cohen píše:jo, mozes zacat robit high pull, ten je narocnejsi. alebo striedat swing a high pull. resp. si pomedzi swingy obcas podla potreby supnut zopar high pullov. aspon ja by som siel tymto smerom.
cohen píše:si pockam, kym to pm hodis na youtube
darfi píše:Ahoj, vyrobil si to někdo z betonu? Hoďte sem prosím rady a zkušenosti, jakou formu kdo použil, i fotky by byly super. Díky.
Toman píše:darfi píše:Ahoj, vyrobil si to někdo z betonu? Hoďte sem prosím rady a zkušenosti, jakou formu kdo použil, i fotky by byly super. Díky.
Asi nikdo. Beton má cca 3-4x menší měrnou hmotnost než ocel takže rozměry by byly 3-4x takové oproti standartní kuli. Tzn. i těžiště úplně jinde.
Já jsem si před lety když ještě prakticky nebyly k sehnání vyrobil 20ky ze staré činky monobloku. Ty dvě mne vyšly asi na 300 Kč. Mám je dodnes
Toman píše:Beton má cca 3-4x menší měrnou hmotnost než ocel takže rozměry by byly 3-4x takové oproti standartní kuli
graver píše:Toman píše:Beton má cca 3-4x menší měrnou hmotnost než ocel takže rozměry by byly 3-4x takové oproti standartní kuli
Já mám 16 kg beton v plastu - obvod 71, průměr 23. Jak je velká ta echt železná, nevím.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků