Moderátor: PC
cohen píše:nie, ze zacnete krmit trolla!
![]()
pm píše:cohen píše:nie, ze zacnete krmit trolla!
![]()
neboj, willa uz mam v ignor listu uz dlouho, ted jsem jen na chvili vystrcil hlavu, a budu ho vesele ignorovat dale (asi jako 99,9% lidi zde na serveru)
will píše:z knížek všechno nevyčteš, ono to chce fakt tu praxi, a tu nezískáš jen tím, že si uděláš nějakej kurz. Obnáší to léta poctivého tréninku, je to hodně o zkušenostech.
pm píše: willa uz mam v ignor listu uz dlouho, ted jsem jen na chvili vystrcil hlavu, a budu ho vesele ignorovat dale (asi jako 99,9% lidi zde na serveru)
Gusep píše:will píše:z knížek všechno nevyčteš, ono to chce fakt tu praxi, a tu nezískáš jen tím, že si uděláš nějakej kurz. Obnáší to léta poctivého tréninku, je to hodně o zkušenostech.
sorry za OT ale WTF?? will, mas ty aspon trosku predstavu co je to RKC a aky ludia za tou organizaciou stoja? ..jasne ze nie, to bola iba recnicka.
will píše:Gusep píše:will píše:z knížek všechno nevyčteš, ono to chce fakt tu praxi, a tu nezískáš jen tím, že si uděláš nějakej kurz. Obnáší to léta poctivého tréninku, je to hodně o zkušenostech.
sorry za OT ale WTF?? will, mas ty aspon trosku predstavu co je to RKC a aky ludia za tou organizaciou stoja? ..jasne ze nie, to bola iba recnicka.
Hele já proti koulím nic nemám, a nic neodsuzuju (třeba si je taky koupím), to bylo jen obrazné, jestli jsi četl pozorně dřívější příspěvky PM snadno pochopíš o co mi šlo
.
ukropcany píše:Do kelu, nejako som nezbadal, kedy sme prešli zo sily na kulturistiku... fok...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků