Právě že u Allkampf-jitsu se mi líbilo ,že to je jako klasické Jujutsu ,ale trénují se tam i kopy a údery. Ale spíše se mi na tom líbilo to ,že je to upravená forma Jujutsu ,což samozřejmě BJJ je taky ,ale Allkampf-jitsu mi přislo víc "exotičtější" ,bohužel časově mi jejich tréninky vyhovují jedině v klubu v Kladnu a takhle je to hodně i u ostatních sportů. Hledal jsem třeba Sambo,JKD atd. ,ale většinou mají tréninky úterý a čtvrtek ,což já nemůžu. Jak jsem psal na začátku ,potřeboval bych ,aby aspoň jeden z tréninků byl ve středu. Jinak zápas je dobrý nápad ,ale neumím si sám sebe představit jak budu cvičit mosty a posilovat krk. Judo je lákavé ,protože občas nemůžu pořádně zabrat u některých hodů ,kvůli tomu ,že můj protivník je o hodně těžší než já, ale chvíli jsem ho dělal a nějak mě nezaujalo. U BJJ se mi zas nelibí ,že bych se nemohl pořádně oprostit od prostředí MMA ,protože mi příde ,že v ČR se učí BJJ spíše jako složka MMA ,než jako samostatné umění a taky se mi na něm nelibí celková strategie. Spíše bych chtěl využívat porazy a hody k tomu ,abych pak mohl protivníka dobíjet a né ho zkoušet páčit nebo škrtit.
Nejvíce by mi vyhovovalo třeba Combat Sambo ,ale co jsem tak koukal ,tak najít klub Combat Samba v Praze a ještě tak aby měli tréninky ve středu je nemožné

. Ale jinak díky za rady

.