Moderátor: PC
pm píše:Kratke video od McGilla o leh-sedech, hyperextenzich, flexibilite patere, zvedani "nohama" apod., aneb info ktere sem pisu uz roky.
vice nez doporucenihodne videt!
http://www.youtube.com/watch?v=033ogPH6NNE
cohen píše:v piatok som chvilu pozeral ME vo vzpierani, tak som si spomenul na marcela, mohol by dat nejaky report o svojom progrese
will píše:Kolik ti je let ? Po 35 lidi co makaj v posilce ve většině případů loket cítí, ale až takhle moc, to není normální. To není pouze vzpěračkými cviky, ale kombinací cvičení BU a tréninku v posilce nebo u tebe těmi vzpěračskými cviky což je vlastně jedno. Vím to z vlastní zkušenosti, kdy jsem byl úplně v pohodě, tahal jsem v posilce těžký váhy a o loktech jsem vůbec nevěděl, až do jednoho dne, kdy jsem si při sparingu malinko loket načal, nejdřív nic, ale po čase se to začalo ozývat. Teď o lokti vím, ale zatím mě to nijak neomezuje uvidím co to udělá do budoucna a stalo se mi to jedním nekontrolovaným úderem v zápalu boje. Dále také hodně záleží na genetice někdo třeba může do vysokého věku tahat železo a někdo je ve 30 hotovej. Obecně se říká, že po 35 trvdě makat už je hodně o zdraví, je třeba zvážit, zda už posilku úplně nevynechat nebo jet pouze kompenzační cviky. Jinak by mě zajímalo jestli to jde operovat nebo jestli tam třeba taky dávaj endoprotézy jako u kyčlí.
wand píše:Marcelo a techniku pri tych vzpieracskych cvikoch si mal vychytanu?
wand píše:Na crossfite mne osobne vadi jedna vec a to su prave vzpieracske cviky na vysoky pocet opakovani a aj mrtvy tah ma maximalny pocet opakovani. Vzpieraci idu max 3 opakovania a pri crossfite sa tam luska pre niektorych WODoch aj 20 a viac. To je cesta do pruseru. Pri tychto cvikoch je technika najdolezitejsia a neda sa udrzat ked to robis x krat a na cas...Ale asi mas pravdu, ze pre normalneho cvicenca je lepsia klasicka posilka, tam sa tak rychlo nedodrbes...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník