar
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 705
Registrován: pát 18. led, 2008 0:00

Příspěvekod luen » pon 23. led, 2012 23:15

ze jsme masirovani mediama je jasna vec ... uvedu jeden, mozna vice prikladu.

1) velka tsunami zasahne thaisko. cina byla prvni kdo poskytl humanitarni a financni pomoc ze vsech statu (je blizko, takze zadne velke prekvapko). jenze ta zla cina poskytla nejvetsi pomoc ze vsech statu a nikde, v zadnych "zapadnich" mediich o teto zprave ani tuk.
amerika nejvice slibila, ale jak uz v techto krajinach bejva zvykem, kecy, kecy a zase jenom kecy a zustalo u slibu ...

2) v cine, rusku, pakistanu bezi X mesicu reklamy jako <>, ze se bude konat nejvetsi vojenske cviceni v historii nasi planety ... zapadni zdroje (jako treba cnn, fox a desitky, ne-li stovky dalsich tv kanalu) komentuji celo vec tak, ze se mozna schyluje k valce mezi cinou a pakistanem a ze i ruska armada dela pohranicni manevry ...

3) celej svet se zacne, resp. nekdo ho zacne strasit, pred neuveritelnou pandemii sarsu, ktera je v cine. nemoc je neuveritelne kruta, virus agresivni a bez milosti zabiji ... a jaka je skutecnost uz kazdej z vas vi, ne? sam na nej uz nekolik let neuspesne umiram :lol:

bez ohledu na to, jestli je nekdo pravicak, levicak, verici, ateista ... tohle je zase realnej pohled z druheho brehu, kterej tady mnoha lidem unika ... a to i pres to, ze se tito lide oznacuji za pragmatiky, realisty ...
nekdo ma dobrej kseft a ten nekdo ma zajem na tom, aby mu kazdej kkt z ulice (hakosi - at uz v sacku nebo munduru) videl do karet :wink:
muzeme hrat hru na kkty a nechat se unaset pocitama ze na nas governmentu (at uz je to elita u nas, ve statech a nebo v cine) zalezi ... uprimne kazdemu tento postoj zavidim :wink:

ja par politiku hlidal u nas, v rusku ... byl jsem ve styku s jejich obchodnima partnerama (lobby), kamarady ... :lol: kdyz to prezenu, tak jeden zmrd vedle druhyho.
jde jen o to, aby se to neprovalilo, kdyz uz se to provali, tak aby se nic nedokazalo, kdyz uz se to dokaze, tak aby se mohlo rici, ze se tim zakon neporusil a kdyz uz se porusi a vsechno se posere, tak se odejde do politickeho duchodu ... na nem se zazracne zbohatne a my debilni slapky to zatahneme :lol:
a do toho se jeste najde mnoho blbcu, kteri z toho maji hovno, ale budou je hajit.

cloveka zmeni jen dve veci:

utrpeni

a

zazrak

... na zazraky nikdo neveri, tak se k tomu poznani musime protrpet ... v dobrem vam tedy preji at si projdeme vsemoznyma srackama, pak nebudete odkazani na to, co vam rika v televizi slecna hlasatelka :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

Příspěvekod Dalt » úte 24. led, 2012 0:01

s timhle souhlasim - ja jen aby bylo jasno (myslim ze to tady uz stejne zaznelo) - nepopiram konspiracni spiknuti (to je proste fakt kterej se deje dnes a denne), jenom mi zkratka vadej evidentni konspiracni TEORIE ktery jsou naprosto ulitly a funguji vlastne jenom na (realne nepodlozeny) urcity vire
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Uživatelský avatar
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 692
Registrován: stř 25. říj, 2006 23:00
Bydliště: Litomyšl

Příspěvekod luen » úte 24. led, 2012 0:35

Dalt píše:s timhle souhlasim - ja jen aby bylo jasno (myslim ze to tady uz stejne zaznelo) - nepopiram konspiracni spiknuti (to je proste fakt kterej se deje dnes a denne), jenom mi zkratka vadej evidentni konspiracni TEORIE ktery jsou naprosto ulitly a funguji vlastne jenom na (realne nepodlozeny) urcity vire


Jirko v pohode,
mam te za inteligentniho kluka, jen mas desny idealy, ale to cas obrousi :wink:

Nicmene doplnil bych svuj predeslej prispevek. Je na to bezva prostredek ... chce to zvednout svoji linou prdel a cestovat, nejlepe po nejakou dobu zit v jinych kulturach.
Casto slychavam jak resi treba Tibet nakej Kryspinek Vocasku, kterej nikdy nebyl dal, nez na konecne metra :twisted:
A hlavne prece celej svet a spolecnost v nem, je samotnym dukazem toho, jak "uspesne" to koulime ... neni treba zadnych konspiraci :idea:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

Příspěvekod Gino » úte 24. led, 2012 8:22

Tvl tohle by měl luen napsat na lejstro, vytisknout, zarámovat a prodávat za 5kč (aby se mu vrátily náklady) každýmu, kdo projde kolem. Ámen.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1831
Registrován: stř 07. dub, 2004 23:00
Bydliště: Uz zase CR

Příspěvekod fakt » úte 24. led, 2012 9:22

luen píše:3) celej svet se zacne, resp. nekdo ho zacne strasit, pred neuveritelnou pandemii sarsu, ktera je v cine. nemoc je neuveritelne kruta, virus agresivni a bez milosti zabiji ... a jaka je skutecnost uz kazdej z vas vi, ne? sam na nej uz nekolik let neuspesne umiram :lol:



Tohle je dobrý.
A souvisí to s našim myšlením. Neprogramujte se negativně. Konec světa nebude. Krachne to především jim. Krachů a zkáz civilizací už v minulosti bylo a co. Vyměnili se ti nahoře a dál na ně makali ti dole.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1363
Registrován: pon 02. led, 2006 0:00

Příspěvekod Gino » úte 24. led, 2012 9:31

Doporučuji přečíst knihu od britského "spisovatele" (bývalého příslušníka SAS) jménem Andy McNab s názvem Temná zima. Docela zajímavé. Tyhle zprávy o SARS a jiných ptákovinkách se samozřejmě vypouští účelně, aby se odvedla pozornost od jiných problémů.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1831
Registrován: stř 07. dub, 2004 23:00
Bydliště: Uz zase CR

Příspěvekod DrGlock » úte 24. led, 2012 12:02

K téhle diskusi mě napadají tři poznámky:

1) Zkuste se zamyslet nad tím, jestli platí výrok "Média nás informují o tom, co se děje." nebo "Děje se to, o čem nás informují média.".

2) Nelze mít lidem za zlé, že věří různým konspiračním teoriím, nepravděpodobným názorům a pohledům na svět. Bohužel, schopnost věřit něčemu nebo někomu, aniž bychom měli jediný důkaz že je to pravda, je naše evoluční výhoda. V minulosti (a platí to i teď) hrálo zásadní roli pro přežití, jestli člověk fungoval samostatně a staral se sám o sebe, nebo žil v nějaké tlupě či společenství, kde si lidé pomáhali navzájem. Samostatně myslící a fungující jedinci prostě časem vymřeli. A byly to právě společenství držená pohromadě nějakým vyšším principem, kultem osobnosti, vírou v nadpřirozené bytosti, bohy, Boha, apod., kde se pěstovaly schopnosti společně fungovat a dělit se, které měly největší šanci na přežití v těžkých časech. K tomu trocha náboženského fanatismu a svatých válek, až to postupně dospělo k dnešnímu stavu, kdy drtivá většina lidí věří v nějakou formu božské bytosti či bytostí, nechávají se zlákat do různých sekt, apod. A podobně jako máme schopnost uvěřit v Boha, aniž by měl kdokoliv jakýkoliv důkaz, máme schopnost snadno uvěřit všelijakým nepodloženým konspiračním teoriím, apod. Hlavně u nás, kde komunisti ve společnosti celkem úspěšně potlačili víru v Boha, mají lidé tendenci nějak tu přirozenou potřebu "věřit" něčím naplnit.

3) Pokud existuje více možných vysvětlení, platí Occamova břitva: "Pokud pro nějaký jev existuje více možných vysvětlení, nejpravděpodobnější je to nejjednodušší."
Jan Bednařík
www.RBSD.cz
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 388
Registrován: pát 20. říj, 2006 23:00

Příspěvekod Jian » úte 24. led, 2012 13:27

DrGlock: mno co se evolucnich vyhod tyce, tak vira ma i mnohem "primejsi" efekt - verici lide byvaji stastnejsi, spokojenejsi, mene se potykaji s vysokym tlakem (a i mrtvice jsou u nich udajne vzacnejsi) atd. Doporucuju namatkou Six Impossible things before breakfast: The Evolutionary Origins of Belief od L. Wolperta. :wink: Samozrejme, rec je predevsim o vire v nejake to "nadprirozeno" (nabozenstvi). Celkove vzato je tech hypotez ale hodne a mnohe z nich jsou pomerne "divoke".

A jeste me napadla jedna poznamka pro Dalta - klidne cestuj a sbirej vlastni zkusenosti (tak jako jsem to vzdy delal a delam i ja), nicmene nepocitej s tim, ze ti to nejak moc pomuze v diskusich (zvlaste pak ne v tech internetovych :wink: ). Pokud totiz nekdo proste "potrebuje mit pravdu"/"musi mit pravdu", nemusi stacit ani vlastni zkusenost... max. se mu klidem muzes vysmat. :)
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 588
Registrován: ned 10. čer, 2007 23:00

Příspěvekod pavela » úte 24. led, 2012 14:43

Lidé jsou ovce zhypnotizované médii a schopné popřít i to co vidí na vlastní oči. Proč politici slibují, že vše bude lepší a je to jen a jen jen horší? VŽDY. Je to náhoda, neschopnost? Nebo přesně připravený plán? Proč o Číně blábolí každý idiot který nebyl dál než na poslední stanici metra a ví přesně, jaký je to tady komunistický koncentrák a přitom debil nevidí, že mu berou i ty základní lidské svobody a práva, odírají ho o všecko, zadlužují a otravují kdejakými jedy, od fluoridu sodného počínaje a chemoterapií konče? Že ho nutí utahovat si donekonečna opaskytak, aby se parta vyvolených a jejich děti měli dobře? A že žádné utahování opasků ani jiné zázračné metody geniálních politiků a ekonomů NIKDY nevedou ke zlepšení ale jen k větší a větší bídě? Troubové si nikdy nepoloží otázku, proč je na západě krize a proč v Číně naopak ekonomický růst? A co to má společného s bankami? Ale pardon, REUTER ovci úspěšně zásobují bláboly o tom, že se to v Číně jistojistě každou chvíli zhroutí. Bláboly o nemovitostní bublině která praskne a podobná propaganda zaplacených ekonomů, která se ne a ne vyplnit( trh s nemovitostmi v USA krachnul kvůli neúnosnosti dluhu, v Číně se zpomalil, protože v Pekingu zakázali šmelinu s byty, ne proto, že by lidi neměli prachy!) Propaganda, idiocie a blbství vítězí. Luene to je marný, lidi jako COHEN budou donekonečna obhajovat jednu zjevenou pravdu kterou předkládá 5 hlavních majitelů světového mainstreamu kterým to dává na stůl šéf nejvyšší, Rotschildovo REUTERS :lol: Pravda je zkrátka jen to,. co je v televizi. Dr. Joseph Goebbels by si radostí stříknul do textilu... Tak daleko už dostoupila Orwellova noční můra. Už teď je politicky nekorektní pokládat si nevhodné otázky a spojovat si souvislosti. Zanedlouho nastoupí na nebezpečné myšlenky ideoopolicie. Patriot act a Guantanamo byla jen předehra. Bude povinné věřit jedné zjevené pravdě, případně její dobře připravené opozici(i když na demokracii si už lidi jako Albright, Obama, Hillary Clinton nebo Kissinger ani nehrajou. Graver, nech se překvapit, takhle to začíná: http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/170-sorosova-hlasna-trouba-apeluje-na-google-aby-perzekuoval-konspiracni-teorie http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/162-co-si-myslim-o-sopa DALT: NWO jsou blázni? To jako myslíš koho? Ti kteří o NWO otevřeně mluví? Bush, Clinton, Obama nebo Kissinger? V tom bych souhlasil... Ti lidi jsou satanisti a šílenci. A táhnou svět už potřetí do války. jak ostatně bylo napsáno nejen před 100 lety v protokolech ale i v knize Morals and Dogma generála zednářstva a Rotschildova agenta Alberta Pike. Znovu se ptám, viděl jsi http://www.ulozto.cz/8355639/novy-svetovy-rad-flv když to šmahem odsuzuješ? Nebo jsi nic neviděl a odsuzuješ globálně vše, co nepochází z Reuters? Kontrolní otázka, existoval v historii prezident USA který splatil celý státní dluh?
Xing Yi Quan: Zhang Baoyang-Du Fukun
Shaolin: Shi Su Xi-Shi De Yuan
Bagua: Li Ziming-Ling Changyong, Gao Ziying-Shao Jinzhang
Taiji:Chen Fake-Tian Jianhua(Chen),Yang Zhenji-Zhou Fengyun,Li Tianji-Liu Guochen(Yang),Li Binci-Jin Lian(Wu吴)
atd.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod DrGlock » úte 24. led, 2012 15:21

pavela: Já netuším, kam na to chodíš, že máš takové názory. Ale jen jako drobný střípek vidím, že se mýlíš s tím fluorem v zubní pastě. Mám v rodině vystudovaného zubaře i inženýra chemie, a od nich relevantní informace o škodlivosti fluoru. Fluor v zubní pastě je v tak malém množství, že na zdraví nemá žádný negativní vliv, a naopak má velmi pozitivní vlivy co se týče vývoje zubů a obnovy zubní skloviny. Tak už se nemusíš bát a klidně si začni čistit zuby zubní pastou. A možná když trochu zapátráš a poptáš se i v jiných oblastech vědění, zjistíš, že se mýlíš i ve spoustě dalších věcí...
Jan Bednařík
www.RBSD.cz
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 388
Registrován: pát 20. říj, 2006 23:00

Příspěvekod graver » úte 24. led, 2012 16:07

pavela píše:Lidé jsou ovce zhypnotizované médii

Jsou, jasně že jsou. To není nic nového. Jenže, pavelo, proti tomu očkování není. Jen málokdo dostane šanci udělat si názor pomocí osobního angažmá. Tvoje konstatování na mě působí tak trochu jako kdybys sebe samotného viděl někde jinde - někde vysoko nad těmi nablblými béébéé ovečkami stojí někdo, kdo Ví - tak nějak? Nebo je to jen o tom, z jakých "médií" kdo čerpá a jaké "poučení si z nich vybírá? Anebóó... Není to třeba o tom, že si někdo nejdřív udělá názor a pak selektivně vybírá zdroje, které mu ho potvrdí?
Víš, jaký je skutečný problém většiny ovcí? Myslí si, že jsou vlci...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod PC » úte 24. led, 2012 17:01

DrGlock píše:Ale jen jako drobný střípek vidím, že se mýlíš s tím fluorem v zubní pastě. Mám v rodině vystudovaného zubaře i inženýra chemie, a od nich relevantní informace o škodlivosti fluoru. Fluor v zubní pastě je v tak malém množství, že na zdraví nemá žádný negativní vliv, a naopak má velmi pozitivní vlivy co se týče vývoje zubů a obnovy zubní skloviny. Tak už se nemusíš bát a klidně si začni čistit zuby zubní pastou. A možná když trochu zapátráš a poptáš se i v jiných oblastech vědění, zjistíš, že se mýlíš i ve spoustě dalších věcí...


Prý to není tak jisté .....
http://zdravi.doktorka.cz/fluorizace/
Můžeš nám dát odkaz na tu studii, nebo napsat jak se jmenuje a kde ji najdem?
Pavel Codl
Chen Taijiquan - Chen Style Practical method
陈式太极拳
www.taijiclub.cz
pavel@taijiclub.cz
+420 602 213 628
PC
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 569
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00

Příspěvekod Rainbird » úte 24. led, 2012 17:19

DrGlock píše:3) Pokud existuje více možných vysvětlení, platí Occamova břitva: "Pokud pro nějaký jev existuje více možných vysvětlení, nejpravděpodobnější je to nejjednodušší."

Entium varietates non temere esse minuendas

Další dva příklady Determinačního chaosu :)
1) http://www.youtube.com/watch?v=brs8l-Jzbl4

2) http://www.trilateral.org/go.cfm?do=Page.View&pid=36
V letech 1977 až 1989 byl členem KSČ, v období 1991 až 1998 pak členem ODA, kde také zastával post místopředsedy strany.
Rainbird
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 43
Registrován: pát 04. bře, 2005 0:00

Příspěvekod DrGlock » úte 24. led, 2012 17:28

PC píše:
DrGlock píše:Ale jen jako drobný střípek vidím, že se mýlíš s tím fluorem v zubní pastě. Mám v rodině vystudovaného zubaře i inženýra chemie, a od nich relevantní informace o škodlivosti fluoru. Fluor v zubní pastě je v tak malém množství, že na zdraví nemá žádný negativní vliv, a naopak má velmi pozitivní vlivy co se týče vývoje zubů a obnovy zubní skloviny. Tak už se nemusíš bát a klidně si začni čistit zuby zubní pastou. A možná když trochu zapátráš a poptáš se i v jiných oblastech vědění, zjistíš, že se mýlíš i ve spoustě dalších věcí...


Prý to není tak jisté .....
http://zdravi.doktorka.cz/fluorizace/
Můžeš nám dát odkaz na tu studii, nebo napsat jak se jmenuje a kde ji najdem?


V tom článku se píše o přidávání fluoru do pitné vody, nikoliv do zubní pasty, a tendenčně tam motají páté přes deváté. Pokud vím, tak přidávání fluoru do pitné vody a pití takové vody nemělo dostatečně prokazatelné účinky na kvalitu zubů a prevenci zubního kazu, tak se od toho upustilo. A nehraje v tom roli žádný ostrý spor mezi klasickými lékaři a alternativními léčiteli, jak se snaží namluvit v tom článku (teda pokud to není myšleno tak, že alternativní léčitelé jsou zásadně pro fluorizaci vody, navzdory vědeckým výsledkům). Ze zubní pasty se ten fluor dostane přesně tam, kde je potřeba, ve vhodné dávce, a není proto třeba nákladně přidávat fluor do vody.
Jan Bednařík
www.RBSD.cz
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 388
Registrován: pát 20. říj, 2006 23:00

Příspěvekod pavela » stř 25. led, 2012 4:10

DrGlock píše:pavela: Já netuším, kam na to chodíš, že máš takové názory. Ale jen jako drobný střípek vidím, že se mýlíš s tím fluorem v zubní pastě. Mám v rodině vystudovaného zubaře i inženýra chemie, a od nich relevantní informace o škodlivosti fluoru. Fluor v zubní pastě je v tak malém množství, že na zdraví nemá žádný negativní vliv, a naopak má velmi pozitivní vlivy co se týče vývoje zubů a obnovy zubní skloviny. Tak už se nemusíš bát a klidně si začni čistit zuby zubní pastou. A možná když trochu zapátráš a poptáš se i v jiných oblastech vědění, zjistíš, že se mýlíš i ve spoustě dalších věcí...
HAHA, tak ať se pan dentista místo opakování propagandy vrátí do školy a zopakuje si chemii. Především v pastě (ve VŠECH pastách vyráběných koncerny) není fluor nýbrž fluorid sodný. Smrtelná dávka pro 70kg člověka se odhaduje na 5-10 g. Viz: http://cs.wikipedia.org/wiki/Fluorid_sodn%C3%BD Neexistuje ŽÁDNÁ vědecká studie, která by dokazovala, že má fluorid sodný jakýkoliv vliv na zubní sklovinu. Ale stalo se to všeobecnou pravdou, protože to ministerstvo pravdy pomocí REUTERS hustí do lidí desítky let, i do dentistů. (totéž jako chemoterapie, léky s tolika vedlejšími účinky a s účinností v rámci statistické chyby by neměly být vůbec schváleny jako léčivo, je lepší nechat lidi s rakovinou umřít samotné,něco o tom vím, protože chemoterapie zabila mého tátu mnohem drastičtějším způsobem než sám nádor, nesmyslně a přesto, že primář-můj kamarád- souhlasně s Du Fu Kunem říkali, že to ASI spíše ublíží než pomůže, tehdy jsem bohužel nevěděl to co teď a co je to za svinstvo a špinavý kšeft. Totéž AZT a AIDS. Jenže to by liga proti rakovině propagující chemoterapii a mediálně likvidující každého kdo si dovolí pochybovat, včetně českých vědců, nesměla patřit Davidu Rockefellerovi...) Paradox je, že je to všeobecně známé a jako mnoho skutečností, které mají lidé na očích ale přes hypnózu médií a propagandy jí nevidí. Kontrolní otázka-chyták pro pana dentistu: KDO první používal fluorování? a) Adolf Hitler b) Bergmann, zakladatel gulagu v SSSR? A abychom se vrátili k BU, protože to s tím souvisí, šišinka mozková(pineal gland) jejíž aktivace vede k "osvícení", ta kterou každé náboženství včetně buddhismu trénuje nejen pomocí meditace ale i hlásky Óm (nenapadla vás nikoho souvislost s "křesťanským" či "židovským" Ámen neboli egyptským Ámon-Ra?) je právě místo, které je programově likvidováno Fluoridem Sodným. Nejen "redukce"(=vyvraždění) lidstva na 1/3 jak propaguje otevřeně Havlův Římský klub,CFR nebo TC ale i proměna lidí v ovce je cílem fluorování. Takže asi tak. Cvičení bojových umění, omezení přísunu jedů do těla, odmítnutí sledování televize, aktivace pineal gland pomocí manter a meditace, to vše pomáhá člověku v odpoutání od matrixu. Jestli ovšem někomu připadá jeho svět matrixu pohodlný a příjemný, je to jeho věc. A pokud si někdo nevímsiceproč "váží" Václava Havla, je mu to též přáno, viz fotodokumentace: http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare je v dobré společnosti...
Xing Yi Quan: Zhang Baoyang-Du Fukun
Shaolin: Shi Su Xi-Shi De Yuan
Bagua: Li Ziming-Ling Changyong, Gao Ziying-Shao Jinzhang
Taiji:Chen Fake-Tian Jianhua(Chen),Yang Zhenji-Zhou Fengyun,Li Tianji-Liu Guochen(Yang),Li Binci-Jin Lian(Wu吴)
atd.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod graver » stř 25. led, 2012 10:02

pavela píše:odmítnutí sledování televize

A co internet?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod Dalt » stř 25. led, 2012 10:05

nemam slov...
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Uživatelský avatar
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 692
Registrován: stř 25. říj, 2006 23:00
Bydliště: Litomyšl

PředchozíDalší

Zpět na off-topic

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků