Tak tohle jsem už nevydržel a Runarovi se divím, že to vydržel, tak dlouho. Pro PM hele neber to jako osobní útok, ale ty jsi těžkej teoretik a praxe nikde. Nezlob se, i když s Runarem ne vždycky souhlasím, tak ve většině věcí co, zde i dříve napsal, co se týče téhle problematiky má pravdu. A co se týče tebe, tak kašpárky z nás můžeš dělat jenom do určitý doby, ale já ti to nežeru. Ty to máš sice hezky nastudovaný, ale to je tak asi všechno, praxe nikde, kdybys měl praxi tzn. něco v posilce odtaháno, tak bys byl skromnej a nepsal bys to co tady píšeš, nezlob se, ale je to těžce k smíchu a si myslím, že i víc lidí ví o co go, ale taktně mlčí

. Sám si psal, že bench necvičíš, já ho cvičím přes 20 let, jo začínal jsem s "frantou", a cvičili jsme podle arnolda, no a co. Nezlob se, ale ten "franta tě strčí do kapsy" i s těma tvýma "koulema", to myslím vážně. No a ten obrat, že na jednou může být bench dobrý a přitom dříve nahovno, tak o tom si myslím své, ale dám ti dobrou radu, jestli chceš na semináři něco "učit" z velkou činkou vem si tam někoho, kdo tomu opravdu rozumí, protože by to mohlo být těžce OT a v neposlední řadě tady jde o zdraví. A neber to zle mě jde hlavně o člověka

.