WT a Fighter's

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Anonymní » stř 02. črc, 2003 22:28

kraken píše:
VT guy píše:souhlasim, az na jednu vec - prohlaseni prece neni prohlasenim I. Rzounka, ale nekolika Ving Chun skol!


nebolo to namierene proti I.R., ale je to jediny z tych co su dole pod stanoviskom k EWTO sracke podpisany a o ktorom si myslim, ze je posledny v cechach, kto potrebuje reklamu na WCH. Resp. ked zoberiem do uvahy informacie, ktore som si precital na jeho web strankach nechapem, ze ho to vobec sere. Ved to je viacej na smiech ako na nejake stanovisko.

Jediny koho to moze opravnene stvat su ludia, ktory potrebuju nahanat ziakov do svojich skol aby im to vynieslo nejake zisky vid EWTO.

A len tak mimochodom. Ten kto tvrdi, ze by chcel mat vo fighters magazine reklamu resp. informaciu o svojej skole z inych dovodov ako obchodnych najskor klame.
:)


Krakene, napadlo Te ze existuje neco jako "princip" a ze stoji za to ho hajit ? IR ve FIGHTERs nenapsal ani radku asi 4 roky a co ja vim ani ho to netrapi a neusiluje o to , ze :wink: ?! Kdyz nechapes, ze to je proste omezovani kolobehu informaci, smerovani k ucelnemu ovlivnovani, proste SVINARNA jak od EWTO tak casopisu, tak nevim k cemu ti slouzi mozek...
Reklamu nepotrebuje nikdo, ucpat hubu ostatnim potrebuje leckdo - a o to jde, troubeline :wink: , ze se nekdo snazi OVLIVNOVAT... jak jinak bys treba vedel ze se to deje ? Nejde o priblble clanky - to je sracka vzdycky a od kazdeho... Jde o skutecnost samotnou. Je to na Tebe moc slozite ? Nechapes ze kdyz se to stane jakemukoliv jinemu stylu, je to stejna SVINARNA ???!!! Ze se jedna o to ZE SE TO VUBEC STALO ??? Vsichni me tu pripadate jako idioti , kteri rozebiraji kdo co napsal a nechapete PROC ...
PS - slovensky rozumi cesi stejne dobre jako Ty - kokot, pica, kokot zajebany. Vic toho nepotrebujou, vic toho nepouzivate :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

 

Re: nechapem

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 9:09

kraken píše:ok to co spravilo EWTO je trapne. Je to dokaz ze im ide o kseft a potrebuju vacsiu reklamu. Je to velmi dobry obchodny tah - nie je to ale nic ine. Otazka znie. PRECO TO VADI I. Rzounkovi ? Je to tak isto absurdne ako ze by vadilo jeho majsterov v cine, ze o nom nebudu iformovat ludi v cechach v nejakom platku co sa vola Fighters magazin ? Napr. ja som si to v zivote nekupil a nekupim si to. Naco? je to plne bullshitov. A to vam vadi, ze tam nebudete? Mali by ste byt radi. :)
:D Ked je nieco dobre preda sa to samo. Tak isto ako IVAN si nenasiel majstra cez inzerat vo fighters magazine tak si myslim, ze nepotrebuje aby tam o nom boli clanky. A ak to potrebuje potom je to prinajmensom zvlastne. Ked nieco robim pre radost je mi reklama ukradnuta, ze ano.
Takze o co komu vlastne ide je dost dobra otazka na ktoru by mali odpovedat aj ty co im prekaza aku svinacinku EWTO urobilo.


ps: upozornujem pripadnych mudrakov z radov ceskej populacie, ktory by sa chceli navazat do skutocnosti, ze som Slovak a pisem po slovensky, ze po cesky rozumiem lepsie ako oni po slovensky co je vysada nas slovakov :) pripadne nejasnosti rad vysvetlim aj rukolapne. :evil:


Přesné! - Ale proč ten zamindrákovaný dovětek? Co má s dobrou a dobře formulovanou myšlenkou společné to že si slovák?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Re: nechapem

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 9:10

Přesné! - Ale proč ten zamindrákovaný dovětek? Co má s dobrou a dobře formulovanou myšlenkou společné to že si slovák?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Re: nechapem

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 9:20

Anonymní píše:Přesné! - Ale proč ten zamindrákovaný dovětek? Co má s dobrou a dobře formulovanou myšlenkou společné to že si slovák?


Ahoj,
co resis ? Co tam bylo tak dobre formulovano ? Napis to ! Ja v tom prispevku nasel jen spekulace a zhovadily uvahy mimo tema, ktery je - "je spravne si podplacet casopis aby nepsal o ostatnich, ale jen o me ? " ! misto toho spekulujete o tom kdo a zajkych pohnutek to podepsal. Az budete videt zlodeje jak neco krade, zavolate straznika a ten prosacuje vas misto toho aby honil toho kdo krade - prijde vam to normalni? Takhle se chovate. Jenze ja myslim ze zrovna vy se radsi podivate jinam, co ?
rk
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Re: nechapem

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 9:30

kraken píše:ok to co spravilo EWTO je trapne. Je to dokaz ze im ide o kseft a potrebuju vacsiu reklamu. Je to velmi dobry obchodny tah - nie je to ale nic ine. Otazka znie. PRECO TO VADI...atd


Ahoj,
vis proc to vadi i lidem, ktery by to mohli prejit protoze to udalosti okolo nich primo neovlivnuje ? Protoze je taky spousta jinych lidi nez ty, normalnich, slusnych lidi, ktery dokazou rozlisovat mezi parchantama a ostatnima a pro to co oni delaji nemaji omluvu ani toleranci. Bohuzel ty zrovna nejspis nebudes chapat o cem pisu, tak je to vic smerovano pro ostatni kdo to budou cist... Pokud bys totiz rozumel tomu co je to cestne chovani, nenapsal bys takovy pitomosti.
rk
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 9:38

Myslim ze problem je v rozdielnom chapani slova "cest". Beriem, ze v BU je cest, ako forma odvahy, na 1. mieste. Ale v obchode byt sice moze, ale nemusi! Ak niekto prisiel a povedal "Dam Ti 3x tolko ako doteraz, ale budes uverejnovat len moje clanky", co je na tom cudne? Ja sa EWTO nezastavam, urcite to je aj proti niektoremu z clankov novinarskej etiky, ale je to obchod. Viete preco nekupujem Fighter's? Pretoze tam nic zaujimave nepisu a je tam len reklama, t.j. pre vydavatela je zaujimavy PRIJEM a nie SPOKOJNOST citatela. Spravte si svoj WT/GF casopis a je to. A nech si EWTO cely FM zozerie...kto chce, pravdu si najde...

P.S. Excklusivita je od slova vylucit a je v obchode uplne bezna. Uz sa mi X-krat stalo, ze som mal v zmluve o projekte dolozku o exkluzivite. Je mi z toho na grc, ale patri to k OBCHODU!!! Takze nemiesajte do obchodu principy, poctivost a neviem co este, co by bolo super keby tam bolo, ale nikde nie je napisane, ze to tam byt MUSI!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

tato diskuze

Příspěvekod irzounek » čtv 03. črc, 2003 11:09

Zdar a sílu všem,
delší dobu jsem se držel a do vaší debaty nechtěl přispět. No udělám to teď a pouze jednou (jednak některé věci jsou pro mne bez diskuze a druhak nejsem ochoten diskutovat s nejapnými anonymy apod, že přátelé :-) - další tedy následovat nebudou, moje stanovisko k celé věci je formulováno v "prohlášení" a je jasné.
Takže - o celé věci jsem měl dlouhou debatu s vydavatelem FIGHTERs a proto nechci komentovat ani nijak vysvětlovat jejich pozici v celém tom SVINSTVU. Myslím, ze každý kdo čte tenhle časopis tak ví, že tak jako tak tam vlastne již několik let vůbec nepřispívám ( na rozdíl od ostatních kolegů z EBMAS, ELYWCIMAA a AVSE) takže mne asi nemrzí že mi neotisknou nějaký ten článeček. :-) (koneckonců kdyby to nebyl WingVing ChunTsun ale styl jiný, podepsal bych to taky, svinstvo je svinstvo pokaždé). Nuže dobrá - řešíte jestli má kdo potřebu tam mít svojí prezentaci nebo co já vím - A PROČ NE ! (nezajímá vás reportáž o Lok Yiu Sifu - o komkoliv z wing chun kolegů, o tom co je nového v ostatních školách, "jak to dělají" oni ?! MĚ TEDA ANO !) Proč bych neměl chtít, proč by kdokoliv neměl chtít informovat o svojí, nebo i jiných školách? Co je na tom špatného ? A že je to hlavně reklama, "lákadlo" pro nové potencionální žáky ? Inu - ano, já sám jsem takhle kdysi začal, samozřejmě! Spekulujete o tom co tím sledujeme ("kdo ví jak by to dopadlo kdyby ty peníze měli oni...") - malost a ubohost myšlenek mnohdy brání velké uspokojivé odpovědi... Už jsem někde četl, že "každej ví že zaplatit se dá všechno", že "pláčeme nad ranou pod pás", že "si myslíme že počet žáků v našich školách záleží na počtu našich čtenařů" a dokonce "co nám a co vlastne komu na tom vadí" !!! Zaráží mne jak jste lhostejní k evidentním svinstvům okolo vás, které se v konečném efektu dotýkají hlavně těch co si magazín kupují. To znamená většiny mladších příznivců bojových umění.
Možná se vám může rosvítit po přečtení zprávy, kterou jsem k tématu dostal od jedné české osobnosti bojových umění - dávám to sem aniž bych se ho optal o svolení a tak se omlouvám, že vynechám podpis...

"Vážený příteli, cítím zase ty staré větry. Tedy ty bolševické pšouky, kterými byly prosáklé protihemeroidové podušky bolševických úředníků, na nichž vymýšleli způsoby, jimiž by svým rudým vůdcům vlezli ještě více v rektum. V té době vznikaly takovéhle posuny v myslích lidí. Tak se i stalo, že začátečnící a šikovní lemplové vytlačili třeba z Balkánu ale i odjinud z různých dójó mnoho lidí, kteří cvičili třeba 20 roků a hupsli
do rolí prezidentů různých asociací a federací a všech těch věcí, za
nimiž skryli obratně fakt, že sami nemají ,ehm, koule jednat sami za sebe.
Vůbec mne nepřekvapuje, že drazí Němečtí bratři se chovají obdobně.
Nazval bych to standartním Eurosvinstvem. Jestli má někdo pochybnost že spojuji bolševiky a Německé soudruhy jak Ozzies, tak Westies, nebuďte bláhoví. NSDAP, Socialistická internacionála Socialistická demokracie a podobné bohulibé struktury přece stále míří nach Osten. Bohužel nikoliv na východ, který by se nám vzhledem k našemu zaměření mohl líbit, ale spíš někam na Ukrainu nebo Bělorusko. Nenechte svá srdce krváceti a
vytvořme časopis, nebo co já vím........?
a nebo jen pijme čaj a cvičme Yam Cha!
Vážený příteli, pokolikáté v životě už mi z podobných hořkostí vzkypěla
krev..... Jiné to nebude.Moc se těším, že se spolu zase napijeme čaje....


Budeme tedy přivírat oči, lamentovat sice ano - ale potichu a doma při tvoření báboviček ze svých hovínek, budeme tak dlouho "tolerovat" podrazy až se stanou standartem a začnem je dělat taky, protože to "dělá každý a co je na tom špatného"...? Navzájem si konkurující školy WingVing ChunTsun u nás, v ČR, se shodli že ne. No a výsledek znáte. Jiného úmyslu vskutku není.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek a poklona všem co ho přečetli celý a důkladně :-)

(Pro seriozní debatu se slušnými lidmi jsem připraven kdykoliv ve své škole, každý den. Najdou mne tam jak siláci anonymové tak i lidé kteří se nebojí přiznat kdo jsou :wink: . Upozorňuji, že čaj mám obzvláště lahodný :wink: )

zdraví vás

yw

PS - k tomu "obchodu" - ano , může být - ovšem promiň, BU pro mne není a snad se ani nestane čistě "obchodem"...
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 427
Registrován: úte 25. bře, 2003 0:00
Bydliště: Legerova 34, Pha 2, 120 00, ČR

Re: tato diskuze

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 12:24

YiWan píše:Zdar a sílu všem,
delší dobu jsem se držel a do vaší debaty nechtěl přispět. No udělám to teď a pouze jednou (jednak některé věci jsou pro mne bez diskuze a druhak nejsem ochoten diskutovat s nejapnými anonymy apod, že přátelé :-) - další tedy následovat nebudou, moje stanovisko k celé věci je formulováno v "prohlášení" a je jasné.
Takže - o celé věci jsem měl dlouhou debatu s vydavatelem FIGHTERs a proto nechci komentovat ani nijak vysvětlovat jejich pozici v celém tom SVINSTVU. Myslím, ze každý kdo čte tenhle časopis tak ví, že tak jako tak tam vlastne již několik let vůbec nepřispívám ( na rozdíl od ostatních kolegů z EBMAS, ELYWCIMAA a AVSE) takže mne asi nemrzí že mi neotisknou nějaký ten článeček. :-) (koneckonců kdyby to nebyl WingVing ChunTsun ale styl jiný, podepsal bych to taky, svinstvo je svinstvo pokaždé). Nuže dobrá - řešíte jestli má kdo potřebu tam mít svojí prezentaci nebo co já vím - A PROČ NE ! (nezajímá vás reportáž o Lok Yiu Sifu - o komkoliv z wing chun kolegů, o tom co je nového v ostatních školách, "jak to dělají" oni ?! MĚ TEDA ANO !) Proč bych neměl chtít, proč by kdokoliv neměl chtít informovat o svojí, nebo i jiných školách? Co je na tom špatného ? A že je to hlavně reklama, "lákadlo" pro nové potencionální žáky ? Inu - ano, já sám jsem takhle kdysi začal, samozřejmě! Spekulujete o tom co tím sledujeme ("kdo ví jak by to dopadlo kdyby ty peníze měli oni...") - malost a ubohost myšlenek mnohdy brání velké uspokojivé odpovědi... Už jsem někde četl, že "každej ví že zaplatit se dá všechno", že "pláčeme nad ranou pod pás", že "si myslíme že počet žáků v našich školách záleží na počtu našich čtenařů" a dokonce "co nám a co vlastne komu na tom vadí" !!! Zaráží mne jak jste lhostejní k evidentním svinstvům okolo vás, které se v konečném efektu dotýkají hlavně těch co si magazín kupují. To znamená většiny mladších příznivců bojových umění.
Možná se vám může rosvítit po přečtení zprávy, kterou jsem k tématu dostal od jedné české osobnosti bojových umění - dávám to sem aniž bych se ho optal o svolení a tak se omlouvám, že vynechám podpis...

"Vážený příteli, cítím zase ty staré větry. Tedy ty bolševické pšouky, kterými byly prosáklé protihemeroidové podušky bolševických úředníků, na nichž vymýšleli způsoby, jimiž by svým rudým vůdcům vlezli ještě více v rektum. V té době vznikaly takovéhle posuny v myslích lidí. Tak se i stalo, že začátečnící a šikovní lemplové vytlačili třeba z Balkánu ale i odjinud z různých dójó mnoho lidí, kteří cvičili třeba 20 roků a hupsli
do rolí prezidentů různých asociací a federací a všech těch věcí, za
nimiž skryli obratně fakt, že sami nemají ,ehm, koule jednat sami za sebe.
Vůbec mne nepřekvapuje, že drazí Němečtí bratři se chovají obdobně.
Nazval bych to standartním Eurosvinstvem. Jestli má někdo pochybnost že spojuji bolševiky a Německé soudruhy jak Ozzies, tak Westies, nebuďte bláhoví. NSDAP, Socialistická internacionála Socialistická demokracie a podobné bohulibé struktury přece stále míří nach Osten. Bohužel nikoliv na východ, který by se nám vzhledem k našemu zaměření mohl líbit, ale spíš někam na Ukrainu nebo Bělorusko. Nenechte svá srdce krváceti a
vytvořme časopis, nebo co já vím........?
a nebo jen pijme čaj a cvičme Yam Cha!
Vážený příteli, pokolikáté v životě už mi z podobných hořkostí vzkypěla
krev..... Jiné to nebude.Moc se těším, že se spolu zase napijeme čaje....


Budeme tedy přivírat oči, lamentovat sice ano - ale potichu a doma při tvoření báboviček ze svých hovínek, budeme tak dlouho "tolerovat" podrazy až se stanou standartem a začnem je dělat taky, protože to "dělá každý a co je na tom špatného"...? Navzájem si konkurující školy WingVing ChunTsun u nás, v ČR, se shodli že ne. No a výsledek znáte. Jiného úmyslu vskutku není.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek a poklona všem co ho přečetli celý a důkladně :-)

(Pro seriozní debatu se slušnými lidmi jsem připraven kdykoliv ve své škole, každý den. Najdou mne tam jak siláci anonymové tak i lidé kteří se nebojí přiznat kdo jsou :wink: . Upozorňuji, že čaj mám obzvláště lahodný :wink: )

zdraví vás

yw

PS - k tomu "obchodu" - ano , může být - ovšem promiň, BU pro mne není a snad se ani nestane čistě "obchodem"...


Ani tento příspěvek nezměnil nic na tom, že brečíte na špatném hrobě. Když jsou redaktoři FigMag prodejné děvky ochotné udělat za prachy cokoliv, je přece jen otázka času, než to někdo využije. A když to někdo udělá, můžeme ho odsoudit, můžeme o tom diskutovat, ale to je tak asi všechno co se s tím dá dělat.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 13:08

hmm tak som si precital prispevky ziaka I.R. :) no veru pekna hamba ... je to smutne. To sa stava, ze casto nesuvisiaci problem vynesie na povrch aj inu "spinu". Cele EWTO je mi volne. WT cvicit nechcem a nezaujima ma. Naivne som pokladal I.R. za "vacsieho" cloveka a jeho ziakov za charakternejsie osobnosti aj preto, ze si ich vybera a nie je nuteny brat hocikoho z ulice. Ako vidim bol to omyl, ktory casto vznika ked ma clovek malo, alebo len ucelovo podanych informacii vid. I.R. web a sklada si sam obraz. Iwan pre teba je kazdy "anonym" sracka, ale to ze clovek co sa tituluje "ziak I.R." sa sprava ako najvacsi pako ta netrapi ?
To vytvara velmi zly dojem aj o tebe aj o tvojej skole.
Chcem stale verit, ze to tak nie je.
Co sa tyka EWTO zhodneme sa urcite, ze to je proste bezcharakterna prasaren a ciste obchodny tah kde sa jasne ukazalo to co vsetci vedia uz roky. Ewto ide o prachy. Je vstak zaujimave, ze tato debata spravila jasnejsie aj o tych co sa tvaria aky su cestny.

PS: Preco ten "zamindrakovany" zaver o slovakoch. Pretoze som este nestretol na inete 3 cechov z ktorych by aspon jeden nemal zamindrakovane reci ako ZIAK Ivana Rzounka. Avsak pri osobnom stretnuti si to nikto nedovoli - nuz inet je dost velky na to aby poskytol priestor na vybijanie strachu zakomlpexovanych anonymov a najde sa dost priestoru aj pre Ivanovych ziakov. :)
Tak si posluzte chlapci. :D :D :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

slovensti bratri

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 13:47

je to trochu off topic, ale budiz: Krakene, pridej si me jako prvniho z onech 3 Cechu, ja mam Slovaky rad:-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 16:04

kraken píše:hmm tak som si precital prispevky ziaka I.R. :) no veru pekna hamba ... je to smutne. To sa stava, ze casto nesuvisiaci problem vynesie na povrch aj inu "spinu". Cele EWTO je mi volne. WT cvicit nechcem a nezaujima ma. Naivne som pokladal I.R. za "vacsieho" cloveka a jeho ziakov za charakternejsie osobnosti aj preto, ze si ich vybera a nie je nuteny brat hocikoho z ulice. Ako vidim bol to omyl, ktory casto vznika ked ma clovek malo, alebo len ucelovo podanych informacii vid. I.R. web a sklada si sam obraz. Iwan pre teba je kazdy "anonym" sracka, ale to ze clovek co sa tituluje "ziak I.R." sa sprava ako najvacsi pako ta netrapi ?
To vytvara velmi zly dojem aj o tebe aj o tvojej skole.
Chcem stale verit, ze to tak nie je.
Co sa tyka EWTO zhodneme sa urcite, ze to je proste bezcharakterna prasaren a ciste obchodny tah kde sa jasne ukazalo to co vsetci vedia uz roky. Ewto ide o prachy. Je vstak zaujimave, ze tato debata spravila jasnejsie aj o tych co sa tvaria aky su cestny.

PS: Preco ten "zamindrakovany" zaver o slovakoch. Pretoze som este nestretol na inete 3 cechov z ktorych by aspon jeden nemal zamindrakovane reci ako ZIAK Ivana Rzounka. Avsak pri osobnom stretnuti si to nikto nedovoli - nuz inet je dost velky na to aby poskytol priestor na vybijanie strachu zakomlpexovanych anonymov a najde sa dost priestoru aj pre Ivanovych ziakov. :)
Tak si posluzte chlapci. :D :D :D


meles paty prez devaty - prober se a bud vecnej
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Boze

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 23:22

:? A co je to vlastne to WCH WT WC VT VC kdyz o vas vubec nesliset
ste jako banda zakomplexovanych lidi kteri se musi nekde vybrecet :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Boze

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 23:24

:? A co je to vlastne to WCH WT WC VT VC kdyz o vas vubec nesliset
ste jako banda zakomplexovanych lidi kteri se musi nekde vybrecet :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Re: Boze

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. črc, 2003 23:37

Ach píše::? A co je to vlastne to WCH WT WC VT VC kdyz o vas vubec nesliset
ste jako banda zakomplexovanych lidi kteri se musi nekde vybrecet :?:


ty blbecku, to ze to sem posles vickrat neznamena ze to vylepsis, to ti Leoši nedoslo ???
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Re: Boze

Příspěvekod Anonymní » pát 04. črc, 2003 1:01

Anonymní píše:
Ach píše::? A co je to vlastne to WCH WT WC VT VC kdyz o vas vubec nesliset
ste jako banda zakomplexovanych lidi kteri se musi nekde vybrecet :?:


ty blbecku, to ze to sem posles vickrat neznamena ze to vylepsis, to ti Leoši nedoslo ???
:oops:


NEJSEM LEO© :oops: A MÁ©-LI NA MYSLI LEO©E KOTLÁRA, PROSÍM NENAVÁ®EJ SE DO NĚJ. FAJTRS A DAL©Í HO NEZAJÍMAJÍ, FAKT.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod SianLang » pát 04. črc, 2003 5:37

PM: Ty jsi nebyl na vojně, že máš rád Slováky?! :cry: A nebo jsi jim dokázal odpustit, jako já...? :-)
SianLang
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 83
Registrován: stř 04. čer, 2003 23:00

Příspěvekod Anonymní » pát 04. črc, 2003 9:36

Puvodne jsem sem ani nechtel prispivat, protoze to, co YIWAN citoval, pochazelo ode me a od jinych uzivatelu jsem dostal odpovedi, mirne receno, ze jsem IDIOT apod. Zrejme celou situaci nepovazuji za tak vaznou jako vetsina z vas, uz jen proto, ze si nedovedu predstavit lidi, kteri berou casopis Fighter's jinak nez jako inzertni obcasnik. Rad bych alespon vse uvedl v kontextu, v jakem jsem to napsal nebo alespon myslel.<br>
1. Jsem clenem EWTO. <br>
2. <b>Nelibi</b> se mi, co EWTO udelalo a nechapu, ze je neco takoveho mozne.<br>
3. Presto, ze se mi to nelibi, povazuji to za dobry obchodni tah. Stejne jako se mi velmi nelibi, co dela Microsoft, ale musim uznat, ze jsou 'sikovni'. Moralne hledam hranici mezi zaplacenim exkluzivity a vlastnenim casopisu (nebylo by tak divne, ze casopis, ktery EWTO vlastni, informuje jen o zajmech EWTO).<br>
4. Z meho pohledu je Fighter's magazin tim, kdo se dal uplatit, je tedy zavisly, uplatny. Vinen je preci ten kdo dava, ale stejne tak ten, kdo bere.<br>
5. Kdybych Fighter's cetl, presto, ze cvicim v EWTO, citil bych se ochuzen o clanky o jinych skolach a stylech.<br>
6. Legraci z 'rany pod pas' jsem si delal jen proto, ze na me formulace prohlaseni pusobi vic jako plac nez jako hrde odsouzeni neceho, co se mi nelibi.<br>
7. Nejsem zadny anonym, YIWAN me zna, byl jsem ho navstivit ve skole, vi, jak se jmenuju a ma na me email.<br>
8. Jsem skutecne IDIOT, ze jsem se vubec do takove debaty pustil, melo mi byt jasne, ze cokoli napisu, si horke hlavy vylozi po svem.<br>
9. I na tomto serveru je videt, ze kdo chce psa bit hul si vzdy najde, kdyz dochazi argumenty, padaji IDIOTI, BLITI a hodi se i nacionalismus. :(<br>
10. Kdyby to nahodou jeste nekomu nebylo jasne, tim, ze jsem nekolikrat napsal, ze se mi jednani EWTO nelibi, vyjadruji moralni podporu myslence zmineneho prohlaseni, prestoze jeho formulace mi uplne nesedi.<br>
Zdravi TAPTAK
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » pát 04. črc, 2003 10:24

2 SianLang - off topic podruhe: ja napsal Slovaky?!? myslel jsem Slovenky;-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » pát 04. črc, 2003 11:50

a ted k tematu; zda se, ze vsichni kolem toho chodi jako kolem horke kase, takze:

Oficialni prohlaseni Ceske asociace Hungga gungfu

Vyjadrujeme plnou podporu spolecnemu prohlaseni ceskych skol WCH gungfu ve veci "obchodu" mezi EWTO a Fighter's magazinem a zcela se ztotoznujeme s nazory a fakty uvedenymi v tomto prohlaseni.

za CAHGGF

Pavel Macek

info@hungga.org
http://www.hungga.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod PrayingMantis » pát 04. črc, 2003 12:18

Já se chci taky přidat, alespon nás bude víc a nebudem se bát vlka nic... :-)

PS: Ale musím F.M. nechat, že na rozdíl od takových podivností, jako byly "Warrior" nebo "Sensei", má aspon barevný obrázky... :)
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 111
Registrován: ned 01. čer, 2003 23:00
Bydliště: Jižní Čechy

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků

cron