toddb píše:Cohen: Vyléčil jsem achillovku (doufám), tak jsem trošku přidal, za necelé dva týdny běžím desítku v praze, pak ještě jednu a 15.9. ústecký půlmaraton.
ukropcany píše:S týmto sa moje pozorovanie výkonnosti borcov u nás v gyme prudko rozchádza. Tí, ktorí majú nabehané veľké kilometre, tak tí nekompromisne súperov utrácajú, tí ktorí frčia iba na intervaloch a posilovaní na to nemajú na konci zápase dostatok energie. Oni idú ako tornádo na začiatku, ale keď sa súpera nepodarí zložiť (čo sa väčšinou nepodarí), tak potom už chodia ako ožratí...
![]()
Inak osobne si neviem predstaviť ako by som po posilovaní mal ešte odbehať nejaký interval... aký intervalový tréning máš presne na mysli, vieš byť konkrétny? Pretože u mňa to 20x200 m... a po posilke neviem, či by som na to mal energiu...
ukropcany píše:4cohen - no to považujem z každého uhlu za málo, to je len na skutočne rekreačnej úrovni, že "nech nie som úplné ...". Celkovo to Tvoje behanie po posilke nechápem, ale OK...Už min. preto, lebo raz do týždňa by to nejaké bežecké intervaly chcelo. Inak nem rýchlosť...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků