Moderátor: PC
pm píše:...Variantu alá Cook jsem btw. nekomentoval., protože to nemá cenu, kdo s kettlebell a velkou činkou cvičí, ví přesně proč a jak - kettlebell deadlift má v systému cvičení s kettlebell svojí jasnou roli a účel (ne, max síla to opravdu není), to že jej hned někdo mrskne do pytle s barbell DL a pláče že 32 kettlebell není 200 kg na čince není můj problém...
pm píše:...Gray Cook je looser, až budu potřebovat radu, zeptám se profíků na bojovaumeni.cz
nic, ztráta času, jestli tě to Genesis zajímá, zeptej se jinde...
will píše:ale v liftu a kulturistice
fakt píše:levakbob píše: O zkušenostech pm v oboru BU myslím nikdo nepochybuje.
..
Přemýšlej, než něco napíšeš. Takových vět se může zase někdo chytit a bude tady zbytečný flame.
levakbob píše:will píše:ale v liftu a kulturistice
Tak to máme štěstí, že je tohle forum o něčem jiném co? O zkušenostech pm v oboru BU myslím nikdo nepochybuje.
Můj vzkaz pro všechny, co se v téhle "blitce" (už to nejde popsat jinak) angažují: Fakt se divím, že se na to už nevyserete, každý na to má svůj názor a nikdo tu nemůže říct, že pro jiného funguje to, co sám propaguje, nejlépe ze všeho. Nic univerzálního neexistuje, ať už jde o KTB/BW/VO a jiný udělátka. Tahle "debata" je stejná jako kdybyste se hádali čí BU/BS je lepší...
fakt píše:Když to, Dalte, napíšeš do threadu o ketlech, uhodíš hřebíček na hlavičku.
fakt píše:V tom případě se raduji z tvého nadšení.
Je to takové ... čisté.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník